"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Pegasis spune:
M-am intors... mai obosita, ca deh fusei in vacanta... A fost super! Am prins o ninsoare, d'aia ca-n povesti, cu fulgi maaaari si desi! S-o fi vazut pe Ana cum statea cu gura deschisa sa-i ninga-n gura si rideaaaaa... Si am fost la sanius, am febra musculara parol.
Ete ca iar pierdui petrecerile. Mihaela,hai noroc! Sa ne traiesti!
Sa va zic ca noi i-am scris Mosului deja? Vrem un tractor (adevarat ) si o bicicleta "de scolar". Nah... in miezul iernii, ziceti si voi...
Ma duc sa citesc.
Sabina spune:
Arborela, pt mine ar fi extrem de interesant concertul, dar te previn ca s-ar putea sa asculti si multe rateuri muzicale sau diverse traznai postmoderne care sub masca recuperarii valorilor plagiaza la greu:D
Grozava fana lui Van Cliburn!!!Ala e cel mai greu concurs din lume.Ii pune sa cante piese contemporane(f grele) invatate acolo, studii de virtuozitate,, muzica de camera, plus 2 concerte.E un tur de forta ce nu s-a mai vazut.
Van Cliburn personal era un vis.Sotul meu l-a vazut la Sala Palatului cantand Ceaikovski.Un par blond translucid si ceva cu belumarin...ehehehee.Nu se mai fabrica pianisti din astia:)))
Eu sunt in mari prize in continuare, dar e bine.Dupa ce termin treburile evadez la BCU.Acu citesc fotografie;-)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arboria spune:
buna dimineata
stire de citit la cafeaua de dimineata
cu ceva timp in urma s-au inventat www.coolest-gadgets.com/20060514/caffeine-tights/" target="_blank">ciorapii cu cafeina, numa buni pentru micsorarea circumferintei coapselor.
oare purtarea lor timp indelungat da dependenta?
sabinule, nu ajung la concert, ca e prea departe, da as fi vrut
lexi spune:
da' daca ti se duce vreun fir? a?
eu astept sa faca si sosete, ca parca nu-s asa dependenta cat de-o pereche de ciorapi.
arboria spune:
ca se duce firul n-o fi bai, da cica daca ii speli de mai mult de 5 ori, se duce si urma de zatz.
de-aia se si vand cate 3 la pachet, probabil.
ofofof, ce ti-e si cu efectul placebo asta!
Adela99 spune:
'naseara!
care pe unde umblati, de nu mai are omu' ce citi? :-)
p-aici toate bune si frumoase, zici ca-i primavara, sufla un vant cald si io is bucuroasa ca o venit mo ca cu in avans (ca noi suntem mai aproape de el) cu un laptop la fimiu si in consecinta pot sa calaresc pcu fara sa-mi galopeze nimeni pe nervi. sa traiasca mo ca cu!
Mihaela la multi ani!
doruletz, voljena tot in concediu?
lilutz, tu faci greva sau esti prea ocupata?
va pup pe toti
lilanda spune:
Bon soir ...io nu le am cu greva, deci ramine numa' ocupatiunea :-)) Da' acum am un weekend luuung si liber, pe care vreau sa-l savurez cu cea mai mare placere!!!
Tenerife arata imbieteor cu vulcanii ei cu tot si daca zice bombi ca merita o vacanta extrasezon colo-sa, la caldurica...apai o sa incercam :-)) Mai astept vesti de la voljena si din...Gudalupe ...cit despre sanius...ce-i ala???? :-)) ..ca as deschide si io gura sa astept fulgii sa-mi poposeasca pe limba, da' vorba lui Adeluctz, pe-acilea dadu iar primavara cu soare si aer caldut....Si mai zic ccc ca sa traiasca lap'topu' adus de mos ca cu inainte de termen!!!
Cit despre ciurapii cu cafea, io i-as purta toata ziua...zau, ca-mi place cafeaua si chiar am de dat freo doo kile de celulita gios!!! Legat de sobject, poci ca sa va spun ca, potrivit unui studiu recent, luxemburghezii sint cei mai grasi europeni (asta la raport inaltime/greutate), urmat de britanici (care se declara ei insisi grasi)...danejii is si ei prin frunte...si citisem undeva (da' nu mai tin minte unde) ca romanii is cu 1 kil sub medie...asa ceva :-))
Va pupez duios :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Hai saluti!
Io sunt pana peste cap de ocupata...am 2 in familie care schimba prefixu' si ne-om chefui . Neamtu' e la fel de turbat si vin de la serviciu stoarsa, acasa copiii ma iau de noua si uite asa e gata ziua! Se face 11 noaptea si io abia mai apuc sa trec sa va salut.
adeluts, multam! Sa folosesti sanatoasa calculatorul si ficiorul la fel!
Noi cautam unde sa mergem de revelion: Paris am cercetat cateva zile, eram gata sa o intreb pe dorulets ce si cum pe-acolo, dar am ajuns la concluzia ca iesim prea scump...asa ca ne-am reorientat, undeva mai pe aproape, sa putem merge cu masina-Munchen, Salzburg...pe-acolo.
Sabina, bafta!
restu' gastii pumpici!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Bonjurica!! Pe-aci dupa primavara, a venit din nou toamna mocaneasca...io insa am motiv de bucurie, fiindca ma chemara astazi la Politie si-mi dadura inapoi telefonu': functioneaza, are tot in el si, in plus, nici o zgirietura!!! (ma gindeasc acum, ca poate cineva grijuliu crezu ca nu ma mai intorc la computer si-mi duse aparatu' derect la Politie :-))...Mai fericit ca mine, nu poa' sa fie decit Mos Ca Cu, ccc ca scapa de cheltuiala importanta!!!
Da' acu' daca tot am tilifonu'-napoi, ma gindesc ce dorinta sa-mi pun de www.hotnews.ro/articol_60149-Noapte-cu-stele-cazatoare.htm" target="_blank">Leonide
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
uof!
Incep din ce in ce mai mult sa-i inteleg pe suedezi ca se pilesc in week end:))
am avut o saptamina crunta la munca,saptamina viitoare e si mai si,noroc ca-mi place ce fac ,altfel as fi turbat.
Eu am vesti dar mi-e rusine sa le zic:)Asa ca scriu mic mic mic.Am fost la sedinta cu parintii.Concluzia :nici o schimbare.Bubu bate in continuare la copii,la educatoare,ce prinde,daca ii iei jucaria din mina ,pleosc,una dupa ceafa,daca o certi(respectiv educatoarele),pleosc,una la picioare,cica se enerveaza si mai tare daca i se spun cuvintele magice:Nu ai voie!
In schimb,e bine de tot la altele,cu limba suedeza sta bine de tot,mi-a aratat in grafic,cica vorbeste ca un suedez de 3 ani jumate(ptiu ptiu),e mare dansatoare si cintareata(my god,o si vad cu zburda pe acolo) .
Azi am observat-o cind am lasat-o la gradinita ,ce privire a aruncat copiilor inainte sa intre,era pusa pe razboi deja la ora 7 dimineata, nene:)
Mai viu,sper fara sa va fac capu mare cu BUBU:)