"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adela si io imi pun intrebarea asta, habar n-am ce se intampla. in plus, vaz ca abia in ultimii ani isi lua avant ortodoxia (sper sa se dea curand cu capul de perete), pana sa plec io, pe la sfarsitul anilor 90, nu era chiar asa. Sigur, se mai itea si atunci cate un sobor cand ti-era lumea mai draga dar oamenii nu prea ii bagau in seama, nu aparusera cruciatii care sa ia cu asalt teatrele in care se joaca piese 'blasfemiatoare', nu imparteau cruci in cap la homosexuali, nu se rugau in cor in amiaza mare, nu tapetau scolile cu icoane. Poate o fi o perioada normala, poate daca religia a fost interzisa acu tebuie sa trecem si prin extrema cealalta pana sa ne gasim drumul, vad ca si polonezii patira cam la fel, aparura talibanii si acolo. Pe de alta parte, ma gandesc ca nu om fi in stare sa suportam libertatea de gandire, ne e frica de ea. Am scapat de un carcan si ne-am pus singuri altu, limbajul bisericesc seamana izbitor cu limba de lemn a comunistilor, fraze lungi si sforaitoare dar care nu spun nimic, sunt goale pe dinauntru... din astea avem exemple chiar si pe aci, am citit unele mai deunazi de mi se facu paru maciuca )

Rayu, pai unde-s pozele?

lilutza , tu une pleci? care mare? ca nu fusei pe faza cand anuntasi destinatia.

carmen hai ca te detesem disparuta. Vine mosu mai devreme cu un calculator nou?

Io remarcai absenta lu guestus, mie imi lipsesc mesajele lui.

Fratilor, iar e greva la SNCF (CFR-ul francez), se oprira trinurile de vreo 2 zile. Cica de data asta facura greva ca nu vor sa treaca la ora de iarna

Altceva: aci se pregateste o mare manifestatie pe 31 decembrie, participantii sunt chemati sa spuna "NU lui 2007" si sa protesteze impotriva trecerii timpului. Organizatorii au si un site internet, asociatia se numeste www.fonacon.net/index.htm" target="_blank">Fonacon. (Frontul de opozitie la noul an = FONA si CON= Comitetul de organizare national ,(ma rog, "con" mai inseamna si altceva ) Ei vor ca "2007 sa nu treaca!" si spun ca o sa protesteze pana ce pamantul inceteaza sa se mai roteasca.
Si daca totusi 2007 trece, ceea ce e putin probabil, la anu se urca in trenuri si vin toti la Paris (deocamdata sunt la nantes) sa protesteze pe Champs Elysées impotriva lu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru, protestul ala de pe 31 decembrie seamana cu o petrecere de revelion cu tema
si fiica-mea, pe la 4-5 ani se gandea cum sa lege pamantul, sa il faca sa se roteasca in sens invers, ca sa devenim nemuritori.
lil', rayu, nu scoala de soferi in .ro? eu tot de aia am facut-o in romania, ca aici costa prea mult.
mihaela, va sa zica devii scandinav cu acte in regula
adela, vii la un scrabble?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

buna ziua la toata lumea

m-am reintors la pozitia bipeda dupa 3 zile de stat la pat pe baza de criza acuta de sciatica am stat cu dvd player pe burta si-am vizionat diverse... pana si the passion of the christ pt care nu avusei stare de cand l-am achizitionat... cred ca mel gibson trecea el asa printr-o perioada mai deosebita in viata lui ca mie imi place tipul dar ce-a vrut el cu filmul asta? io n-am vazut decat o descriere foarte grafica a schingiuirii de mi-a taiat apetitul (il pun in dulapul cu medicamente pt cura de slabire) si mai nimic pe langa...

am ras si io aici cu voi de 'taxa pe preacurvie' ca altminteri ce se intampla in romania ma afecta deja direct prin prietena mea cea mai buna care a devenit habotnica de cativa ani... m-a certat pe 3 pagini ca am indraznit sa-i spun sa mearga sa vada codul lui da vinci ca tocmai il vazusem si mi s-a parut interesant absolut orice subiect abordam ea o da pe religie am ajuns sa intru pe messenger sa o intreb scurt ce face si sa ma dau ocupata ca sa nu ajungem la trist!

