Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi mersi de reteta !

Bianca nici Vlad nu a facut reactii la ROR.

Miflore !

Cge eu sper sa fie OK, ca altfel eu las balta tot team buildingu' si ma car acasa .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci Ioana, Irina

referitor la mersul lui Milan pe jos...pai peste un an tati vrea sa il duca pe munte, la cort...trebuie antrenat!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Irina, iti doresc multa putere pentru plecat la team bulding, eu am rezistat cu ceva dificultati o zi intreaga ieri......a fost, in ciuda unei conferinte reusite, cea mai urita zi din viata mea caci a fost fara nazdravanul meu drag!

O seara placuta tuturor!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Bianca noi am mers pe schema de stat pana acum, vaccinul de 1 an e rapel la DTP si AP adica infarixul dar infarixul are in plus si HIB-ul(Asta e impotriva meningitei si a pneumoniilor.).Eu o sa cumpar Hiberixul (HIB-ul) si o sa-l fac in doza unica luna viitoare.
ROR e vaccinul impotriva rujeolei oreionului si rubeolei.
Peste vre-o doua luni, adica la cel putin o luna distanta de Hiberix o sa-i fac si vaccinul impotriva hepatitei A, tot eu il cumpar.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Acum asteptam sa vedem ce reactii are Alexia la ROR. Dr. a zis ca pot sa apara in timp de 14 zile de la vaccin.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

roxi, noi ii facem zilnic baita lui radu. se mai intampla sa fim prea obositi, sau sa ne intoarcem prea tarziu acasa etc. vorba sotului "numai cu dispensa speciala nu-l spalam pe radu".
insa pe cap nu-l spalam chiar in fiecare zi.

bianca, de luni o s-o vezi pe soacra-mea cum pleaca in parc cu radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetele dragi o floare pentru voi ca maine e vineri si incepe uichendu'

Kristinutza, io zic sa iei volanul daca pian aveti sunt sigura ca Raducu il va aprecia, ca un adevarat viitor sofer.
Cum reusesti tu sa ii pui aparatorile la varsta asta? Eu am gasit-o cocotzata pe ele pe la 9 luni, reusise se se suie cu picioarele pe ele si cred ca 2 minute daca intarziam era deja in cap...eu in acelasi moment le-am scos definitiv. Stiam ca nu mai sunt recomandate de la 6 luni tocmai din acest motiv, pentru ca se poate urca pe ele, dar nu am bagat de seama. Aveti grija cu ele!
I-am cumparat in schimb material cu ursuleti din Obor si mangaie ursuletii...a dat cu capul de gratii vreo saptamana dupa ce am scos aparatorile dar acum s-a obisnuit...zic si io...

Ruxi, spor la treaba si la cearta cu muncitorii ca eu stiu cum e cu muncitori, iti vine sa iti iei campii...

Bianca, nici Alex nu a facut reactie la Priorix, am auzit ca reactiile sunt oricum f f rare.

Mergi la inceput

Kid bine ca mi-ai zis ca nu mai sunt recomandate de la 6 luni, nu stian.Ma gandeam sa le pun la loc.
Noi ii facem baita de 2-3 ori pe saptamana.Cat a fost cald ii faceam mai des caci transpira.Acum nici nu mai are rabdare la baita.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Liamia Roxi, eu ii fac baie baie zilnic Sarei si-i place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alexutza, am o revista Pregnancy & Baby din Anglia si acolo am citit despre faptul ca aparatorile de pat pot deveni periculoase cand bebe se ridica in picioare in patut. Tot asa, orice e prin patut si poate constitui un sprijin pentru bebe sa se "salte" peste ramele patului, stiu eu, pernute, pilota, jucarii mai mari sau carusel, trebuie inlaturate. Eu am citit si nu am bagat de seama, dar intr-adevar se pot catara pe aparatori...

Roxi, si eu ii fac baie zilnic, dar nu o spal zilnic la cap. Cam de doua ori pe saptamana o spal la cap sau atunci cand isi pune mancare prin par

Kristinutza, gata??? De luni incepi job-ul? Sa fie intr-un ceas bun si sa te simti bine acolo! Ma bucur ca ai scapat de sefa aia naspa!

Irina, si eu cred ca iti va fi f bine la team building, relaxeaza-te si tu un pic cu colegii! O sa fie bine si Vladut!

Mergi la inceput