"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)
Raspunsuri - Pagina 11
lilanda spune:
Ziua buna :-)) Uooofff, stau acasa...nedreptate...ziceti si voi!!! :-)) Insa diseara ma duc la chef, la ziua unei bulgaroaice...asa ca dance, dance, dance...fiindca nu imi mai dezmortisti pasii de vals de vreo 3 ani
bombi cum fu la Tenerife??? Ai putut sa te balacesti in Atlantic ori e cam rece apa??? Poze???
mihaela si mie mi-i dor de Viena...de departe e orasul nostru (al meu si al lui Niels) favorit!!! Am inteles ca nici BUdapesta nu-i de lepadat, asa ca urmatorea iesire s-ar putea sa fie prin zona aia...ori la Praga?? (btw, pe-acilea Praga si Riga sint considerate orase chilipir, bune de cumparaturi de fite...cica ar fi preturi la jumate pentru produsele de lux, decit in restul Iuropei!! Asa o fi???).
benphina, ma tem ca tre' sa-astepti 7 ani, daca n-ai aplicat pentru prima viza inainte de modificarea legii..desi la cum functioneaza aia de la Ministerul Integrarii, nu m-ar mira ca si cei care au aplicat la limita, sa fie socotiti tot la 7 ani!! (am avut o vecina americanca, venita cu parintii, cu putin inainte de modificarea legii. Parintii ei au primit cetatenie dupa 3 ani...ea inca mai asteapta, desi au aplicat in acelasi timp )...Io, de exemplu, inca mai sper sa vad viza (prelungirea ei) anul asta - am aplicat in aprilie
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Salmida spune:
Viena ne-a pläcut si nouä ... atat cat am putut cutreiera in 3 zile. Dar sä evitati sä mergeti cu masina pt cä e complicat sä gäsiti loc de parcare. Noi am stat la o pensiune care a avut o curte interioarä unde s-a putut parca, f. aproape de Mariahilfer str. Altfel ...
Si dacä v-a pläcut Scönnbrun sigur v-ar pläcea si Sans souci, Postdam. Plus cä acolo in park sunt mai multe palate si locuri de vizitat.
Pluteste in aer dorinta/nevoia de concediu si ... cäldurä.
Succes, Sabina! E sustinerea tezei, finalul, sau unul din examene?
Week-end pläcut, färä si cu distractie dacä se poate.
Sabina spune:
Buna seara!
Azi am avut o minunata zi, sa va povestesc nitel!
Dupa cum spunea Mihaela,a fost ceva trecator cu Sofia, mai are ea nasul infundat asa..dar nu mai e robinet ca ieri,Deci primul motiv de bucurie.
Dupa care a sunat sora mea de dimineata sa-i facem o vizita la casuta cea noua...ce sa mai, superb, langa padure in Ciorogarla, padurea aia face toti banii, pacat insa ca la pozat am iesit cand s-a cam terminat lumina.
Iar seara am primit cadou o carte veche despre tehnica fotografica...fusese a sotului si a descoperit-o cumnata la o curatenie generala.Si mai avea inauntru si o vedere redegista cu...Bach!!! Ce poate fi mai nimerit?
Lilanda..sotu meu zice ca Praga e mai frumoasa ca Viena, desi iubeste Viena imens.
Salmida,e doar un examen.Am fost f lenesa cu doctoratu asta, dar anul asta trebuie sa recuperez.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
mihaela_s spune:
Am uitat sa va spun ca la noi in oras s-a sarbatorit din nou Sf. Martin, preluat de la nemti. Diana a mers iar prin oras cu felinarele aprinse, eu am ajuns doar la sfarsit, la biserica. A fost frumos, ca in alti ani...copiii au ascultat povestea Sf. Martin, au cantat, au primit covrigi si bomboane...
lil' Viena e si in topul nostru. Din capitalele europene...desi inca n-am vazut muuuulte din ele...chiar mi-e dor de o vacanta! Budapesta, poate am mai spus, e frumoasa, dar nu stiu de ce, parca mi-e prea familiara, am fost de multe ori si desi il gasesc un oras frumos, parca prefer sa merg mai in vest.
Praga n-am vazut-o, a vazut-o sora mea si a fost dezamagita, spunea ca daca ar fi fost unainte de a vedea Viena, poate ar fi fost altfel impactul, dar asa...dar e numai parerea ei!
Din pacate, despre cumparaturi nu pot spune nimic, in Viena am colindat strazile, am admirat frumusetea orasului, etc. N-am vazut nici un magazin!
Dans placut in seara asta!
Salmida, sa stii ca noi am umblat in Viena cu masina, am gasit loc de parcare langa Volksgarden, unde e si gratis! Dar am umblat si cu metroul, ca sa avem libertate de miscare.
Azi am fost harnica in bucatarie, am facut pana si desert...o tarta cu fructe de padure ...merg sa o degust.
Un we placut in continuare!
Mihaela si fetele mele
benphina spune:
multumesc Lilanda,ma gandeam eu ca dupa 7 ani.vai de viata mea!
ce-or fi avand frate legile astea?
mai bine ma mut in Suedia.
o seara buna la scandinavi!!!
Rayuela spune:
na ziua poienari!da ce-i frate linistea asta p'aci?
Ziceati ceva de Bubu parca:))pai acum sintem in faza amenintatoare-moscraciuneasca:))Adica:
esti cuminte ,vine Mos Craciun.
bati copii,nu vine Mos Craciun.
maninci tot ,vine Mos Craciun.
nu asculti la gradi,nu vine Mos Craciun.
Concluzia:l-am pus pe unchiu de la Växjö sa sune sa zica ca e Mos Craciun,si sa-i auda dorintele.Bubu ne striga enervata din camera ei:
Spune lu Mo Ca Cu ca nu veau nimic!!!
P.S.-stie cineva ce-i cu Papadioara noastra?
lilanda spune:
Buna seara de-acu'!!! :-))...si daca e liniste, nu vine Mos Ca Cu, na!!!!
Io dormitai azi mai toata ziua, partial din cauza vremii, partial din cauza dansului si mi-e o lene teribila. Completai insa un forumlar de inscriere la un curs de vara in California si, pe linga faptul ca pe lista de tari Danemarca nu figura (ca de altfel nici Romania - desi nu se punea nici o conditie de natura rezidentioasa) ma minunai de intrebarile de la sfirsitul formularului, puse doar de dragul statisticii. Cica, ce culoare am, ce sex si cum stau cu statutul de veteran ???
Rayu, de papa stiam ca avea probleme serioase la urechi..sper sa se faca sanatoasa rapid!!!
mihaela, cum fu tarta?? ai incercat reteta balbinei?? Te-ntreb ca asa frumos arata in poza ei...si mie mi-a iesit o porcarie...derect la gunoi a ajuns :-)
Va pup, ma duc sa aerisesc ccc catelul..
PS...cica Fidel n-apuca 2007...e din ce in ce mai ogirjit!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
'na seara!
Hahaha Rayu, in aceeasi faza suntem si noi cu Silvia, doar ca ea "promite" ca se cuminteste, ca nu mai scoate limba, musca, spune obraznicaturi...dar uita repede :))). Macar obtinem rezultate pe moment .
lil', tarta fu super! Am facut dupa reteta originala, made Mihaela. Si gata in 15 minute, mancata la fel :)). Daca doresti, iti spun si tie secretul, numai ca nu stiu daca gasesti la voi(...hahaha) blat de tarta gata facut si crema in plic de la Dr. Oetker. Cred ca fructe de padure congelate or fi...:)).
Azi am stat si noi in casa, cica s-a mutat scandinavia la noi-ploaie si frig, urat de tot....
Noa o saptamana merveioza va doresc!
(nu ca cea care ma asteapta pe mine, neamtu' e turbat )...
Mihaela si fetele mele
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda
bombi cum fu la Tenerife??? Ai putut sa te balacesti in Atlantic ori e cam rece apa??? Poze???
Fu frumos, 25-28 grade la soare, 22-23 in apa. Dar desi aveam oceanul direct sub balcon, aveam de mers 20-25 de minute pina la plaja. Care la prima vedere a nisipului negru parea putin ciudata. Oceanul era cam nervos si cu valuri mari asa ca nu mi-am muiat decit putin picioarele.
Am inchiriat o masina pt 2 zile si am facut o tura pe insula. Telefericul de pe Teide era inchis din cauza de vint de 115 km/h si vizibilitate 0 asa ca am ajuns doar pina la 2400 m unde se putea merge cu masina.
Dupa o mica escala pe singura plaja cu nisip alb de pe insula (nisip adus din Sahara), ne-am distrat cu serpentinele de pe www.htmlhelp.com/~liam/Tenerife/Anaga/" target="_blank">Anaga si www.htmlhelp.com/~liam/Tenerife/LosGigantes/" target="_blank">Los Gigantes (pe intuneric, ca sa fie mai palpitant).
Delfini mergind in coada la Loro Parque, delfini live in ocean, vegetatie cactusifera, dar si floricola , zona libera de taxe si plina de negocieri, indieni care te conving sa cumperi camera noua desi nu ai nevoie, all inclusive (adica 2 kg in plus de persoana), hoteluri neproiectate pt o ploaie mai serioasa ...
Nenea Liam de la care am luat ultimele 2 link-uri mai are si alte poze. Ale mele stau bine mersi pe card / respectiv harddisk si nu am timp sa ma uit la ele sa le aleg pt printat. Si sotul ma ameninta ca preia el taskul asta.
arboria spune:
Rayu, ce si-ar putea dori de la Mos Ca Cu o bubulina cu maniere de viking?
mosul ca cu de pe aici o sa vina cu o papusa din seria american girl, serie creata pentru fetitele de peste 8 ani, probabil ca replica la barbie, bratz etc.
fiecare papusa reprezinta cica o fetita de 9-11 ani, care a trait intr-o perioada istorica semnificativa pentru sua
ideea crearii genului e buna, insa pretul e prohibitiv pentru multi, care tot barbie o sa cumpere, pentru ca e mai ieftina cu 25-80% decat cele din seria a.g.
eu mi-as face cadou un bilet la concert, poate la www.cliburn.org/" target="_blank">asta, Music with Vision, ca pare neobisnuit
si mai neobisnuit este insa un fan (care este o ea) al lui van cliburn
vedeti si comentariile din josul paginii