"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adeluczto, daca e lavabil, baga neste axion pe el, daca nu...schimba-l :-))
De leonide, uitai complet, insa acum mi-am amintit c-am jucat la loto si n-am verificat ce numere iesira.. (noi ne cautam masina, ca asta da semne de stricaciune...si iar imi vine sa pling de preturi...)
Sabina, vreau si io sa vaz pozeleeee!! Cit despre haine, mi le iau, de regula, din Danemarca (oferta e mult mai consistenta aici si ca modele si ca preturi) ...insa pantofi, cizme ori farfastacuri branduite, din Germania, bineinteles...ca-s produse de import

Io studiez amu' frigidere si incalziri de pardoseala, ocazie cu care imi amintii de compresoare si alte cicluri de vaporizare...hehehe, long time ago, le stiam ca pe apa!!! (Btw, lucru part time la un proiect de design al unei interfete pentru controlul functionarii aparatelor electrocasnice si studiez documentatia. Habar n-aveam ca in Danemarca, ccc consumatorii casnici maninca energie mai ceva ca aia industrali!!! Acu' statul danez, vrea sa-i educe sa consume cit mai putin in perioadele de "virf de consum" si se inspirara pentru asta de la alti iuropeni, precum francii si englejii....cica mai cu seama de la sistemul de tarifare Tempo din Franta. doruletz, stii ceva de asta??? )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Huh, io tocmai scapai de 2 petreceri foc cu foc:))(diana si ovi). Asa ca trec prin poienita sa dau de beut: .

sabinuts, daca nu e mare secret, impartasesti si mie cine si cum organizeaza expo? Sau cum ajungi sa expui? Vreau si io sa vad pozele...
Daca se da in direct concertul, ne spui si noua, da?

Mie imi sosi saptamana trecuta aparatul, ieri am terminat primul film si abia astept sa vad ce a iesit...
Din pacate profu e bolnav si nu am cu cine impartasi impresii si cere sfaturi...:(((. Nu stiu cand va reveni, s-ar parea ca e grav, e la Cluj la operatie.

Noi am rezervat 3 nopti la Munchen, de revelion. Doar in 2 .

Pup!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo206790.htm
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo201023.htm
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo196641.htm
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo195647.htm
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo188137.htm
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo169466.htm
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo161326.htm

mi-e lene sa ascund linkul la toate:))

majoritatea le stiti, dar pe hartie arata cu totul altfel.alta viata sa auzi muzica pe viu, nu doar sa te uiti la partitura...cam asa si cu pozele scoase pe hartie:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Miha, e f simplu.Concertule organizat de Mihaela Vosganian, care e compozitoare si conduce o asociatie a femeilor in arta.
Ei ii plac f mult combinatiile interdisciplinare, si s-a bucurat cand am rugat-o sa ma lase sa expun cateva lucrari.Asta-i tot.

Acu urmeaza greul insa...poate Lil sa stie ceva? Trebuie ori sa le lipesc pe niste cartoane...sau sa le prind cumva, ca n-am bani de inramare profi.O sa ma mai ajute si cumnatul meu, care e sculptor la baza.
Imi pare rau ca proful vostru e bolnav:(((
La multi ani Dianei si lui Ovi!!! Sa fie sanatosi si fericiti!(cum zice Sofia mea:D)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mersi Sabina!
Sunt minunate fotografiile, le stiu pe toate si le-am admirat! Bravo!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hop si io
Avu dreptate Lilutz cu refacerea decalajului desi nu fu neaparat o problema ci mai degraba lipsa de somn din ultima zi cand nu puturam sa inchidem ochii timp de fro 30 de ore neintrerupte. Asta fiind insa valabil doar pentru mine si Alain ca pitica n-avu treaba, ea doarme oriunde, in orice pozitie si la orice ora din zi sau din noapte... decalaj orar sau nu.
A fost foarte frumoasa vacanta, ne-am prajit la soare, ne-am balacit in ape turcoaz, am vizitat locuri interesante, i-am reamintit puiului de primata gustul drumetiilor prin jungla primoridala.
Ne-am indopat cu specialitati creole (raci, chiftele de morun = accras, tocana de caracatita si sosuri condimentate cu mult curry) dar mai ales le-am stropit cum se cade cu romul omniprezent. Cel mai des acesta ni s-a prezentat sub forma de www.cocktailtimes.com/original/tipunch.shtml" target="_blank">ti-punch dar preferatul meu a fost de departe www.haiticulture.ch/Planteur.html" target="_blank">Le planteur de care nu ma putui desparti nici acilea la frig si-mi adusei o doza semnificativa in bagaje.

Ce sa mai zic, in Guadelupa vremea e perfecta pentru vacanta in orice perioada, 30C in aer, 28C in apa (la alegere, Oceanul Atlantic sau Marea Caraibelor) si...55C "temperatura" romului local amanunt deloc de neglijat, hehe
Insula e compusa din 2 "aripi" (are forma de fluture), La Grande Terre, plata, foarte turistica, unde plaja e unica atractie si partea dinspre marea Caraibelor sau Basse Terre, muntoasa, vulcanica, dar unde plaja e mai 'colturoasa', nisipul nu e intotdeauna alb (sunt plaje cu nisip negru din cauza rocii vulcanice, pe insula se afla un vulcan in activitate) dar se pot face multe activitati, de la scufundari, acolo se afla rezervatia Cousteau, pana la drumetii prin jungla tropicala. Noi am stat in Basse Terre, intr-un bungalow cocotat pe un delusor de unde vedeam marea Caraibelor si unde fuseram inconjurati de arbusti plini de colibri... da' si insecte bizare, probabil tantari mutanti daca ar fi sa ma iau dupa ranile pe care le am pe picioare.

