"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Tot io
Auzitara-ti ca o pisica a nascut www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=416816&in_page_id=1770" target="_blank">catei???!!!

Hehe, Rayu, pai la ce schimbari va asteptati voi??? E normal ca bubu sa se poarte ca o latina crescuta in Scandinavia!! :-))) Stii ca vikingele isi altoiau barbatii cind astia se intorceau victoriosi de la razbel!!!

Io azi ma duc la nemti dupa provizii ..da cica le creste si lor TVA-ul de la 1 ianuarie...la 19%..hehehe

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Se vede ca e uichend,iaca unde beau cafeaua:)
Lilule,iaca puteai sa dai nas in nas cu Dacu prin Alemania,ca si-a propus sa mearga si el dupa provizii :))Din pacate nu a gasit partener de drum(ca nu vrea sa mearga singur)asa ca a aminat excursia pentru saptamina viitoare.Sa-mi zici ce ti-a adus Mo Ca Cu din Germanika:)))))
Poienari,haideti bre...mai ziceti una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaa.ce sa zic, eu ma pregtesc sa plec la repetitii cu suflatorii:))

dar o iau din loc cu o ora mai devreme, am descoperit ca la aparatul foto pe film am teleobiectiv de 135 mm, hm...cred ca o sa vanez scene cu oameni:)))
da street photography e f grea.
Ce ma enerveaza e ca a devenit ca la compozitie, din ce in ce mai greu, asta inseamna ca o iau prea in serios si nu stiu daca am energie de doi "copii" pretentiosi....

Rayu, Bubu e dementiala:))Sofia nu ne bate decat pe noi, la gradi e f cuminte.Dar exact la fel: cum nu-i convine ceva. jap una.Acuma e mai rar,si numai in perioade de genu abia trezita din somn sau f f obosita, ceea ce e un maaaaaaaaaaaaaaaaaaare progres.
Lil, nu cumpara tot, mai lasa si la altii:)))
o vazui pe doruletz online,vrem povesti cu soare!!

Apropos, e soare si aici.Mai rece ca ieri, dar soare:)

Gata, fug cu tele-n varf de aparat:))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io ma uit pe tv4 la un reportaj in care reporteri suedezi se dau drept reporteri danezi (?) in Romania si cumpara o fata de 16 ani (dupa tratative cu parintii) pentru 2000 euro :-(( doamne, s-o fi auzit pe mama ce mai negocia ... asa ceva

edit: bineinteles ca au "eliberat-o"
rectific: nu cu parintii negociasera, ca fusese nevoita sa plece de acasa la 14 ani, asta ce-o vanduse era una la care locuia in Bucuresti din cate am inteles.

sa mai zic cateva cuvinte: Rayu, mai povesteste aventuri bubulesti si nu e nevoie sa scrii cu litere mici :-) uite de ce nu scriu io despre fimiu, ca ar trebui sa scriu cu litere minuscule :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!!...hai ca nu cumparai chiar tot...ii mai lasai si dacului ceva Da' pe unde are traseu, ca poate ne-om intilni, aaa???
Sabina, cum fu la repetitii??? Iti suflara suflatorii?? :-))Succes "la strada cu teleobiectivu'"!!
Cit despre doruletz, cre' ca-i terci (din cauza fusului orar!!) Fara nici o legatura, decit una cu vacanta, vazui azi un reportaj pe RTL cum ca o familie muncheneza pleaca vara trecuta in prima vacanta din viata lor de familie, undeva la mare, in Spania!!! Aveau 10 cupiiiii, nene 4 camere la hotel ...si numai vacanta nu fu
Adeluctzo, io vreau sa vaz cum scrii tu cel mai mic si mai minuscul!!!

Aaaa, vazurati ca mai muri un manechin din cauza anorexiei?? Si cred ca e cazul apara o lege de banare a "skinny look" in lumea modei!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

'neata!

aia suflara, da n-am apucat sa le spun povestea piesei...se repeta deocamdata intratul la timp al instrumentelor , forte/piano/accentesi se exerseaza bunul simt ;-((.
Sunt cam necajita,dar asa patesc mereu la primele repetitii, asa ca incerc sa ma autoincurajez.Astia ziceau ca s-ar parea ca se transmite in direct concertul, daca e asa, am incurcat-o, daca nu e piesa buna???? ca la cum suna acumaaaaaaaaa......

ma duc sa maresc pozele pt expo, am intalnire la un lab care lucreaza si duminica.
mai viu io......

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

'neatza!

sabinel, nu fi necajita, fii bucuroasa! io asa as fi in locul tau, da' io nu-s artista :-)

si apropo de artisti, mission accomplished .
Suri
a fost si ea de fata. pe mine ma fascineaza ochii ei. si imi plac teribil pozele astea cu familia www.youtube.com/watch?v=RTVLtlEbfhM" target="_blank">fericita

care ati vazut leonidele azi noapte?

Mergi la inceput

cum scot petele de ulei de pe tapet?

Mergi la inceput

brrrrrrrr, adelucci, habar nu am cu petele alea;-(

Mie mi-ar placea mult sa povestesti de adolescentul tau si cum reactionezi, ca al nostru e si el in saptamana(luna) oarba:)))
Aha, Lil, ai lasat si pt dacu, brava:))
Ia zi, haine de unde iti iei?de la nemti sau de la daneji?

care ce mnai ziceti???

Eu am scos pozele pe hartie....au iesit f bine.M-am emotionat toata.

Dupa care am fost la o sesiune de comunicari cu una din prietenele mele bune;-))(ne-am comunicat una alteia noile barfe )

Mergi la inceput

ah, nu m-am uitat la stele, dar am vazut Kill Bill vol.2, ca nu-l vazusem:))

Mergi la inceput