peeling chimic
Din cauza unor expuneri la soare protejate si mai putin protejate , am pete maronii pe fata.Am folosit creme foarte multe si fara nici un efect.
Cineva m-a sfatuit sa fac un peeling chimic.
Are careva dintre voi un asemenea tratament facut?Sunteti multumite?
Raspunsuri
Field_mouse spune:
Eu am facut acu' 3 saptamani. Trebuie sa mai fac inca o data, pt rezultate optime (se face de 2-4, la o distanta de 1-3 saptamani), dar nu prea pot sa-mi iau concediu acum (ca nu e posibil sa iesi "in lume" cu fata aia "minunata" cam 5 zile).
Da, rezultatele se vad, chiar si dupa o singura aplicare a solutiei de peeling (doar ca eu nu am avut pete, ci semne de la acnee), imi zice si lumea, deci nu e numai imaginatia mea. Deci, sunt multumita.
kamelika spune:
Procedura a fost dureroasa?
Referitor la pret ce poti sa-mi spui?
La noi in Timisoara este 150 euro la o clinica cu pretentii mari .
X-ray spune:
si pe mine ma batea gandul,deoarece am fata plina de pete de la acnee.
dar am descoperit doua produse de la avene,care fac un peeling usor si deja fata mi-e mult mai luminoasa si petele au inceput sa isi piarda din intensitate si cele mici au disparut complet.
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
miria_cristina spune:
ALINA - Unde ai gasit produsele si cat costa! Vreau si eu, dar nu stiu ... ce vreau! Adica, nu stiu unde si ce sa cer!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
laureta spune:
Tot citeam despre peeling si am dat de www.glycon.ro
A incercat cineva crema asta?
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Field_mouse spune:
Pai, primele 1-2 minute simti piscaturi pe zone respective, cand acidul intra in contact cu pielea, destul de puternice, cred ca mai mult de 2-3 min nici n-as putea suporta. Dupa asta totu' trece. Nasol e ca timp de 5-7 zile nu poti sa iesi de acasa, ca arati ca naiba... Dupa asta, ai o piele de bebelus.
Costa 100 E fiecare procedura (de obicei e nevoie de 2)(am facut la un dr. plastician).
Cum ca nu mai pot sa-mi iau concediu pt. inca o saptaman, mi-am cumparat un set de peeling de la avon (ceva cu 2-step blah-blah-blah), m-am dat deja de 3 ori. Normal, ca rezultatul nu va fi atat de spectaculos, ca de la peelingul chimic, dar macar nu e nevoie sa-ti ascunzi fata o saptamana.
In fine, merita sa-ncerci produse din astea si doar daca nu te ajuta, sa apelezi la peeling-ul chimic.
Succes.
Mada spune:
field te rog spune-mi unde ai facut, vad ca esti din Bucuresti si ma intereseaza, poate scap de cicatricea cheloida.
multam
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
kamelika spune:
laureta ,nu stiu ce sa spun de crema de pe site...cert este ca pozele de acolo sunt din cu totul alt context decat l-au prezentat ei acolo.Acolo apare o doamna mai in varsta care un lifting facial in mod CLAR!!!!!
Nu cred ca exista creme atat de miraculoase.![]()
Field_mouse spune:
quote:
Originally posted by Mada
field te rog spune-mi unde ai facut, vad ca esti din Bucuresti si ma intereseaza, poate scap de cicatricea cheloida.
multam
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada, ti-am scris un PM