Interesant e si dialectul local, de fapt cica e o limba: "creola". E mai mult o franceza fonetica in care "r"-urile nu se pronunta iar in scriere sunt inlocuite de "w"(gros = gwo) usor cantata si amestecata cu cuvinte englezesti, spaniole, dialecte caraibeene si africane. Cand o auzi prima data ai impresia ca intelegi caci recunosti cateva cuvinte frantzuzesti, de aceea vorbitorii de franceza au tendinta sa se incrunte si sa intinda urechea ca si cum n-au auzit bine. Din acest motiv turistii sunt numiti de catre bastinasi 'lezoreilles' asta pe langa apelativul cu sens "usor" peiorativ "les metros" (de la metropolitani). Alte cuvinte inventate parca de copii: zanmis = les amis, lanmé = la mer, ouassou = roi de sources= rac de apa dulce etc
Singurul neajuns e ca unii localnici nu-s prea amabili, complexele sclavagismului se mai vad inca si se traduc uneori prin rasism anti-albi.

Hai ca daca oi avea timp si daca e careva interesat sa afle mai multe despre locurile alea oi mai povesti impresii, pana atunci va las cu pozele (pusei si comentarii la fiecare).

Mai viu io, ma duc sa mai cetesc p'acilea

Mergi la inceput

wow...ce de pooooze: una si una!!! doru', arata super insulita aia si, mai ales, bugalowu' vostru... Maare pacat ca staturati numa' o saptamina!!! Da' sa va fie de bine!!!...si zici ca romu' are 55 de grade...my God!!
mihaela, La Multi Ani Dianei si lui Ovidiu...sa fie sanatosi si fericiti!!! Stiti cumva meniul de Revelion...in afara de bere si cirnati???
Sabina, braaaavo!!! Cel mai tare imi plac labirintu', windu' si bostanu' Cit despre felul in care le expui, cred ca ar trebui lipite pe un suport de carton. Te sfatuiesc sa folosesti spray sticky lichid sau daca nu gasesti (e si destul de scump) sa folosesti stick din ala ca ruju (are avantaju' ca poti imprastia uniform lipiciul). Cartonul sa-l lasi mai mare decit fotografia si abia dupa ce ai facut lipitura sa tai marginile cartonului cu cutteru' (dupa marginile fotografiei sau odata cu prisosul de margine...daca ai vreunul). E bine sa stea la presat o noapte. Mult succes!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Bre, venii io si plecarati voi?
Cica s-a deschis Secretariatul lui Pere Noel, e in Franta, la Libourne, pentru cine nu stie. Toate scrisorelele puse intr-o cutie postala chiar si fara timbru, cu adrese fanteziste gen Pere Noel, aleea Norilor, Polul Nord ajung la ...Libourne, sunt citite si daca puserati adresa expeditorului o sa primiti o carte postala drept raspuns. Chiar si cele trimise din strainatate au parte de raspunsuri da' de acolo nu cred ca merge fara timbru: trebe sa scrieti "Pere Noel, aci inventati voi o adresa 33500, Libourne, France.
Cupiilor de le e lene sa scrie scrisorici, pot sa-i trimita si de pe www.laposte.fr/pere-noel/ecrire-au-pere-noel/ecrire_au_pere_noel.php?l=lpn" target="_blank">pe net, raspuns garantat

sabina, felicitari pentru concert si pentru expo, vezi ca iti lasai niste mesaje, poate iti sunt de ajutor

Mihaela, data viitoare

lilutz, nu aveam bre ce sa fac mai mult de o saptamana acolosha in paradis, m-as fi plictisit cu siguranta. Epuizaram toate locurile de vizitat, ne ramasera doar 2 insulite (les Saintes si Marie Galante ) si am mai fi putut sa facem niste sedinte de scufundari dar pentru asta ar fi trebuit sa gasim baby sitter sau sa mergem pe rand si nu mai avea nici un haz. ce e mult strica, gata, acuma alta destinatie, probabil Scandinavia si noptile albe, nu ziseram asa?

gata, mai viu, io-s tot decalata

Mergi la inceput

Buna ziua!!!...mai intrai o data azi dimineata, ca vroiam sa va pun un link despre maimute (), da' fusei chemata la un brainstorming si cind ma-ntorsei, nu mai gasii linku!!...era vorba de faptul ca maimutoaicele devin din ce in ce mai sexi si dezirabile odata cu virsta!!

Anyway io is mare criza de inspiratie, taman acum cind ma pregatesc de examenu' de protofoliu . Am nevoie de o muza..ceva :-))

doruletz, poate te intereseaza: gasii un www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/11/21/081651.htm" target="_blank">articol in presa daneza cum ca piureurile pentru bebelusi nu sint prea bune. Cica nu contin suficiente calorii ( si daca bebeul numai din astea maninca, risca sa devina subnutrit) iar in plus ar avea cam mult zahar, ceea ce ar provoca dureri de burta la micuti plus dependenta de bomboane si alte zaharicale...

Mergi la inceput

Lil, asa zici:D

ce buna incurajare pt trecerea anilor:D

Apropos de piureuri, de aia nu vroia fimea nici unu, LOL:D

Doruletz, ti-am dat raps, multumesc mult de tot!!!

Ma retrag, am examen maine la doctorat,si aici zburda toti.

Mergi la inceput