"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 19
lilanda spune:
quote:
Originally posted by voljena
lil - felicitari pt prezentare... nota 13?
voljena, zisei bine...nu genial!! (numa' 10)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
sabina acu vazui mesaju tau cre' ca aseara fusei prea adormita. felicitari si odihna placuta! Poze n-ai?
bre, acilea le pusera coduri de bare la elevi, ca la supermarket! cica sa lupte impotriva absenteismului, ii trece pe fiecare pe la 'casa de inregistrare', dupa aia centralizeaza datele si parintele are imediat un SMS in caz ca odrasla n-ajunsa la scoala! si cica asta se face la fiecare ora nu numai dimineata. Doamne fereste si apara, sfarsitul lumii maica
voi stiati ca van gogh vedea lumea in galben din cauza digitalinei cu care i se trata boala psihica si a absinthului cu care isi "trata" el geniul? Io acu aflai ca d'acolo i se trage galbenu celebru ...
gata, plec acasa si oi mai venii
Sabina spune:
sabinel emotionat
mini-expozitia
;-))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.
arboria spune:
felicitari, sabina si lilanda
doru, va sa zica asa cu galbenu ala digital al lu van gogh
bine ca nu lua prozac, sa vaza roz, ca nu-mi place rozul
io nu mai zic nimic, doar tac si v-ascult
nu fumez io, da-mi place elefantul zburator, asa ca o sa folosesc emoticonu asta mai des, fara legatura cu ce se discuta in poienitza
mihaela_s spune:
Bravo Sabinuts! Am si vazut, am si ascultat...e putin cam havy :)) pentru mine, dar am "inteles" si eu ceva din memoriile apei. Mi-a placut!
lil', brava pentru prezentare! E bun si 10-le, nu? ;)
si eu doar pe scurt pe-aici...
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Buna dimineata de acilea, ca ma trezii si io azi, ca voljena ieri ...am liber...si e primavara iar!! :-))
arborico, io zic sa asculti, da' sa nu taci...deloc
Cit despre articolul ala cu codu' de bare la elevi, imi pica la tanc fiindca am o lucrare despre "tehnologie vs libera alegere" si acum tot adun material (mi-a venit ideea de la "portocala mecanica" a lui Burgess; cartea mi-a placut...filmul nu!!!). Asa ca mii de multumiri, doruletz!!
Citii azi presa si-auzii ca perechea princira spanioala e iar insarcinata ...gush, astia lucreaza dupa grafic, ca si danejii!! ...haha...si mai scrie ca s-a descoperit pilula anticonceptionala la barbat...:-))
Va pup...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
'na ziua... ca azi n-a mai fost ca ieri si-am luat-o din vreme... sa-mi duc odrasla la scoala ca nu a auzit ceasul chipurile si a ratat autobuzul... si-am stat in trafic asa pe uscate ca doar mi-am tras un trening peste pijama... necum sa insfac si io o cana de ceva... apoi am dus omu' la gara... si acum sed... (nu cuget, numa' sed)...
iar s-a descoperit pilula anticonceptionala pt masculi? sau am io deja-vu?
la fie-mea la scoala nu au bara de cod dar se face prezenta dimineata si daca nu apare pe lista baga secretariatul un automat care suna pe toate numerele (de-am facut prostia sa le dau ) si nu se potoleste pana nu lasi mesaj... suna si dupa ora 16 cand se inchide scoala
ascultat si io mp3 de la sabina... nici io nu-s asa avansata, recunosc, cred ca-mi trebuie subtitrare ... da' mi-a placut tare mult expo de foto... mi s-a parut super modul de expunere... (de ce nu mi-a venit mie ideea asta pe cand atarnam pe pereti?)...
Salmida spune:
Citit, recuperat ... putin de comentat cä si eu abia aterizai acasä.
Felicitäri pt prezentärile reusite!
Am sä testez Miracle, dar tot sper cä vine cineva cu vestea mare ...
Mai trec ... macar cat sä evapor si eu pe aici un elefant ca cel al arboriei ... desi nici yo nu fumez ...
arboria spune:
aici e frig (cevaaa... ca la 22F)
ieri a nins, record - nu a mai nins in halul asta de 10 ani.
ca a nins nu e nimic, dar eu eram in trafic, drum de cca. 20 de minute pana acasa, in conditii normale
am reusit sa ajung in 2 ore, totusi.
americanii e popor de treaba, cred ca au impins "tancul" cel putin 10 persoane - pe rand, nu de-odata, sa pot urca panta aia interminabila.
masini abandonate pe autostrada, oameni care au dormit in masini, scoli inchise.
zapada nu a avut mai mult de 10 cm grosime.
autoritatile au fost luate pe neasteptate de iarna
lexi, sensei a avut dreptate, io credeam ca exagereaza.
da' veniti la ski duminica?
Pegasis spune:
Compu meu a decedat definitiv si iremediabil . E la doftor. Sper sa mi-l dea inapoi pina-n Craciun.
pup la toate lumile