"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Sabina, am vazut cam tirziu subiectul. Bine ca s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

hop si io un pic sa va salut de la mediterana... cald si soare... ah! ce bine e! nu mai vreau sa plec... poate pierd avionul (pacat ca-s curse zilnice)...

Sabina - mi-am luat si bilet la filarmonica - concertul ala de-l dirijeaza zubin mehta, am ramas masca cand mi-au zis ca e biletul 10 lire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

vin si eu in fuga sa va impartasesc traumatizanta experienta pe care-am trait-o azi. am fost la stomatolog si sunt . mi-am operat un dinte...a fost mai nasol ca la nastere . nu m-a durut dar senzatiile traite, si faptul ca se perindau cu tot felul de instrumente pe sub nasul meu a fost .
acum sunt cu gheata la fata si arat ca un soricel, ca mi s-a umflat buza si nasul.

tudor, dragul de el a fost socat cand m-a vazut si asa ca l-am trimis la bunici sa nu traumatizez bietul copil.

sabina, bafta multa si la cat mai multe succese si in muzica si in arta fotografiei. tare mi-ar place sa vin la concertul tau pe 26...

lilanda, insiratie multa si tie! frumoase pozele de la pisa. domnul din gara era roman?

voljena, doruletz, sa va bronzati cat pentru restul iernii si sa nu uitati sa aduceti ceva soare la pachet.

mihaela, la multi ani!

irimellu, frumoasa vacanta trebuie sa fi avut si tu. pozele sunt superbe!

restul poienitei, va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!!..iete ce ocupata e lumea: ori munceste, ori trindaveste pe la mari si oceane calde!! M-as duce si io acum, oleaca, prin Australia!!!
mara, dezumflare rapida :-)) (n-am aflat daca ala era roman, ca dormea prea bine cu ciinele pe el!! )
Indrazniti sa www.unibet.com/punter/index.jsp?mainFramePage=oddsList.jsp%26eventGroupId%3D12149" target="_blank">pariati??? Io as pune banii, pe ideea ca diva se remarita cu Kevin, in aceasi capela si ca mai face cu el un cupil in 2007!!! Insa ce as cistiga, ar fi cu mult mai putini decit daca as paria ca urmatoru' sot va fi printu' danez Joachim (nu ca nu s-ar potrivi )
Si vazura-ti www.youtube.com/watch?v=qkq0w6ua_Sg" target="_blank">SMS'u???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:)))

Mara, saracuta de tine, lasa ca te dezumfli tu in 2 zile.
io sunt intr-un mic butoi, pt ca dupa 3 zile de gradi Sofiei ii curge nasul, nu e grav, dar totusi, nu stiu ce e cu gradinita asta:(

Mai cu divele astea....inca un exemplu ca banii nu pot comnpensa mitocania.

Voljena, e mult sau poutin 10 lire:D
ca eu n-am platit ever bilet la concert

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

voljena, si macar ai vreo sampanie / snack ceva inclus in alea 10 lire?

Sabina, sa pun botu' - sa nu-l pun ca nu stii cum e cu pretul biletelor? Spun numai ca la hotel in Tenerife era ora de internet 8 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

brrrrr, asa mult? mama mia.
deci eu Mint, la Bayreuth am platit bilet, era 19 marci cel mai ieftin, daram avut si bilet de 50 de marci.

Insa Bayreuth e in general o chestie la care iti faci programare cu multi ani inainte.....eu am prins festivalul Wagner la un curs de vara.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

da, niste neseriosi aia de la hotel, ca la Internet Cafe era doar 2 eur / h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sabina, mult mult succes la concert! Si la foto-expo de asemenea(io te invidiez ).
Sanatate Sofiei, saracuta! Dupa experienta de anul trecut cred ca te panichezi chiar si la nasuc infundat...spun asta pentru ca Silviei ii mai curge nasul, mai tuseste(aici imi mai tremura si mie stomacul) dar uite ca ii si trece...

mara, sa te dezumfli repede si cu cat mai putina durere.
Tudor e ok la camin? S-a obisnuit?

lil' azi stai pe-acasa? Sau ai trecut balta spre tari calde?

Hmmm, cu diva si Kevin nush' ce sa spun...poate ca atat merita el, un sms...da' stiu ca nici el nu se lasa, ceru custodia copiilor...asa ca poate remaritarea va fi sansa ei de a-si creste copiii????

dorulets esti la tarile calde??? Balaceala placuta!

...azi Silvia imi spuse de dimineata, dupa ce gasi pliantul cu etap, ca ii e dor de Viena...si mie....

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Ziua buna la scandinavi!
Lilanda am o intrebare pt tine.Cf noii legislatii se poate aplica pt rez permanenta dupa 3 ani de sedere in DK?in conditiile in care am terminat scoala si am serviciu....sau este chestia valabila cu 7 ani....eu am venit in 2003,dar deja se schimbase legea.
Multumesc anticipat pt raspuns si o zi super va doresc!

Mergi la inceput