peeling chimic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc pt sfaturi.
Eu am tenul fff gras, cu porii deschisi.
M-a lamurit o colega sa testam lotiunea cu acest acid ... :-)
Sa vedem ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by amoodia

Karmabebi eu folosesc de la Avene.cand ma ustura foarte tare pielea si e rosie ma dau cu crema de galbenele sau cu vaselina si dupa vreo ora nu mai simt nimic. si eu semne de la cosuri (coaja de portocala, asa e pielea mea) si pana acum cel mai bun rezultat vizibil l-am avut cu tretinoin.
tratamentul cu glycol sau cu tretinoin (asta fac eu acum) se face cel putin 6 saptamani ca sa se vada rezultate.

eu mi-am mai luat o perie de la yves rocher, cu care imi fac masaj cand ma demachiez, si imi mai ia din pielea care se descuameaza, asa ca am curaj sa ies din casa :)))))))))))))))

te rog caree crema de la AVENE?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

amodia cam cat dureaza perioada in care pielea e asa inrosita? sa stiu cat am de stat in casa? :))la mine pare ca si cum ar fi arsa, oricum se vede destul de urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by Annie80

quote:
Originally posted by amoodia

Karmabebi eu folosesc de la Avene.cand ma ustura foarte tare pielea si e rosie ma dau cu crema de galbenele sau cu vaselina si dupa vreo ora nu mai simt nimic. si eu semne de la cosuri (coaja de portocala, asa e pielea mea) si pana acum cel mai bun rezultat vizibil l-am avut cu tretinoin.
tratamentul cu glycol sau cu tretinoin (asta fac eu acum) se face cel putin 6 saptamani ca sa se vada rezultate.

eu mi-am mai luat o perie de la yves rocher, cu care imi fac masaj cand ma demachiez, si imi mai ia din pielea care se descuameaza, asa ca am curaj sa ies din casa :)))))))))))))))

te rog caree crema de la AVENE?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Avène Rich Hydrating Cream

si azi am mai adus niste testere de la Vichy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by karmabebi

amodia cam cat dureaza perioada in care pielea e asa inrosita? sa stiu cat am de stat in casa? :))la mine pare ca si cum ar fi arsa, oricum se vede destul de urat.

pai de fiecare data cand se cojeste cate un strat o sa arati asa, dar da-te cu crema de galbenele si iti mai atenueaza putin.mie chiar imi place retinoin-ul cu care fac acum. ma cojesc zilnic si cand ma dau cu el am inceput sa am senzatii de intepaturi.poate scap si eu de gaurile astea de pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

quote:
Originally posted by Mada

field te rog spune-mi unde ai facut, vad ca esti din Bucuresti si ma intereseaza, poate scap de cicatricea cheloida.
multam

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mada , peelingul nu are efect pe cicatricile cheloide. Chiar una din contraindicatiile peelingului este tendinta la cheloizi.Ai grija sa te interesezi inainte de a-l face.
Eu am gasit un site de unde poti cumpara kituri ca sa-ti faci acasa peeling , evident costa mai putin .
Dar cred ca e indicat doar daca ai mai facut si stii ca nu esti alergica.
Sunt trei tipuri de solutii :
acid lactic ( pt "incepatori" )
acid glycolic
TCA ( e cel mai puterinic )
Mi-am comandat deja si dupa ce primesc coletul o sa va spun ce /daca are efect.

P.S Search-ul l-am dat pe "peeling products" , e al treilea rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Danet, asteptam vesti bune !
Mey, eu fac cheloide ... credeti ca si solutiile astea "light" ar putea dauna ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput