"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 21
lilanda spune:
Buna seara!!!
Auzii io bine, ori e doar un zvon ca s-au ridicat vizele romanilor pentru UK??? ..nu gasesc in nici un ziar vestea!!
Alminteri sa traim (am vazut si poza mihaelei ) Cit despre papuasi, ma-ntreb de ce s-or fi pus ei la costum??? :-)) Insa freza lor arata suuuper :-))
Salmida, iti garantez ca n-are cum sa rateze omu' gropile bucurestene!!! ..masina e Citroen Xara, rosie si lucioasa ca un ou de Paste!!
Va pup, ma duc sa pun de-un Tiramisu, ca miine am petrecerea de Craciun si ma-nscrisei cu dulcele la colecta!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Salmida spune:
Fain "ouletz" ati ales, lilanda ... chiar am gäsit/väzut una rosie pe net ... o fi a voasträ.
De vize eu nu am auzit ... am citit doar noutätile despre poloniu ... Printre altele, se pare cä englezii nu au pus la dispozitia tärilor membre informatiile conform conventiei incheiate ...
Frumoasä pozä, mihaela ...
Aici au spus la radio de ziua nationalä a Ro ... si am fost intrebatä cum obisnuim sä särbätorim ...
Pe coleg l-am trimis pe unde a zis Sabina, in plus la palatul Parlamentului si i-am dat si niste linkuri (eng.) sä citeascä singur Sper sä vinä teafär inapoi cä e cam ghinionist de felul lui (ultima datä s-a asezat pe agregatul din saunä de a dormit pe burtä o bunä bucatä de vreme )
Tiramisu e desert favorit la noi, dar la cate calorii are aproape cä mai bine il dai la altii ... cum bine te-ai gandit.
We pläcut!
mihaela_s spune:
lil', sa traiasca ccc cat mai mult noua masinuta si sa vedeti cu ea locuri superbe! Sa o folositi sanatosi!
Da, e adevarat despre vize, nu stiu sa-ti dau sursa, dar am citit in www.informatia-zilei.ro/SM/bm/30.11.06/politic.htm" target="_blank">ziarul local ca vom circula cu buletinul in 22 de tari din 25...printre care si UK.
am o rugaminte, cand ai timp te rog sa-mi trimiti si mie reteta de tiramisu...
dorulets, da' ce fac barsanele la Paris? cumpara sau (se) vand? :))
we placut!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Buna ziua!!
mihaela, merci de link ca ne bate gindu' sa mergem la sfirsitul lui ianuarie vreo 5 zile la Londra si n-am nici un chef sa pregatesc dosare de vize si alte docomente!!!
Aseara sarbatoriram masina si Ziua Nationala, asa ca pe numitu' Tiramisu abia azi l-am incropit...sper sa aiba vreme sa se raceasca. E simplu de facut; pun aici cantitatea mare din care iese muuuult...insa, garantat, nu tine mult!! :-))
-800 -1000 gr mascarpone
-8 oua
-11 linguri de zahar
- piscoturi
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu 8 linguri cu zahar, se toarna peste maglavaisu' asta brinza si se amesteca iar, apoi se pun si galbenusurile care fura si ele frecate mai-nainte cu 3 linguri cu zahar.
Se face cafea in care se pun putin rom si coniac. Se inmoaie usooor piscoturile (doar se trec prin lichid fiindca sug a' naibii ) si intr-un vas (cutie de plastic) se pun un rind de piscoturi muiate, un strat de crema, alt rind de piscoturi, altul de crema si...en fin ultimul strat de piscoturi. Se pudreaza cu cacao, se acopera si se da la rece-rece vreo citeva ore....dupa care sa aveti pofta!!!
Ma duc acum, ca ma solicita Niels la sortat gunoiul..e zi de mers la reciclare ..mai viu
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nziua
lilutz, va luarati deci masina frantzuzeasca colosha in coasta nemtilor, bravos, sa va traiasca!
si io vreau la londra, poate il conving pe alain sa venim si noi o zi doua ca e aci la o aruncatura de eurostar! De cand il tot bat la cap cu excursia asta da' el nu si nu, cica englejii au mancare proasta
Fratilor, io sunt in cautare de jucarii pentru piticosenie, am capiat cautand. Vreau jucarele educative, nu prea zgomotoase, sa nu ocupe prea mult spatiu, sa nu semene cu ce are deja si sa se si joace cu ele macar cele 5 minute regulamentare. Ah, uitai, si sa fie si ta-su de acord ca pana acu imi tot opune dreptu de veto! Cre' ca asta e misiune imposibila
Pana acu cazuram de acord doar la www.eveiletjeux.com/Produit-504515/clavier-miniclick-comfy-des-tout-petits.htm#" target="_blank">asta da mai imi trebuie si altele ca altfel nu mai pupam noi calculatoru!
Mihaela, oile alea venira pentru targul de craciun, cica stau pana joi si dupa aia se duc la ele acasa. nu se vand, doar pentru decor, sa vaza si parizienii cum arata o ovina vie. Ala e cartieru de afaceri unde sunt numai firme, majoritatea alora de lucreaza p'acolo n-au vazut oi decat in desene animate sau direct in ambalaj la raionul de macelarie de la supermarket.
Cartea aia despre enescu despre care scrisei plagiaza la greu, cuvant cu cuvant, articolele scrise de alain pe siteul lui.Mai mult, nici nu citeaza sursa nicaieri. Alain scrisa la editor sa se planga desi cel mai probabil e ca habar n-aveau din moment ce chiar ei i-au trimis cartea cadou (cu gand ca o sa-i faca publicitate pe siteul lui ... si chiar o sa-i faca da nu aia la care se asteapta ei)
Mai viu io
mihaela_s spune:
dorulets, uite www.fisher-price.com/us/toys/toysbyage/default.asp?agegrade=3" target="_blank">asta si www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2269727&f=PAD%2FTRU Age Filter%2F12-24 Months&clickid=leftnav_age_txt" target="_blank">asta sunt site-urile mele perferate cu jucarii, toate au avut succes la Silvia. Mi-e ciuda ca noi nu putem comanda :((. poate nu-ti place ca sunt in engleza...dar sigur gasesti ceva asemanator si in Franta. La Silvi mare trecere a avut un catel care isi spunea partile corpului cand i le atingeai, fiecare parte a corpului era diferit colorata si spunea si culorile, apoi spunea cantecele. Sau o www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2293345&cp=2255956.2269725.2269727&fbx=0&fbn=Taxonomy%7CElectronic Learning&f=PAD%2FTRU Age Filter%2F12-24 Months&f=PAD%2FTRU Age Filter%2F12-24 Months&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2255959&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2256390&fbc=1&categoryId=2269727&parentPage=search" target="_blank">masuta de genul asta, si acum se joaca cu ea. Nu te astepta insa ca gepetuta sa petreaca nu stiu cata vreme cu joaca, va mai creste putin...:)). Acu' e fascinata de www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266016&cp=2255956.2269725.2269727&pg=2&fbx=0&fbn=Taxonomy%7CElectronic Learning&f=PAD%2FTRU Age Filter%2F12-24 Months&f=PAD%2FTRU Age Filter%2F12-24 Months&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2255959&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2256390&fbc=1&categoryId=2269727&parentPage=search" target="_blank">asta dar desi l-a primit anul trecut, abia acum ii place sa se joace si intelege cum sa o faca...
lil', multam de reteta! O sa o incerc si eu dupa ce ajung la metro, in Baia Mare...acolo am vazut branza Mascarpone, la noi nu se gaseste si vreau sa cumpar...
O seara merveioza :).
Mihaela si fetele mele
mihaela_s spune:
Tot eu...dorulets am gasit www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=30407&pcat=bulnl" target="_blank">catelusul, are si www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2342&e=demo&pid=30407" target="_blank">demo.
Bafta la cautat si gasit!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Bonsoir :-))
doruletz, ia bre cupilului un lap top adevarat!! ...macar daca il conectezi la net, nu se plictiseste :-))
Viu acu' de la petrecerea de Craciun, unde mincai ...ca porcu'...ca fiecare aduse ceva din tara lui. Cel mai tare si mai tare imi placura piersicile cu ton ale belgianului si carnea putreda de rechin a islandezilor ...si tiramisu' meu avu efect, chiar daca nu-i neaos...:-))
Va pupez si somn usor!!
PS doru, pai poate ne-ntilnim la Londra!!!
doruletz spune:
lilutz, sa-ti fie de bine petrecerea. Belgienii mananca si altceva in afara de "zoaie" (waterzoi) si scoici? Nu-mi vine sa cred
Alain zisa ca nu mergem la Londra ca o sa fie sau atentate sau iradieri. Adevarul e e ca a fost deunazi un reportaj acilea, pe arte, unde zisera ca serviciile britanice impreuna cu pakistanezii au dejucat pana acu in jur de 30 de comploturi vizand londra. cica unii planuiau sa explodeze metroul cand trece pe sub tamisa in asa fel incat apa sa patrunda in tunel si sa-i termine pe toti calatorii din ziua aia. Acu, prinsera ei 30 da' cine stie cate or ma fi?! De Paris spusera ca sigur va fi un atentat major in urmatorii 3 ani.
mihaela, merci de sfaturi. Sunt si aci magazine Toy's'rus (astia sunt peste tot) ca si multe altele, concurenta e mare in domeniu asta. Pe mine tocmai oferta prea larga ma zapaceste de cap, nu stiu ce sa aleg.
Io ma oprii lawww.comfyland.com/" target="_blank"> tastatura aia pentru bebei ca vazui ca are si CD-uri cu jocuri in www.comfyland.com/system/languages.asp" target="_blank">romana si asta ar fi foarte interesant pentru piticosenie care ma aude doar pe mine vorbind comoara noastra de limba.
Altfel, si io ma gandisem la o masuta de activitati, da' nu muzicala (trebe sa ne mai protejam si noi urechile, are deja o gramada de jucarii care canta si se smiorcaie) ci mai degraba una de www.perenoel.com/jouets/PGU82549-table-activite-boulier.phtml" target="_blank">cu jocuri linistite, sau altawww.perenoel.com/jouets/PGU93228-aire-activites-animees.phtml" target="_blank"> de constructii tot insonore .
Initial aveam de gand sa iau www.vsmilebaby.co.uk/" target="_blank">asa ceva care cica e jucaria anului 2006 da' alain nici nu vru sa auda! Va imaginati si singuri argumentele lui. Io avusei contra-argumente da'tot nu am reusit sa-l conving asa ca o sa mai asteptam putin.
Mai imi placura o www.eveiletjeux.com/Produit-201932/magnetico-valisette-junior.htm" target="_blank">valiza cu magneti de construit, niste www.eveiletjeux.com/Produit-100797/fleurs-musicales.htm" target="_blank">flori muzicale, www.eveiletjeux.com/Produit-100743/la-maison-des-elfes.htm" target="_blank">casuta de elfi (astia ar fi buni ca-s muti )... Valeu, o gramada. Deja ii luai neste carioci lavabile si comestibile, sa vezi acu picturi rupestre prin casa.
Apropos de limba romana, Fransoaz imi povesti ca una din prietenele ei, o congoleza cu care se mai converseaza prin parcu de cupii, a fost foarte incantata sa afle ca Alexandra a jumate romanca; cica si ea a crescut in Romania pana la 15 ani, ta-su ar fi lucrat la ambasada Congo-ului din bucuresti asa ca ea facu scoala la noi, vorbeste romaneste perfect si spune ca 'romania e tara ei'. de cate ori o vede pe piticanie ii vorbeste in romaneste asa ca nu-s chiar singura
mai viu io
Adela99 spune:
naziua!
de vreo saptamana tot vreau sa scriu si nu reusesc, nu ca as fi cine stie ce ocupata :-)
ia sa vedem ... lilutz, felicitari si bis , la fel si pentru sabinelu si
mey, voi ati auzit de satul Glod si de Borat?
ieri am vazut doua documentare despre ... Fidel! cu ocazia zilei de nastere (sarbatorire intarziata sau poate nu, ca nu se stie exact in ce an e nascut '26 sau '27 - se zice ca parintii lui au misculat cu anu' ca sa inceapa scoala mai devreme) a lu' Castro si 50 de ani de la La Révolutión. primul documentar facut acum 30 de ani de trei suedezi si al doilea de Oliver Stone in 2003 care s-a terminat cu un citat din Benjamin Franklin "They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." ... discutabil, nu?