peeling chimic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena__M spune:

Mada,
te rog frumos daca ai primit contactul medicului cu peelingul da-mi-l si mie.
vreau urgent sa-mi fac si eu...
nu mai suport semnele de la acnee de pe fata mea

multumesc anticipat

quote:
Originally posted by Mada

field te rog spune-mi unde ai facut, vad ca esti din Bucuresti si ma intereseaza, poate scap de cicatricea cheloida.
multam

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

mutandu-ma din vechiul cartier a trebuit sa-mi schimb si cabinetul de cosmetica,si m-amdus la unul care mis-a parut mai elegant,neintreband nimic inainte fac programare la cosmetica. am avut surpriza sa constat ca se facea trat. fara extrageri fara vaporizare,am facut cu ac. glicolic.
a fost Ok
vrea pipi copilul,see you later

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Si eu am niste pete sau mai bine zis niste semne pe fata de la acnee :( Ba mai mult, pe gat mi-au ramas niste semne oribile...
Chiar nu stiam ce sa mai fac, ca nu pot pune fond de ten tot timpul pe gat, o sa incerc si eu crema asta, Dana, multumesc pentru idee.
Sincer, mi-e teama de un peeling chimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

field, da-mi si mie te rog pm. eu am facut un peelig chimic - acum vreo trei ani- nereusit si as incerca din nou, dar nu stiu unde sa ma duc sa nu patesc la fel! spune-mi si cat a costat!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

A folosit cineva crema cu acid glicolic? eu am comandat de la o clinica de chirurgie estetica o crema cu acid glociloc si dupa mai multe aplicari mi s`a inrosit pielea si se descuameaza, insa are un aspect destul de iritat. Sa folosesc si o crema hidratanta? voi ati folosit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Karmabebi, trebuie sa folosesti o crema hidratanta. o perioada asa o sa-ti fie pielea ca ea regenereaza, si nu te opri din tratament.
eu am facut microdermabraziune cu setul de la Roc, am incercat si glycol dar nu prea am vazut cine stie ce diferenta. acum sunt pe Retin, am mai folosit de aici din Norvegia dar cu concentratie 0.05, acum mi-am adus din Syria solutie concentratie de 0.1 si ma cojesc foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si mie trebuie sa-mi soseasca o crema ce contine acest acid.
Ce intelegeti voi prin decojire ? Cate zile trebuie sa va dati cu crema ? Ce crema hidratanta recomandati ???
Va rog sa-mi raspundeti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

Ce crema hidratanta amoodia? si eu am setul de la roc, dar am petele mai pronuntate sa se duca doar cu tratamentul pe care`l faceam de la roc.
mamagiuliei, decojire la mine inseamna ca se ia pielea f rau, se descuameaza, la indicatiile de pe prospect scrie ca trebuie sa ma dau cu crema vreo 2-3 luni sa se vada primele rezultate si sa continui apoi, dar acum s`a inrosit f urat de nici nu`mi vine sa ies din casa la cum arata, mai ascund cu fond de ten, dar degeaba ca se vede pielea ca se ia.

Mergi la inceput

Karmabebi eu folosesc de la Avene.cand ma ustura foarte tare pielea si e rosie ma dau cu crema de galbenele sau cu vaselina si dupa vreo ora nu mai simt nimic. si eu semne de la cosuri (coaja de portocala, asa e pielea mea) si pana acum cel mai bun rezultat vizibil l-am avut cu tretinoin.
tratamentul cu glycol sau cu tretinoin (asta fac eu acum) se face cel putin 6 saptamani ca sa se vada rezultate.

eu mi-am mai luat o perie de la yves rocher, cu care imi fac masaj cand ma demachiez, si imi mai ia din pielea care se descuameaza, asa ca am curaj sa ies din casa :)))))))))))))))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Si mie trebuie sa-mi soseasca o crema ce contine acest acid.
Ce intelegeti voi prin decojire ? Cate zile trebuie sa va dati cu crema ? Ce crema hidratanta recomandati ???
Va rog sa-mi raspundeti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

cel mai bine sa iei o crema hidratanta puternica, mai intai ia niste testere de la farmacie sa vezi care iti priesc tie, ca atunci cand vei folosi crema cu glycol pielea iti devine sensibile si nu toate cremele iti priesc.te va ustura pielea ngrozitor de la cremele care au mult parfum.
cu acidul glycolic trebuie sa te dai minim o luna si jumatate, o sa ti se inroseasca pielea si te ve coji. se descuameaza pielea ca matreata, depinde de tipul tau de ten.si foarte important : nu te astepta la miracole. daca ai semne puternice, nu prea vei vedea cine stie ce rezultate, in schimb aspectul pielii se va imbunatati.

Mergi la inceput