"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 18
voljena spune:
hello...
acum se ofera teste alora de se tem ca au fost in contact cu rusul otravit cica ar fi primul asasinat al kremlinului in vest de la razboiul rece... brrr
azi am petrecut gramada de timp pe net sa-mi caut curs de ivrit... pai nu se mai poate asa - nici benzina n-am putut baga singura, noroc ca e plin tel avivul de rusi si s-a milostivit unul de mine... ca nu mergea pe engleza, imi dadea numai 'please wait...' si nici un strop... era cu autoservire si de fapt vroia sa-i dau si nr de carte de identitate da' nu zicea chestia asta decat pe limba lui... mi-a dat baiatul cartea lui bine ca la aia de credit n-a zis nu... desi omu' era pregatit sa-mi plateasca si consumatia uite de aia imi place mie in israel - la londra m-ar fi injurat ca se face coada din cauza mea
deci punem de intalnire si-n martie si la vara??
arata interesant parfumul cela cu frezii... si mie-mi plac tare...
sa nu-i spuneti la al meu cum e cu fumatul la castel la danezia ca face rebeliune... io nu-i dau voie decat in gradina
spor la toata lumea care mai si face ceva...
Sabina spune:
Buna seara!
Io am intrat in linie dreapta.
am lipit pozele, in felul urmator:am luat carton f f gros si cumnatul sculptor le-a taiat la marele fix, si a pus pe fiecare poza scotch din ala fata spate, cu lip[ici s-ar fi cutizat etc.Acu stau frumusel la presat.
repetita a mers cat de cat...speram ca in concert sa dea tot ce e mai bun din ei.
Si imi mai vin si parintii in noaptea asta;-)))
Despre icoane eu ma abtin, ca pe mine nu ma deranjeaza.daca as sta in India si ar fi simboluri ale zeitatilor iar nu m-ar deranja.
Ma deranjeaza insa orice manifestare isterica, aia clar,jenant.ro din pacate.
vreau si eu in scandinavia cu voi.
cine stie...???
:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Cica zi libera fuse azi Am fost dimineata la studio sa-mi pregatesc prezentarea de luni si, hai belea, ca ma puse necuratu' sa ma-nscriu dupa unu' care-i mort dupa AI...si vazui azi, ca-si decora omu' studiou' cu foite metalice si alte bazbardicuri, de am decretat clar ca io n-am timp, in 10 minute, sa fac ccc curat dupa el si sa-mi instalez si io expozitia ...asa ca-mi facui un loc in pivnitia..:-))
Sabino, pai din cauza cuteleor iti spusei sa folosesti ruju lipicios ori sprayu'!!!...da' daca le pusei la presat, o sa iasa treaba buna!!! Succes miine, tinem pumnii...si la una si la alta!! :-))
voljena, cum bre, nu stiu evreii engleza??? Asa ceva...e de neinchipuit, parol!!!
Salmida, io am rezerve cu Miracle a' lui Lancome, ca am unu' maaaare, care nu se mai termina si care nu mai a frezii nu miroase, (si ca sa stii, si mie imi place mirosu' de frezii si tocmai din acest considerent il primii cadou)!!!
doru', ma gindii si io la cumetru' :-))) Oare sa-i trimit io, personel, invitatie??? :-))...da' noi de venit, venim, ba parca ar fi dispusi si pretenii nostri dog-sitteri sa vina, ca-s romani 100%....!!!
Va pupez, ma duc la loisir!!
PS...daca aveti ocazia sa vedeti filmul www.imdb.com/title/tt0415978/" target="_blank">"me and you and everyone you know", nu-l ratati!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Iarasi io...:-))
Incepu' adventu' E o placere sa ies seara, la aeriseala cu Ilie, si sa trag cu ochiu' la ferestrele oamenilor....tare-mi place perioada asta pina dupa Anul Nou!!!
Sabina, cum fu'???
Va pup si soooomn usorrr
Ps...saracu' Berlusconi...ajungea si asta presedinte ca Eltin!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
lil' pai se poate??? Sa tragi cu okiu'???:)) Vezi, la noi sunt perdele/draperii/role la geamuri ca sa nu intre nici un curios cu ochii prin case... :))
Chiar asa, Sabinuts, hai si spune cum a fost azi? Sper din suflet ca bine, m-am gandit la tine de dimineata, mi te imaginam emotionata asteptand la Ateneu sa inceapa concertul...
Sofia a fost si ea?
Asa deci, chiar trebuie sa ma gandesc serios la 8 martie?
Va pup, o saptamana de exceptie!
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
... a sunat un telefon exact pe final.....
dar in principiu a fost bine:-)
Sunt franta de oboseala si de stres, care vrea mp3-ul sa bage PM cu adresa de mail:)
va pup, sa aveti o saptamana minunata!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
doruletz spune:
nseara
sabina? cum fu? hai ca si io ma gandii la tine azi, nu ne mai tine in suspans asa
Lilutz si mie imi plac lumanarelele scandinve in feresti, au fost primul lucru pe care l-am remarcat cand am ajuns la stockholm. In plus mai si ningea si mi s-a parut ca am aterizat intr-un decor de poveste.
Cica se suprara turcii ca vrea sa-i viziteze papa Benone, hehe. Pe mine ma amuza disputele astea, parca ar fi ciobu si cu oala.
Si apropos de icoane cica la o scoala din Anglia meniul de Craciun fu compus numai din www.yorkshiretoday.co.uk/ViewArticle2.aspx?SectionID=55&ArticleID=1885569" target="_blank">pui...halal desi doar 1 elev din 5 era musulman. La protestele parintilor se introduse totusi si un pic de curcan 'normal'...
mai viu io
voljena spune:
'neatza
o saptamana buna si f buna va doresc
io abia am inceput-o - ca dormii pana la 11
sabina - bagat pm... pe astia cu mobilele de si le uita deschise la momente aiurea... ah!
si io am ramas cam surprinsa ca mai mult m-am scos cu rusa decat cu engleza in israel... pana si filmul la cinema avea subtitrare in ebraica si engleza... un sfert de ecran lipsea dar...
lilanda - mi-ai adus aminte cum ma plimbam si io si cascam ochii la ferestrele oamenilor in perioada asta... catel n-aveam da ieseam cu pisoiul aveam unul de probabil fusese caine intr-o viata anterioara ca avea apucaturi...
sambata iar e bal... in park lane... de azi sunt la dieta - poate intru si io in vreo rochie
edit: sa zic ca pe noi political corectness o sa ne omoare... inca nu s-a terminat povestea cu angajata british airways careia i s-a interzis brusc sa mai poarte o cruciulita mica la gat, desi la turbane inca e voie iar sunt discutii pe la diverse primarii daca sa puna sau nu decoratii de craciun sa nu se sifoneze musulmanii...
lilanda spune:
Saliu :-)) Scapai si io de prezentare (cu bine) si ma uit, acu', pe hotnews la audierea lui Orban in Parliamentu Iuropean...
Tocmai ce lua cuvintu' un britanic, Wise (or asa ceva) care citii doo pagini, aproape frustrat, fara sa puna de fapt nici o intrebare, si prin care si-o varsat omu' nadufu' ca, odata cu intrarea Romaniei si Bulgariei in UE, vor aparea doua noi limbi vorbite pe la Bruxelles, de unde noi translatori, de unde costuri imense pentru Paralamentu' Iuropean si de unde faliment curat!!! Mai vorbii omu' si de dialectele spaniole de la Bruxelles...si acuma toti spaniolii, in loc sa-l audieze pe Orban, ii raspund lui nea' Wise ...hehehe...draguti britanicii astia, asa in general!! :-))
Voi auzirati de
www.crammed.be/craworld/mahala/" target="_blank">Mahala Rai Banda??? Ca io auzii azi de ei, via Umeå, unde avura concert in weekend!! Cica fu sala plina, iar beletu' nu tocmai ieftin!!!
PS.. haha...acu' un catalan ii ceru presedintelui Comisiei sa-i cumpere un belet de avion lui Wise ala pentru Sevilla ...iar Wise devine din ce in ce mai nerfos
voljena spune:
uite ca youtube a auzit de ei
http://www.youtube.com/watch?v=72WLQBU1u6s
http://www.youtube.com/watch?v=Q7GCW6wWeAY
io una raman cu bregovic
lil - felicitari pt prezentare... nota 13?
ma bucur ca englezii sunt simpatici si altora (nu numai francezilor)