peeling chimic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Field, si pe mine ma intereseaza, da-mi, te rog, pe pm toate datele.
am niste urme pe fata de la cosuri , m-am saturat sa nu pot iesi pe strada fara fond de ten.

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

quote:
Originally posted by clyo

Field, si pe mine ma intereseaza, da-mi, te rog, pe pm toate datele.
am niste urme pe fata de la cosuri , m-am saturat sa nu pot iesi pe strada fara fond de ten.

mersi

clyo, ti-am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Eu mi-am cumparat ieri o lotiune carifianta de la Lierac, am aplicat aceasta lotiune seara si vreau sa va spun ca incredibil dar de dimineata urmele care le aveam din cauza cosurilor abia se ma disting.
Mi-a fost recaomandata de catre farmacista si sincera sa fiu nu credeam ca are efect, am incercat si se pare ca functioneaza.

Inca ceva aceasta crema contine acidul care este folosit in peeling-ul chimic (acid glycolic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by dana_popescu

Eu mi-am cumparat ieri o lotiune carifianta de la Lierac, am aplicat aceasta lotiune seara si vreau sa va spun ca incredibil dar de dimineata urmele care le aveam din cauza cosurilor abia se ma disting.
Mi-a fost recaomandata de catre farmacista si sincera sa fiu nu credeam ca are efect, am incercat si se pare ca functioneaza.

Inca ceva aceasta crema contine acidul care este folosit in peeling-ul chimic (acid glycolic)

dana popescu

wow, chiar asa?
poti sa ne dai mai multe amanunte, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Field...vreau si eu pls...da-mi un forward cu ce ai dat deja fetelor....

Saru'mana mult de tot,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Se numeste exact regulance lotion clarifiante acide glycolique plus acide lactique pentru piele mixta si grasa. Firma care o produce se numeste LIERAC.

Aici se vinde doar in farmacie.
Aici poti afla mai multe detalii http://www.lierac.com

Mergi la inceput

asta este lotiunea http://www.lierac.it/index.php?id=382

tot acolo gasesti si crema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

produsele de la avene se gasesc in farmacii.
eu folosesc diacneal seara,inainte de culcare, dupa ce ma spal pe fata cu sebium de la bioderma(tot in farmacii se gasesc si bioderma)
exista si sapun de curatare pe baza de apa termala de la avene dar apucasem sa-mi iau bioderma....
oricum tenul trebuie f bine curatat inainte de folosirea lui diacneal.nu se da in jurul ochilor,acolo eu ma dau cu gelul pt ochi de la gerovital.
pt zi,dupa ce se curata din nou fata,folosesc tot de la avene clean-ac,este o lotiune noncomedogenica,care hidrataeza tenul.
produsele sunt relativ ieftine,diacnealul m-a costat 465000 si clean-ac cred ca 400000.
la mine au functoinat,vreau sa vad cat dureaza,pt ca deobicei fac rezistenta dupa cateva luni....
asa ca sper sa va placa si voua....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

a mai experimentat cineva un peeling chimic?
Am o oarecare retinere privind aspectul de dupa "tratament".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena__M spune:

te rog spune-mi si mie unde ai facut peeling-ul.
vreau si eu sa fac, tot caut pe net cabinete...
dar cred ca cel mai bine este sa mergi pe recomandari.
daca ai fost multumita vreau si eu sa merg la o consultatie acolo.
abia astept raspunsul tau

mercic

quote:
Originally posted by Field_mouse

Eu am facut acu' 3 saptamani. Trebuie sa mai fac inca o data, pt rezultate optime (se face de 2-4, la o distanta de 1-3 saptamani), dar nu prea pot sa-mi iau concediu acum (ca nu e posibil sa iesi "in lume" cu fata aia "minunata" cam 5 zile).
Da, rezultatele se vad, chiar si dupa o singura aplicare a solutiei de peeling (doar ca eu nu am avut pete, ci semne de la acnee), imi zice si lumea, deci nu e numai imaginatia mea. Deci, sunt multumita.

Mergi la inceput