Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna ziua la mamici, la burtici si la bebici!
Nu am reusit sa citesc din urma prea mult, in schimb l-am admirat pe Iaris care e tare haios si cred ca mamica lui e tare mandra de el.
Scriu mesajul repede si daca nu se trezeste Darius as vrea sa va mai admir si eu copilasii, sa ma minunez ce mult au crescut.
Ca a venit vorba de mancare, eu consider ca un copil trebuie sa manance sanatos, variat, dar nu trebuie sa ii fortam cu cantitati mai mari decat vor ei. Pana nu demult si Darius facea figuri cand era vorba de masa.Si am schimbat tactica. Adica, daca azi ii dau mar cu biscuite, maine ii dau para cu orez, poimaine branza cu banana si tot asa. Daca azi ii dau ciorbita de vita cu bors, maine ii dau supa de galuste cu pui, apoi mancare de legume si peste fiert...etc. In fiecare zi altceva. Sau daca ieri dimineata i-am dat la micul dejun paine cu unt, azi ii dau cereale cu fructe, maine fructe cu biscuiti etc. Daca nu vrea sa manance il mai las un pic, il pun in masuta la TV sau ii dau afara sa manance. Mie mi-a reusit schema asta. Acum Darius imi spune "mama papa" daca ii e foame.
Si el era invatat sa ii mixez toata mancarea, dar am inceput usor usor sa o pasez cu furculita din ce in ce mai mare. In schimb, daca ii dau bucatele mari dureaza mai mult de o ora sa termine tot de mancat. Asa ca, daca ma grabesc ii pasez tot ft marunt.
Nu se prea omoara nici el cu lichidele. Apa bea doar 150ml pe zi, maxim 200. Ceai nu bea iar sucul de portocale, singurul pe care il accepta, il bea cu lingurita.

Am mai vazut ca s-a discutat despre masinute. Eu am vurt sa ii iau o masina cu baterii si telecomanda sa il scot in parc cu ea, dar astept pana la primavara. In schimb a primit la un an o tricicleta cu care il plimb pe afara si de care e foarte incantat si o bicicleta stil motocicleta pentru cand o sa fie mai mare...cu aceasta se joaca doar in casa. La carucior am renuntat momentan, pentru ca nu mai statea deloc in el...

Mai vreau sa transmit sanatate tutuoro mamicilor si bebeilor bolnaviori. Mi-e mi-a facut bine Humex raceala si gripa-trebuie sa iei 4 tablete pe zi.

Multumesc fetelor care l-au admirat pe Darius in foto.
Nici Darius nu merge singurel pentru ca ii este frica. Eu il las prin parc sa mearga singur si are echilibru...dar instant incepe sa planga si sa alerge la mine...asta e...un fricos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, ce budinca buna.

Multumim de suport, speram sa ii fie bine mirunei. Azi am vizitat inca o cresa (abcdino), dar arata asa de prost pe linga Acorns, incit decizia a fost clara. Bineinteles ca a plins copilul cind l-am luat de la jucarii. Cum a auzit muzica, s-a pus pe dansat; sper sa n-o dezvete de dansat la cresa.

Cristina, Ancuta nu a mai plins cind m-a vazut, dar e un alt baietel acolo care plinge rau de tot cind vede un om strain. Ancuta era bineinteles in brate la educatoare; cred ca n-o sa vrea sa mearga singura prea repede, ca ii place carata in brate, ca printesele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LiaMia. Multumesc de reteta. O sa incerc in WE.

Ruxi astept cu nerabdare si retata bonei tale!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza, si Ana a ramas cu un singur somn pe la pranz, ala de dup-amiaza l-a scos de vreo luna; ce ma supara e ca, de obicei, nu apuc sa-i dau masa de pranz pana-n somn;
Deci ce sa fac cu volanul? Il iau sau nu, ca vreau si d-asta!
Kid, !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Of... eu intre 10-12 nov plpec in team building cu sotul. Pur si simplu ma termina gandul ca nu-l voi vedea pe bb de vineri dimineata pana duminica seara . Joi pe 8 dimineata vine soacra... si sper sa se obisnuiasca bine unul cu altul. Pe bona am pus-o sa stea in Bucuresti (ea pleaca mereu la tara in WE) si sa fie disponibila sa vina la mine daca Vlad e prea suparat. Alta solutie nu am (decat sa stau acasa)... Sper sa fie ok...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, Ioana, Secara (patroana cresei) rade de Anca ca are 2 persoane importante in viata ei : mama si Nico educatoarea.
De mers singura, merge numai cat sa ajunga la Nico.

Ii e mai bine azi, si cu raceala cred.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Bianca, mercic mult pentru invitatie! Ce curajoasa esti, sa mergi pe jos pana in Orhideea!Chiar as vrea sa probez masina, sa vad daca-i place; nu stiu insa daca e bine sa ne vedem tinand cont ca eu sunt cam racita bocna si Ana are si ea mucisori. Si legat de week-end, eu voi pleca sigur la casa de la tara cu antigelul dupa mine; dar s-ar putea sa ma intorc duminica mai devreme; mai vorbim!
Nu stiu daca e suficient un mic nas curgator ca sa amane un ditamai vaccinul, e chiar interesant de stiut.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Bianca Alexia a facut vaccinul de un an si ROR-ul marti.Mie dr. mi-a zis sa fie perfect sanatoasa.O spatamana am tot cocolosit-o nu cumva sa se imbolnaveasca pana la vaccin.Eu zic sa suni dr. si sa il intrebi.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Profit de somnul prelungit al lui Darius(doarme de la ora 12) si mai scriu un mesaj, pentru ca sunt curioasa daca mai faceti baie copiilor in fiecare seara.

Mergi la inceput

Kristinutza, cu aparatorile!
Sanatate multa Ilincutei!!!
Ruxandra, si eu vreau sa va vad! Poate invata si Ana sa mearga de la profesorul Matei! Ideea e urmatoarea:
1. eu sunt racita cam tare si Ana un pic, cu nasucul; nu stiu daca-ti doresti in acest caz o intalnire; dar poate ne trece pana atunci;
2. eu plec la casa de la tara sambata dimineatza si ma intorc probabil duminica la pranz; voi cat stati, stati pana duminica seara? haide, stati! oricum vorbim la telefon!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput