"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' si io pierdui sirul...la ce mare v-ati dus?
Si da, det är bra! Fuse bine la intalnire si avem toate sansele sa devenim scandinavi cu acte, mai dureaza cursurile de limba pana in mai-iunie, apoi pe cai :)). Suedezii au fost foarte impresionati, de unde sotul meu la prima intalnire nu stia nici macar sa salute in suedeza, acum a purtat o conversatie si asta dupa numai 2 luni jumate de curs, o zi pe saptamana. Noa, dar sa nu ne bucuram prea repede...

Sabinuts, esti grozava de tot! Cat de frumos stii sa imbini muzica, fotografiile si vorbele...te admir! Si ma bucur ca te cunosc!

mara, Tudorelului! E mai bine? Va pupam cu drag .

arborel, muri Pinochet, de-adevaratelea!

O saptamana cum va doriti!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
abia ne-am intors si noi din alsacia, vazuram locuri desprinse parca din povesti, case decorate superb, targuri de Craciun cu turta dulce, acadele, covrigi, vin fiert si, multe, multe, globulete colorate. Ba chiar deteram cu nasu de mici (sau "mitchi"), varza calita "ŕ la roumaine", placinte, cornulete si jocuri populare romanesti. Banuiam io ca nu vor lipsi daca fu anul romaniei. Sper sa ne mai intoarcem intr-o zi sa vizitam mai pe indelete regiunea asta ca au ramas multe colturi nevazute.
Uite acilea dovezile, cine are drum p'acolo in perioada asta sa nu ezite!

ma duc sa mai cetesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hai ca citii (era si mult ) Fratilor, io nu am contestat faptul ca exista religiosi moderati (valeu, unde am ajunge cu o tara de becali?!) chiar sunt gata sa cred ca ei reprezinta majoritatea. Din pacate lor nu li se prea aude glasul, nu i-am vazut protestand impotriva extremistilor becalisti sau altermedialisti care indeamna la distrugerea de teatre, la vanatoare de homosexuali si atei, nu i-am auzit "exprimandu-si public tristetea" cauzata de popii care cer taxe pe preacurvie sau sustin tot felul de alte aberatii. De parca toti astia nu ar fi reprezentantii aceleiasi religii, au picat drept din cer. Majoritatea asta "calma si echilibrata" ar trebui sa fie prima care sa le atraga atentia extremelor ca au sarit calu' si ca nu le reprezinta credinta. Din pacate insa ei nu prea se fac auziti, ceea ce, sa recunoastem, lasa loc interpretarilor de tot felul.
Iar atitudinea asta "vrem sa se faca scoli pe langa biserici" e si mai reprezentativa pentru pasivitate, pai cine sa le faca maica scolile? statu' din banii lui? ateii? papa de la roma? pe cine asteapta?

Despre efectele benefice ale religiei in scoli si deci in randurile tinerilor, nu ma pronunt, astept sa le constat in realitate, pana una alta io una nu cunosc vreun exemplu de societate care sa fi facut progrese remarcabile datorita amestecului religiei in trebile statului, dimpotriva. Da'poate o sa fie romania deschizatoare de drumuri in acest domeniu, din partea mea, asa sa fie, m-as bucura.
Uite www.youtube.com/watch?v=2BLDnpKAbW0" target="_blank">cam asa as râde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:))

Dorulet, oamenii normali si moderati n-au din pacate niciodata initiative.Tocmai pt ca le e sila de expunere in public.....
Nu, nu statul sa faca scolile, ci biserica impreuna cu credinciosii, bineinteles:)
eh.Lasa.Mai bine ne bucuram de pozele tale minunate, cine stie cat ne mai lasa astia sa decoram de Craciun:)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Halua poienari !!!
M-a tras Mihaela de urechi si-mi fac mea culpa ... iertaciune ca nu v-am mai dat binete cam demultisor ... va citesc, relativ constant, da' sincer sa fiu mi-am cam pierdut elanu' tineretilor DeCeistice ...
In principiu, suntem bine dar ne bate rau gandu' sa ne schimbam joburile si daca s-ar putea ca alea noile sa fie la cel putin o mie de kilometri de Bucuresti ar fi minunat. O pensiune in Grecia sau in Austria ar fi o varianta da' nu stiu ce as invata mai usor, greaca sau germana ... Pana una alta, ne-am hotarat sa mergem o saptamana la schi, de anul nou, in Austria si deja nu mai am rabdare.
Intre timp musiu Toma creste si-si baga din ce in ce mai tare picioarele in sistemul de invatamant romanesc iar noi nu prea avem argumente contra cand spune "m-am saturat de poeziile alea stupide".
Noroc ca are o gramada de prieteni la gradinita ca altfel nu cred ca l-am mai fi prins p-acolo ...
Va pup pe toti cu drag si promit sa mai scriu.

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Oooh, Doru, nu v-am aratat Parisul:)

meet my photography teacher:))

http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=1&categ=0&idstory=14

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma
... si promit sa mai scriu.

bine inteles ca o sa mai scrii
si inca impresii din vacanta austriaca [emoticon cu schior pe partie la garmisch partenkirchen]

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

trec si io sa va salut din goana calului intre un geamat sciatic si un scandal cu trantit de usi cu adolescenta din dotare...

da, pinochet ne-a parasit... la 91 de ani... fie iertat madam' thatcher il regreta adanc cica... pai fu singurul aliat in razboiul cu argentina

ma duc sa ma uit la pozele sabinei ca am nevoie de clatit la creier...

edit ca uitai sa va zic ca la noi il cauta oe unul de se puse tare pe treaba sa subtieze randurile prostituatelor (sex workers ), a dat gata 3 si alte 2 sunt de negasit... uite asa aseara a renuntat si fie-mea sa mai iasa in parc la fumat ca i-am zis ca precis o ia inspre londra acum ca se simte incoltit... si toate drumurile la londra trec pe la mine prin poarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doruletz, am incercat sa te abordez pe ym da nu raspundezi...
Da un buzz cand poti pliz.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
Hop si io cu pasarica pe vapor...ca deadlineurile de decembrie sint boala de inima..nu alta
Ne intoarseram ieri din minivacanta de la Blĺvand (asta fiind cel mai vestic punct al Danemarcei) si intrai derect in meetinguri si alte meetinguri... care nu se mai sfirsesc...doar de Craciun, trag nadejde!! Am si poze - digitale, din pacate - pe care o sa le pui io mai incolo, cind mai am vreme de rasuflat.
Alminteri vazui peisajele nordice din Alsacia si-l mai vazui si pe Tata lu Toma , evenimentul cel mai rarisim al poienitiei!! Vacanta placuta si bafta la joburile de la 1000 de km distanta de Bucuresti !!
Siiii, La Multi Ani ( cu maaare intirziere) Tudorelului frumuselului! L-am ratat si pe Ion???
Va pup !!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput