"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 26
Witchie spune:
Dragilor din Strainezia va rog frumos, ati vazut prin zona voastra magazine pt copii ale firmei Okaido? Fiica-mea a pierdut un catzel de plush alb cu care dormea de cand era bb si acum e tragedie mare. am pus poze si aci: http://community.webshots.com/album/556376305INfaJq
va rog frumos, daca vedeti pe undeva catelul asta mic, cumparati-mi si mie doi! platesc si taxele postale.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
arboria spune:
witchie, am cautat pe site ul okaidi.com si nu au magazin in us, sorry
poate tot in franta sa gasesti ajutor
lil, la ce ai deadline in decembrie?
lilanda spune:
Bonsoir ...tot io, deranjata doar de Witchie si arborici
Paaaiii...Witchie, pe-acilea nu gasii decit niscai haine de la okaidi, si alea vindute la licitatie :-(( In alta ordine de idei, te pup compact pentru asta si-ti urez baaafta multa..la ailalalta !!!
arborici, miine am o prezentare de lampa interactiva (io facui una de aia, de biblioteca, care se aprinde nervos cind apare zumzaiala ori mobile prin zona ) si in plus, lucru la un project platit de statu' danez, care va trebui sa-i faca pe danezi sa consume energie electrica la pretul cel mai mic...io ma ocup de interfete, scenarii si prototipuri, iar marti, saptamina viitoare, am de testat interfata pe o insula...adica in delegatie
voljena, pesemne aveti parte de un Mr. Jekyll ori dr. Hyde pe-acolo (btw...azi facui cunostinta cu un injiner sirb, dintr-o localitate la 40 de km de Calafat, care ma intreba in cea mai frumoasa romana, " ce mai fac??" )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Witchie spune:
Mor de inima... am gasit catzelu:( si mai are 3 zile de licitatie....
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
mihaela_s spune:
witchie, bafta la licitatie! Stiu prin ce treci, am patit pe vremuri asa cu Diana, a plans ce a plans, n-am putut inlocui mutzunachele, pe vremea ceea nu aveam net :(.
lil' bafta multa!
Io-s cu zburatoarea rau de tot...nu stiu ce bai am, ma duc maine la analize sa vedem ce-o iesi...
Parca nici nu vin sarbatorile, eu asa simt... :(((
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Mor de inima... am gasit catzelu:( si mai are 3 zile de licitatie....
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Witchie, vaz ca l-ar livra si in Danemarca...n-am io cont pe ebay, da' as putea plati cu pay palul...cica e 8,5 euroi livrarea in DK...ce zici??
PS..ca vaz ca esti pusa la licitaie!!! Nu ma contrez cu tine :-))
mihaela, sanatate!! (ce e aia zburatoare???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Witchie spune:
eu contez pe doruletz. sper sa intre si sa vaza. si sa nu mai platim 9 euro livrarea :D. Daca nu reusesc cu ea o sa apelez la tine si ii dai lu nenea ala adresa mea noua?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilanda
mihaela, sanatate!! (ce e aia zburatoare???)
...e pasarica de pe vapor :))
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
...e pasarica de pe vapor :))
Asta e ...titanita...asa ceva ...da' nu-i de glumit cu ea, deci... sanatate (ma sculai si io acu' freo doo zile la 5 de noapte, sculai consortu' si catelu', crezind ca-i 7...asta numai ca aveam io porumbei la babord, de stress...plus ca-mi imaginam si-o durere intre coaste, iegzact pe partea stinga, intre venticule )
doruleeetzzzz...!!!! sau ...xenoooo!!! :-))
doruletz spune:
Bonsoir
lilutza, bine ca aparusi ca te detesem disparuta... da' iete unde era ea, ocupata cu fabricatu lampilor. Am io un remediu pt stress: ciucalatile de craciun si castanele glasate, merg sigur Io fiind mai putin stresata deocamdata ma dreg doar cu turta dulce si cu neste cornulete cu rahat pe care le cumparai la targul romanesc de la Strasbourg. Si cu vin alb de Alsace, uitam
acilea publicara www.lexpress.fr/info/economie/infojour/infos.asp?id=151923" target="_blank">topul celor mai mari salarii: John Schwarz, PDGul (directoru general) de la Business Objects are "doar" 26,38 milioane de euro, adica de fro 300 de ori salariu minim. Pe locu doi e bossul de la L'Oreal cu 24,97 milioane (probabil "Pentru ca merita" ), pe trei cel de la LVMH (asta cre' e ala cu Vuittoanele). O fi liberalism, etc etc da' mie tot mi se pare indecent ca o activitate umana sa fie platita cu sumele astea exorbitante, ce pot oamenii aia sa faca asa de minunat in cele 8 ore de lucru ca sa merite banii astia fratilor?
In articolu de-l detei mai sus e unu care spune cam acelasi lucru si cica "sa nu ne mai serveasca exemplul bossilor americani ca il scoatem si noi p'ala cu directorii indieni."
Wici, acia sunt, hai ca au mai ramas doar 2 zile si recuperam potaia, se linisteste fetitu !
mai viu io