Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am citit pe sarite, ca nu avem inca net acasa si sunt la mama.
Felicitari pentru Anya .
In rest noi suntem bine, facem cratenie impreuna (eu cu Petra ), ma ajuta la aranjat haine sau la intinsul lor. Mancam bine, dar ne foim noaptea si as vrea sa o obisnuiesc sa doarma toata noaptea la ea in patut.
Va pup!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ah, mi-am amintit faza tare. acum 2 nopti radu a dormit fara aparatori la patut, ca i le-am spalat si erau inca la uscat. din ora-n ora se auzea cum dadea cu capul de gratii .
si asta cu usa inchisa!
i-am pus ieri aparatorile si le mangaia . ii plac desenele de pe ele.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

vad ca in general e apreciat volanul vorbitor.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza si noi am avut aparatori la fel ca ale lui Radu, doar ca erau galbene.Si Alexia mangaia ursuletul.Dar le-am scos ca sa o ajut sa se ridice in picioare,acum ma gandesc ca as putea sa le pun la loc.Sa vad daca l-a uitat pe ursulet ca-l iubea tare mult.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Kristinutza,nu-i rau nici la noapte sa doarma,n-ar fi rau sa doarma in fiecare noapte(dar nu vreau sa abuzez de "concentrarea" ta),da chefu ii maine.Deci,maine seara,concentrare maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi azi. felicitam copilasii care au mai adaugat o lunita anisorului avut deja, "La multi ani!" si toate cele bune!

Cristina (cge), ma bucur ca incurajarile mele te-au ajutat, bravo Ancutei pentru atita progrese! Parerea mea e ca socializarea e foarte importanta de la o anumita virsta si ma bucur ca si al meu nazdravan are aceea "opinie" ca tare mult vrea la gradi la copii. Am si telefonat azi sa il inscriu pentru lunea dupa amiaza si miercurea dimineata incepind din ianuarie.

Eu care de obicei nu ma prea pling uite ca azi vreau sa va impartasesc cit de trista am fost ieri fiind plecata (la o conferinta) de dimineata de la ora 7.30 pina aseara la 22.30 astfel ca e prima zi cind nu l-am vazut pe Alberto decit dormind si am suferit mult amindoi. Am aflat ca a stat cu greu si la baita de seara ca el o striga intr-una pe "mama" iar dimineata s-a trezit de pe la 6.30 si striga de zor "mama, mama" astfel ca mi-am propus sa nu mai fie zile ca cea de ieri. Aveam acum 2 ani o colega italianca care isi lua baietelul de un an si jumatate numai cu ea peste tot la conferinte in toata lumea si cerea babysitting special organizatorilor, ei bine atunci ma distram pe seama ei dar ieri i-am dat atita dreptate!

Sa aveti o zi buna salutari,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

ooo, diana, bine ca mi-ai spus! pai incepusem deja concentrarea, deci cred ca o sa doarma si la noapte . gata, ma concentrez si maine!
hihi, ma si gandeam, la ce petrecere mergeti voi joi seara?

of, dana e greu departe de copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Felicitari Alina si Valen pentru bb2! Sa aveti sarcini usoare si frumoase si bbi sanatosi care sa va aduca numai bucurii! Ce sincronizareeeeeeeeee Ati facut comanda precisa berzei

quote:
Originally posted by b_irina_c
Mai dragelor care facti budinci la copii... ziceti-mi si mie o reteta ca eu nu ma pricep si am avut 2 tentative sa fac dupa capul meu, dar... esec total .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

irina, pt budinca de orez cu mere (lui florin ii place cel mai mult)eu fac asa:
fierb orezul bine in apa cu lapte si un praf de sare. tai felii 2 mere curatate de coaja. dupa ce se raceste orezul, bat un ou si il incorporez in orez. adaug merele felii, scortisoara, indulcesc cu 2 linguri de zahar/fructoza/glucoza vitaminizata si pun amestecul intr-o craticica unsa cu unt si tapetata cu pesmet de biscuiti. bag la cuptor pt ~ 30 min foc potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello hello

Mifloricico, vezi ca in w/e o sa fim in militari, vrem sa mai lucram ceva la casa si o sa fie muncitori si balamuc, asa ca dormim la ai mei. Sunteti prin zona? Ca tare as vrea sa va vad.
Ioana, o sa fie bine Miruna, sunt convinsa. La curatenie eu as lua pe cineva care sa vina intr-o zi pe saptamana. Urasc treaba asta, mai ales de cand am si copil.

Matei s-a culcat la 8 aseara si s-a trezit azi tot la 6 fara 10 . Treaba e ca intre 8 si 5.50 s-a mai trezit de vreo 5 ori . Mi-a zis bona ca a adormit in carucior cand veneau din parc pe la 11, hehe, a fost rapus. Nasol e ca nu stiu cum o sa trag de el sa reziste diseara mai mult. Si cu asta am raspuns si la intrebarea Kristinutzei, Matei are doar un somn pe zi si asta de ceva vreme, nici nu mai stiu de cand.

Irina, la mine bona se ocupa de budinca. Stiu ca se face cu paste fusili, lapte, oua, branza de vaci, zahar (eu ii dau sa puna fructoza) si mere, uneori si cu stafide, dar nu stiu cantitatile. Iese ceva demential, eu mancam cu tonele cand abia nascusem si bona era pe vremea aia tanti de la curatenie a mamei mele. O intreb diseara si scriu reteta.

Mai vroiam sa scriu ceva dar nu mai tin minte, m-am tampit de tot de nesomn.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza, zici sa ma concentrez? Treaba cu somnul s-a mai reglat la Ana, nu se mai scoala noaptea decat fff. rar, probabil de la nurofen; dar un pic de concentratie in plus nu strica!
ce stiti voi, nurofenul da somnolenta? ca fi-mea doarme ziua de rupe de cand ii dau nurofen, bona sta si se uita la tv cate 5 ore pe zi. Doarme dimineatza pana tarziu, pana pe la 9-10 (ceea ce ea nu facea, avea servici) si mai doarme la pranz vreo 3 ore; e normal sa faca asa?
vedeti cum sunt, cand nu doarme ca de ce nu doarme, acum, ca de ce doarme asa mult.
Norina, sanatate multa Teodorei!
Inaa si Ioana, multumesc, buuuune sfaturi!
Sanatate multa si pentru Andrei al lui Mary, Milan al Biancai si Iaris al Marinelei! Sa va faceti repede bine!
L-am vazut pe Iaris, o frumusete de flacau!
Maddy, eu iti urez nervi tari si bafta cu analizele! Eu m-as face cu nervii sa vad ca nu mananca deloc...las' ca-si revine ea si n-o sa mai prididesti tu cu bucataria! Sanatate multa tie!!!
Casiana, frumos cu obiceiul focului!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput