"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Fetele nordice... Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca v-am gasit, noroc cu louisea.
Credeam ca aveti si voi subiect, grup la 'Vacante, calatorii si grupuri de rezidenti'. Aici sunt toti romanashii raspanditi prin lume... Nici prin cap nu-mi trecea sa va gasesc aici... Sper sa va poata gasi si alte fete nordice...

De ce va cautam In primavara vrem sa emigram in Suedia sau Finlanda (inca nu ne-am decis exact).... Acum ca se deschid portile cu EU... as avea nevoie de un sfat de-al vostru, orice care ne-ar putea ajuta sa ne hotaram exact 'ce si unde'...

Cam atat pe scurt, sper ca nu v-am deranjat si sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru... Multumim mult

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir..:-))
Tot incerc sa-mi dau un vint pe usa odata cu Ilie, da' nu ma trage ata, ca pe-acilea ploooooooo
Adeluctza, merci de felicitatiuni :-))...si, sa stii, ca ccc chiar discutaram despre Borat...parca voljena il vazuse :-))...cit despre glodeni, nah...si ei oameni
Citisem mai asta vara ca sarbatoarea revolutionara de la Havana tot a fost aminata in speranta ca Fidel isi va face aparitia la tribuna...dar, nah, acum ca o facura, e clar ca vrura sa-l mai prinda-n viata!! (nu vazui documentarul lui Oliver Stone, dar dupa citatul ala, suna incitant :-))
doruletz, pai daca ar fi sa ne luam dupa atentate, ar trebui sa calatorim numai prin Arabia Saudita .... Io chiar cautai azi oferte la Londra si avionu' e ieftin...da' cind citii reviewurile despre hoteluri, mi s-a facut rau!!! Pai nene, hoteluri cotate la 3-4 stele si care costa o caruta de lire, au niste recomandari de la prost in jos!!! Am ochit unul care imi inspira incredere, mai prin estul Londrei, la Canning Twon (arata nou, curat, iar pretul e chiar rezon).
Yael, io locul tau, intre Suedia si Finlanda...as alege Suedia...ca-i mai cald !!!
Va pup

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adeluts, io am auzit de Glod, e si unul in Salaj, judetul unde am trait pana acu' 5 ani...da' de Borat nu...
Da' tie de unde ti-a picat pata? :))

dorulets, mie mi se pare ok jucaria 'ceea a anului...galagie nu fac ele asa mare...probabil ca gepetutza nu are jucarii romanesti, sa vezi alea ce zgomot produc! [socat]
Jucariile pe care le-am primit din strainatate sunt foarte ok din punct de vedere al galagiei(si din celelalte!).

yael, bine ai venit pe la noi! Stiti vre-una din limbi? Poate asta ar fi unul din primele criterii de alegere...din pacate nu te pot ajuta cu alte sfaturi...dar iti doresc acomodare cat mai placuta orice alegere ai face!

Ati vazut www.realitatea.net/27941_Cel-mai-inalt-brad-de-Craciun-la-Rio-de-Janeiro-.html" target="_blank">cel mai inalt brad de Craciuninaugurat la Rio?
Iar la noi e www.realitatea.net/27849_PC-a-decis-sa-iasa-de-la-guvernare-.html" target="_blank">criza politica...PD si PNL au ramas in minoritate in Parlament...cica doar asta ne lipsea in prag de aderare...oare in loc sa ne petrecem Sarbatorile vom merge la vot?!

O saptamana cat mai buna!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

adeluts, io am auzit de Glod, e si unul in Salaj, judetul unde am trait pana acu' 5 ani...da' de Borat nu...
Da' tie de unde ti-a picat pata? :))

pai,citisem in presa de aici ca filmarile pentru filmul ala a lu Borat cu cc Kazakstanu se facura in satul Glod de langa Sinaia si ca satenii nu fura constienti, adica fura pacaliti de catre Borat care se dadu drept jurnalist si ii plati cu ca 4 euro pe zi parca. si acu' vor satenii sa-l dea in judecata, da' n-au cu ce ... articolul pe care l-am citit a fost de foarte bun simt, da' pe urma ma puse nichidutza sa dau un google prin presa romana

Yael, io ce sa zic, zic si io Suedia :-)

edit: www.youtube.com/watch?v=vFP-MktgOKU" target="_blank">iote ce-mi arata fimiu si www.youtube.com/watch?v=Hesm6Rxqj7w" target="_blank">iote ce gasii io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adeluts, acu' m-am lamurit! Glodu' la care m-am gandit io nu-i ala :)), iar la Borat m-am gandit tot la un sat si l-am citit cuvantul acela pe care-l faci dupa o betie :))))

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Adela, si aci zisera ca satenii din Glod i-au dat in judecata pe producatorii Boratului, cica au fost pacaliti ca ar filma pentru un documentar! Haida-de, sa fim seriosi, il pune regizoru pe un glodean sa poarte un penis drept proteza la mana si el crede ca e pentru un documentar?! Or fi ei din Glod da' nici chiar asa. Io nu cred o iota, io zic ca glodenii stiau foarte bine ce fac da' vrusera sa mai stoarca neste bani. uite www.expres.ro/article.php?artid=282817" target="_blank">aci un articol interesant.

Mihaela, si mie imi placu jucaria anului, Alain nu e de acord ca cica sa n-o invatam d'acu sa se joace la TV... Io insa zic ca trebe sa-i oferim si jucarii de pe vremea noastra si jucarii mai altfel, in pas cu timpul ei, plus ca imi place idea de a-i arata cat mai repede ca imaginea la TV poate fi manipulata, poate ii ramane asta in subconstient si nu crede mai tarziu tot ce vede pe sticla. Io nu-mi fac prea mari probleme, oricum ea se joaca doar putin cu fiecare jucarie, nu ma astept ca o consola d'asta sa-i capteze atentia mai mult de 5 minute. Doar DVD_urile cu Baby Einstein reusesc performanta, e hipnotizata de bebe Mozart, animalele salbatice si bebe Van gogh.
Insa o sa mai asteptam cateva luni pentru consola, se pare totusi ca de abia de la doi ani incepe sa inteleaga adevaratul mod de intrebuintare.

Ca tot zisa Lilutz de Citroenu ei, sa va arat si voua o reclama d'acilea la Peugeot, pe mine ma amuza teribil (doar pentru cei ce stiu ceva franceza)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

...si o reclama pentru care nu e nevoie sa intelegi franceza
crash test

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'Neata!
sa le iau la rand:
Lilanda, s-o conduceti sanatosi, si prudenti;-)) Brava si la mai ...mare, da nu cu prilejul unor stricaciuni:)

Miha, cum ti-a iesit filmul? eu mi-am luat un Pentax si mai am 3 pozitii cu el:D

Cat despre jucarii....Sofia a primit la un an si un pic un Sunshine Simphony de la Fisher Price, cand il bateai canta diverse, dela Mozart la Prokofiev, si acum il iubeste.In rest, sotul meu ca si Alain zicea NU la toate:))

Cica e mai bine sa se invete sa se joace cu un capat de ata.Recunosc, acum manifesta o bogata imaginatie fata, dar sincer,n-am prea intalnit copil fara, asa cu nu stiu daca e de la lipsa de jucarii savante sau de la mama natura:))

Pe undeva, inclin sa-i dau dreptate lui Alain.Lasa pt mai incolo jucaria aia:) Oricum, la varsta asta, cea mai buna jucarie esti tu, nu scapi, n-avea grija:))))
Cat despre Carte ci Enecu...eu n-am auzit de nenea ala.Dar plagiatul se poarta la greu.;-((.Nu mai povestesc ce pe la doctorate.Nu va zic descat un titlu pe care kl-am vazut pe afis:

Miscarea corala in Targu Jiu intre anii......

multa lume nacajita:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

buna seara... nu e nici ora 5pm dar e bezna deja

borat... bun film nu m-am atacat deloc ca io nu-s din satul ala si sunt de acord cum pune problema articolul din ev zilei (merci doruletz)

uk ridica vizele de la 1 ianuarie, mai de voie, mai de nevoie

asa e grija mare la hotelurile londoneze... afara-i vopsit gardu' si-nauntru leopardu' noi ne-am luat-o la 5 stele in park lane... anul asta cu lectia invatata am fost la bal si cum io tot nu beau am venit frumos acasa... mare hotel mare - de un jeg rar... ca de pret nu mai zic... si ala tot asa de rar...

balu' fu bine organizat... cel mai mult mi-a placut o trupa de acrobati sud-americani - au venit cu multe miscari originale si pe muzica lor ritmata... in rest - comedie un pic risque ca deh! la tv nu prea e voie licitatii de mi-a stat mintea iar ce bani au unii oameni de-i dau pe orisice asa li se flutura pe la nas - de ex un halat al lui muhammad ali se duse pe 13 mii uitasem de rochie - anul asta am reciclat una lunga si neagra cu margele din dulap ca nu mi-a ars de alergat prin pravalii, macar mai scot din parleala ca e de dizainer tocmai de la harrods

io intre suedia si finlanda as alege suedia... nu numai ca e mai cald dar si limba e oarecum mai prietenoasa... desi pt cine a invatat ivrit nu cred ca limba ar fi o problema

lilanda - sa o stapaniti sanatosi si sa va plimbati mult si bine cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
arbo, vazui si io in romania reclama cu crash testul, acilea n-o difuzeaza. Mie imi place
In schimb, aci fac reclama la Logan ("C'est logique. C'est Logan") si chiar am remarcat ca incep sa se inmulteasca daciile pe strazi. Nu mai spun de Guadeloupa, era abundenta de Loganuri prin jungla tropicala.

Sabina, si ea se joaca cu lucrurile din casa, face "ordine" in dulap, printre carti, prin baie...D'aia incerc sa-i mai distrag atentia cu vro jucarie noua poate am mai putinde strans dupe ea.
Uite acilea daca vrei sa cetesti despre plagiatele din cartea cu Enescu.

Acilea un TGV a uitat sa opreasca intr-o gara, cica era mecanicu distrat, se vede ca vin sarbatorile.

Mai viu

Mergi la inceput