oricum am scuipat in san ieri ca am scapat de tornada... a facut ravagii nu foarte departe de noi... cica fu adevarata minune ca nu o mierli nimeni, doar cativa raniti usor; si acum aflu ca la nr de tornade suntem pe locul 1, doar ca nu prea vin in orase si de aia raman neraportate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
dupe ce vazuram ieri la stiri tornada care se abatu peste voljena, azi o trairam in direct, veni vijelia si aci, se lasa cu un mort si mai multi raniti, tiruri culcate intr-o râna pe autostrada, copaci doborati,acoperisuri stricate. Mortu murii la Paris din cauza unui panou publicitar care ii cazu drept in cap, soarta maica.
Acu vaz ca trecu furtuna, se dusa spre nemti incolo. Si tot intracolo o luam si noi maine, ne hotararam sa dam o tura pe la Strasbourg sa vedem celebra www.noel-strasbourg.com/" target="_blank">Marché de Noel (targul de craciun); Cica anul asta sunt manifestari dedicate romaniei organizate de centru cultural si o asociatie de romani de p'acolo. Vazui in program ca sunt expozitii "Craciunul la romani", te pomeni ca oi gasi si sarmale si caltabosi!
Mai viu io

PS iauia fratilor, ajunsa popa preacurvios in www.metro.co.uk/weird/article.html?in_article_id=28560&in_page_id=2" target="_blank">in presa straina (merci xeno). Si ne mai miram ca ni se strica reputatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

repede, pe fuga intru sa va salut.
noua nu ne mai ajunge timpul. de la sfantul andrei (apropo, ) si pana la sfarsitul lunii suntem tot intr-o veselie.luna asta e plina de evenimente (ziua lu' tudor, a lu' ionu, o gramada de mosi si cadouri, musafiri, petreceri si alte alea...
dar sa intru sa va citesc tot am timp.

va pup si va las sa vededi niste poze...poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am venit sa imi motivez absentele

http://www.fotomozaic.ro
am deja doua articole publicate acolo.a fost greeeeu:)

ma iertati ca am disparut asa, imi revin eu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

deci a murit pinochet?
"I see myself as a good angel" zicea el in 2004

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Andreea, are deja 3 ani Tudorelul, da....

Sa-ti traiasca si sa va incante toata viata! Mie una mi-e tare dor de el:)
Arbo, sunt in plop, nu mai stiu nici o stire:D

Referitor la religii si altele asemenea, Am anul; asta dar studenti de la sectia de Muzica Religioasa.Mi-a fost nitel teama la inceput...ei nu, majoritatea sunt cei mai cuminti:)
Si nu sunt deloc spalati pe creier, dimpotriva, pt ei religia e ceva foarte natural si foarte cald.Asa ca am vb [utin si de problema cu icoanele cu ei.Bineinteles ca erau tristi, dar majoritatea erau de parere ca biserica ar trebui sa aiba scoli pe langa, ale ei, proprii si personale.AAh, si apropos de fundamentalism.Erau in admiratia Sistemului ordonat catolic. Si dispusi sa admita ca exista uscaturi in padure:)
Acu ce sa zic, nu stiu daca ei s-ar duce sa demonstreze pe strada:D, dar mie mi-au dat speranta ca in randurile tineretului religia e ceva calm si dadator de echilibru, nu taman invers.... Si ma stiti ca am oroare de isteria de orice fel.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

sabina, foarte sensibile si fotografiile si cuvintele

mara, si mie mi s-a facut dor de voi
la multi ani Tudorelului si Ionului

icoanele ca icoanele, dar aici au renuntat astia sa mai expuna brazi impodobiti in aeroport, ca cica se ofensa rabbi, care dorea sa fie expusa si menora.

de cand e bradul de craciun simbol religios?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

ooooh.Da chiar!!
Ce confuzie teribila.Bradul n-are nimic de-a face...e laic, laic, laic....

Incep sa zic si eu cum zice Pegasina, politically corect sucks big time.

Edit pt 2 chestii:
Multu, arbo
pegasina n-ar vorbi in halul asta ever:)

Mergi la inceput