"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Compu meu a decedat definitiv si iremediabil

poate aduce Mos Ca Cu altul nou

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Hai ca am revenit...

Lil, felicitari pentru nota 13. Si mersic pentru sugestie, kansei e super interesant, as putea face niste sapaturi, insa nu prea imi suride Tsukuba ca e pe linga Tokyo...

Sabinel
, felicitari pentru piesa si expozitie! La cit mai multe...

Salmida, in general parfumurile de la Escada au frezii...Incearca citeva si vezi daca iti plac.

Pe aici a fost un pic de toamna dar a venit iarna si au inceput frunzele sa se scuture. Imi pare rau de frunzele de gingko ca pica exact cind sint de un galben perfect...
In weekend am urcat (mai bine zis am coborit, ca de urcat am urcat cu cable-car) pe un munte ca sa vedem frunzele rosii si am reusit sa imi luxez genunchiul si o glezna. Acum merg ca o rata, sint de risul lumii…noroc ca mai pot ‘bicicli’ cu celalalt picior.

In rest, epidemie de norovirus, premiera filmului “Letter from Iwo Jima”, coada la donari de organe si computere antice. Si pentru Magga o dedicatie www.nuribilgeceylan.com/turkeycinemascope1.php?sid=1" target="_blank"> speciala...

Restul lumii, pe unde umbla?

Gata, va pup si weekend placut, ca nu cred ca mai ajung miine pe aici. Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo214707.htm" target="_blank">La multi ani Romania si romani de pretutindeni!!!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hello,

la noi e cam asa: s-a primit mail oficial la firme prin care se comunica cum ca au gasit urme de poloniu-210 pe 3 avioane ale BA, exista o lista atasata cu zborurile efectuate dupa 25 oct de aceste avioane... se recomanda tuturor celor ce au fost pe acele rute (londra - moscova, barcelona, dusseldorf, atena, larnaca, stockholm, viena, frankfurt, istanbul, madrid si retur) sa sune la anumite numere pt sfaturi de urmat la fel pt cei ce au trecut pe la 2 anume restaurante si un bar, plus alte 3 adrese... cica pericolul este redus dar el exista...

in rest facem de la exceptional in sus

io ma duc la bal sambata

fie-mea exaspereaza profii in continuare

maine o sa vad parada militara de 1 decembrie aici http://82.76.75.160:58679/cgi-bin/guestimage.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, hellau :-))
arborico, zii merci ca ai zapada, ca pe-aci e frig umed...de ala de-ti anchilozeaza oasele adolescentine, parol Anyway...spor la schi ori derdelus :-))

Irimell, ai citit Istanbulul lui Pamuk, nu??? ...si refacere locomotorie usoara...da' daca ai luxatie, de ce biciclesti??? In speranta ca se pun glezna si rotula la locu' lor??? (si luai numai 10 mai, nu 13...uoofff :-))
pegasis, chiar asa...computer nou de la' Mosu'..ca doar vine vacanta!!! (daca ai fi mai aproape ti-as da cu placere freo 2 din alea 5 computere de le stringe Niels frumos in camera lui de computere!!! ..nu exagerez deloc, 5 are ...la 3 desktopuri )
volejna, norocu' tau ca plecasi mai la est in concediu!!! Iar pe la baru' ala de sushi, sper sa nu fi trecut de ceva vreme!! ...si ca veni vorba de bal...ce rochie ai?? :-))

Noi ne ridicaram azi masina si o testaram, evident, pe autostrazile nemtesti, acolo unde nu iaste limita de viteza!!! ..sintem cit se poate de multumiti!! :-)) Alminteri ma ocup cu redactari de eseuri ...asta pina luni, cind iar o pun de niste circuite electrice
...si La Multi Ani pentru miine!! mihaela...nu vaz poza!!! :-((
doru', tu pe unde umbli??? Ti-a ramas gindu' la tropice?? :-))
Va pupez!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil', are ceva site-ul, mai devreme mergea...incearca mai tarziu sau maine!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
io-s p'acilea acu, n-avusei net acasa vro 2 zile, vaz ca merge azi.

lilutza, sa stapaniti sanatosi masina si sa va duca multi km fara probleme! De udat cand o uzi?
mai deschide si tu mesajeru' ala

irimell, asta e vreme de urcat pe munti? macar n-asteptasi si tu zapada?

voljena, auzii ca voi sunteti toti radioactivi p'acolo si ca mai otravira alt rus prin irlanda de data asta.

sabina, ce frumoase poze, chiar ca erai imotionata!
Noi tocmai primiram prima carte despre Enescu in franceza. E scrisa de un romano-elvetian, Titu Marius Bajenesco, se numeste "Dans les pas de... georges Enesco". Pare interesanta, iti mai spui io despre ea dupe ce o citesc.

Pana atuncea sa va spui despre cei doi sefi de trib din papua venira sa viziteze "societatile moderne", incepand bineinteles cu o saptamana la Paris.
Se vor o versiune moderna a celor 2 persani ai lui Montesquieu, fac 'explorarea inversa' a lumii, nu mai e 'omul alb' care studiaza restul omenirii ci restul omenirii care vine sa ne studieze la noi acasa.

Vizitara cladirea Adunarii Nationale, Tour Eiffel, fusera la un spectacol la Moulin rouge (unde s-au oripilat ca dansatoarele isi aratau...gleznele, culmea impudorii, sanii goi nu sunt o problema). Zisera ca si conducatorii nostrii, ca si ai lor, vorbesc mult si scuipa ca niste fantani, ca ar vrea si ei dezvoltare la ei acasa da' sa nu renunte la cultura lor (unde mai auzii io asta?).
Dar cel mai mult si mai mult apreciara "gratuitatea femii albe", deoarece, zisera ei, papuasii trebe sa plateasca scump pentru a-si cumpara o nevasta iar aci toate-s la liber

Hai sa inchiei cu imaginea inedita a barsanelor ce se plimbau azi prin cartierul de afaceri parizian, La Defense in vederea inceperii targlui de craciun

Gata ca pic de somn, piticosenia e mucoasa si gura nu-i mai tace de fro trei nopti incoace ...

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Sä stäpaniti sänätosi masina si sä nu aveti probleme cu ea ... Ce marcä e?

Rog bucurestencele (si nu numai) sä mä ajute cu niste repere turstice in Bucuresti (ev. site-uri in engl.). Un coleg pleacä in Buc peste cateva zile si vrea sä stie ce poate vedea, iar eu in afarä de Palatul Parlamentului nu mai stiu ceva märetz si interesant. Iar pe deasupra nici nu am timp de cäutäri ...

Sper sä nu il ducä sä simtä gropile noastre rutiere ... Mai ales cä taman la Ministerul transporturilor are treabä!

Pup u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Muzeul Satului, si mai ales Muzeul Taranului Roman.
Plimbare pe la Curtea Veche, Hanul lui Manuc, si pe Lipscani, pe toate stradutele.Sa nu se uite in jos, ci in sus, sunt niste detalii la case f frumoase, tot felul de mici minuni.
Ateneul e iarasi un Must.Daca poate, sa mearga si la un concert.Toti strainii pe care i-am dus au ramas pilaf la cat de ieftin e biletul pt o asa o sala:D
.. Daca tot e in zona, e palatul acolo.Sa vada Universitatea, crucile, revolutie chestii.
Cam asta imi vine acu pe moment.

Eu sunt cam obosita, ca am avut de lucru despre...fotografie:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Sabina!

Mergi la inceput