Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)
Raspunsuri - Pagina 11
BiuMil spune:
ne-am intors de la control, unde ca de obicei a fost vrajit de doamna dr. e singura persoana straina careia ii da manutza...l-a cantarit, masurat..are 78 cm si 12.500 g. am facut si vaccinul, in manutza..a plans putin, dar i-a trecut repede. de nasuc mi-a zis ca daca dureaza de mai multe zile si nu s-a agravat situatia, e in regula, daca ar fi fost de ieri ar fi amanat vaccinul ca sa vada cum evolueaza raceaala...
miflore, pacat ca nu ne putem vedea...dar si ca plecati la tara e bine, se pare ca de sapt viitoare vine vreme rea asa ca profitati de soare! si noi s-ar putea sa plecam la munte...m-a sunat sotul, era la busteni, si m-a intrebat daca nu vreau sa mergem in w-end la nuscoara...cred ca e intr-o faza plimbareata rau!
ioana, despre varilix, mi-a spus ca e bine sa il faceti (mi-a pvestit despre Vlad, baiatul ei ca atunci cand au facut toti copii de la gradi varicela el nu a avut nimc), pt ca varicela e chiar o boala care nu e bine sa o ai, din cauza semnelor care pot ramane si il recomanda in special copiilor care merg la cresa/ gradi...dar nu imediat dupa Priorix.noi mai facem un rapel la priorix peste 2 luni si la 1 an si 4 luni varilix. poti sa o suni sa o intrebi daca vrei, sa afli cand il puteti face cel mai devreme.
casiana, ce ai vrut sa spui "Alexia a facut vaccinul de un an si ROR-ul marti" ROR nu e vaccinul de 1 an?
Kristinutza, v-am vazut de la bacon cand ati plecat la parc!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Irina, am sunat-o pe bona si am aflat cantitatile. Pt. o cratita mai mica pune asa: 1/2 punga de paste, 3-4 oua, 1/2 kg branza de vaci, 1/2 kg mere (sau din ochi), o cescuta de lapte, stafide si zahar dupa gust. Merele se curata si se taie cubulete. Pastele se fierb, se scurg si se pun in cratita unsa cu putin ulei si pe urma se toarna acolo amestecul de toate celelalte ingrediente, se amesteca si se baga la cuptor.
Maddy, te cred ca esti innebunita ca nu mananca . E tare frustrant si enervant. Ufff.
Mihaela, ai mei tot trag de noi sa venim de maine dupa-amiaza la ei, in ideea ca muncitorii au zis ca vin sambata dimineata la 7 si se apuca de lucru. De plecat duminica probabil ca o sa plecam in jur de 7 seara. Vorbim la telefon. Raceala si mucii Anei nu sunt o problema pt. mine, oricum Matei a intrat in contact cu bona care a fost foarte racita.
Mi-a zis bona acum ca a dormit fi'miu 3 ore jumate si cand s-a trezit s-a dus glont la bucatarie si i-a aratat scaunul de masa . A halit un castron de legume cu peste si pe urma a vrut si snitel de pui, asa ca i-a dat un snitel bucatele, fara coaja evident, pe care l-a mancat singurel.
Apropos de blenderuiala, eu inca ii bag la blender legumele, dar asta din pura lene. Carnea intotdeauna i-am tocat-o cu cutitul. Ca si la Ana banana, sunt unele chestii pe care le mananca fara probleme chiar daca sunt mari, iar pe altele le scuipa instant.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Bianca, priorixul este ROR-ul. Daca ati mers la calapod, acum ati facut priorixul si peste 2 luni faceti infanrix. Prin vaccinul de 1 an cred ca se intelege rapelul la dtp etc., adica infanrixul.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
merci, ruxandra. la calapod am fost da...am inteles acum...deci vaccinul de 1 an il facem la 1 an si 2 luni
Ioana75 spune:
Bianca, multumesc, o sa ma grabesc cu Varilixul atunci. Bafta cu vaccinul, sa nu faceti reactii!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
Irina, nu-ti face griji, presimt eu ca pe 10-12nov o sa va simtiti f. bine in team building iar Vladut va fi si el super ok!
Roxi, nici eu nu-i mai fac baie Anei chiar in fiecare zi, de lene; am perioade cand ii fac zilnic si perioade cand mai sar cate o zi, doua.
Bianca, lasa ca ne-ntalnim noi cat de curand, nu scapati asa usor! DIn pacate n-o iau si pe Ana la tara ca merg acolo cu un instalator sa punem antigel in instalatie, s-o mai verificam si nu pot da drumul la caldura; asa ca Ana ramane acasica cu socrii si cu maica-mea.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
mirunica a facut ceva? au trecut 7 zile de cand ati facut voi?
cge spune:
Irina, la noi a fost durere cand am plecat in team-building si Marius in delegatie.
Anca a ramas cu maica-mea, de suparare a facut febra, va aduceti voi aminte ca am tot povestit.
Dar Anca e cam disperata dupa mine. Abia astept sa faca 18 luni, ca am citit eu ca atunci trebuie sa ii treaca.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Bianca, Miruna a facut Priorix-ul acum 2 luni; nu a facut reactii. Acum am facut un Infanrix.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)