Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, da-i ceva bun, nu neaparat sanatos din manuta: pufulete, biscuite, ca sa o atragi sa mananca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am fost la carrefour orhideea pe jos, de fapt cu tricicleta....am plecat la 9 si ne-am intors la 11. milan a cazut lat de oboseala...la intoarcere a mers pe jos si bagajele in trici. si eu sunt obosita moarta de la mersul incetisor....tre sa ma refac ca la 2 mergem la dr...nu stiu daca ii face vaccin, el tot are mucisori. este asta un impediment? sau trebuie sa fie mai grav, gen febra ca sa nu ii faca?

mifloricicoo, da o fuga pana la noi sa testati masinutta lui Milan!!! dava va intalniti in w-end si putem veni, o aduc...mai intai ii schimb bateriile ca deja behaie!

azi se intoarce sotul...sa vina mai repede ca m-a zapacit milan, se plimba cu poza lui ta-su prin casa, ii da pup si mi-o da si mie sa o pup, plus ca si noaptea se trezeste si strica taaa-taaa! cand am fost eu plecata nu facea asa ceva

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Azi noapte nu stiu ce a avut, Alexia ca a plans asa rau, era tare agitata si am luat-o cu noi in pat. Ma gandesc ca s-ar putea sa fie semne de dintisorii. Nu cred ca mai sunt copii in piticodrom fara dintuci, cred ca suntem codase, da venim noi din urma..
Suntem fara dintuci, nu mergem in picioruse decat de manuta dar foarte rar,afara, numai cand vede copii ca merg atunci vrea si ea, mai putin prin casa.Se deplaseaza in viteza 4x4, merge pe marginea patului, a mobilei singurica.
Si de cateva zile, ma gandesc ca de cand a implinit 1 an fata mea cea cuminte s-a schimbat. Nu mai are rabdare sa manance, trebuie sa mai faca si altceva in timpul asta, sa se joace de ex. mananca mai putin, doarme mai putin e foarte incapatanata, daca nu o las sa faca ce vrea plange 20 de minute si apoi sta bosumflata, ce mai nu o mai recunosc pe fi-mea.
Ea care manca tot, de la 6 saptamani nu s-a mai trezit noaptea, se trezea dimineata la o ora rezonabila(adica 7 )incat toata lumea ma invidia, ziceau toti ca nu-i un copil e o papusica s-a transformat asa dintr-o data.Acu ii se contureaza personalitatea puternica.Va spun un secret, cred ca-i vinea mea ca eu mi-am dorit o fata cu personalitate puternica, na ca incep sa vad ce inseamna.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Zano e pe bune! Cand vrea, papa cu furculitza ! Cel mai tare a fost aseara cand vroia sa pape cu lingura de lemn .

Mai dragelor care facti budinci la copii... ziceti-mi si mie o reteta ca eu nu ma pricep si am avut 2 tentative sa fac dupa capul meu, dar... esec total .

Cge si eu am o banuiala ca e deja tarziu pt vila aia . Eu sper sa gasesti tu pe cineva sa mai mearga ca eu in afara de mamicile de pe forum nu stiu pe nimeni dispus la un rev cu copii mici

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Marinela,dragut foc Iarisul tau.

Kristinutza,Mihnea are volanul cu pricina si ii place.Din cauza lui a inceput sa umble singur,adica voia sa-l care in manutza desi e destul de greu.
Acuma ca am fost asa draguta si ti-am zis despre volan,asa ca te vei concentra maine noapte sa doarma Mihnea?Mergem la un chef si va sta cu soacra-mea si zau as vrea sa nu ma cheme repede acasa ca s-a trezit copilul.Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, sanatate multa piticutei!
Kid, nu te stresa, si fi-mea mananca blenderuit; cand ii dau bucatele le scuipa. Mesteca paine, banane si biscuiti si pufuleti, p-astea nu le refuza si le duce la gura cu o viteza ametitoare. Adica ce-i place, mesteca.
Sa va spun de nepotu-miu care are 8 ani acum si pana la vreo 5 ani a mancat blenderuit? Si acum mai are pofta din cand in cand de borcanase Nestle sau Hipp cu fructe pentru bebelusi! In rest e normal.
Urez multa sanatate Karmenutzei si mie, 2 racite cobza!
Mie azi mi-e mai bine. Karmenutza, cum e?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata la tot boborul!
Felicitari Alina si sarcina usoara! O super veste ce ne-ai dat!

Dragele mele, sunt ramasa rau in urma cu lectura si asa am sa mai raman o vreme. Ca sunt foarte prinsa cu examene/concursuri, tratamente si vacante.
Ilinca a facut a treia oara in sase saptamani bronsita (banuiesc ca nu i-am tratat cum trebuie prima bronsita) asa ca am ajuns din nou la doctor. Un homeopat de data asta. care ne-a trimis la un bilant de analize (sange, alergii, urina etc). Doua saptamani avem parte de tratament intensiv - aerosoli de doua ori pe zi, pastilute din 4 in 4 ore, masaj kineto. Dupa care pana in primavara ne-a dat o schema de intarire a imunitatii. Dupa parerea lui, pana la 18 luni e varsta critica din punct de vedere imunitar - copii devenind mai sociabili iar sistemul lor imunitar nefiind inca stabilit.
Acesta fiind raportul la zi, ma retrag iar in vizuina mea pentru o perioada nedefinita
Salutari tuturor!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ina,insanatosire cat mai rapida a Ilincai iti doresc.Multa bafta la concurs!Te asteptam cu vesti bune de pe toate fronturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am platit avansul la cresa, deci de miercuri deportez copilul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, piane are si radu si se joaca la ele destul de mult. ma gandeam la volanul ala, ca am vazut ca se juca la volan (nu al nostru, ca n-avem) si intorcea de el de nu se poate... mai analizez.

bianca, nu-mi vine sa cred cat mergeti singuri! bravo!

diana, am inregistrat! mihnea o sa doarma la noapte, iar voi o sa va distrati f bine la chef .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput