Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Sanatate multa puiutilor bolnaviori !

Marinela ca de obicei... o placere sa-l admir pe Iaris .

Vlad mai cere mancare, dar ocazional... se lipeste de usa de la bucatarie si cere 'papa, papa'. El cel mai mult cantitativ papa dimineata si la pranz. Eu sunt multumita de cat papa si avand in vedere ca analizele i-au iesit ok fara sa-i dau nimic (gen Ca, Fe...) continuam asa... papand de toate.
Cat despre mezeluri eu nu cred ca ii voi da in viitorul apropiat. Era un articol pe e-sana f. interesant despre mezeluri . Eu nu mai manac de 2 ani, decat f. rar (nu am mancat cat am fost gravida si am pastrat bunul obicei).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ooooo, ce-am citit!!!
Anya, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!!! Ce frumos, reload cu Valen deodata!
Irina, l-am vazut pe Vladut cum mananca cu furculita! E de-adevaratelea???
Karmenutza,, deci s-a concentrat bine Kristinutza!
Kristinutza, rogu-te, o mica concentrare si pentru Ana legat de somn, de mancat singurica, de olita, de invatat cuvinte noi, de mers biped, de adus pampers,de trecut raceala. Ce zici?
Alinam, nu te speria cu Vladut, mai sunt si alti copii care nu merg! Ghici cine?
Simo, mi-ai facut pofta de cumparat masinuta pentru copil! Vreau si eu! Imi place aia Chicco 4 in 1 si e disponibila intr-adevar pe CrazyToys; e vreo 3 milioane si ceva, destul de mult; scrieti pe-aici cele care cumparati masini la copii sa vedem si noi; nu stiu ce sa fac, sa-i iau una de-asta mai cu pretentii sau una mai ieftinuta; ar trebui intai s-o testez sa vad daca-i place!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dupa cum vedeti vin puternic din urma!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ohohoo, paziti, ca ne-a ajuns zana din urma!
sunt prea multe concentrari solicitate pt ana-banana . va rog, organizati-va si cereti lucruri specifice! in general sunt sensibila la cereri pt somn linistit si lung, mai ales pt cele care de dimineata plecati la scarbiciu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mesajul de dimineata.

In primul rand multumim ptr felicitari.
Si eu sunt tare mandra de progresele Ancutei, de cand merge la cresa.

Sunt avantaje si dezavantaje la cresa.
Un dezavantaj este cel mentionat de Ioana, cand ajungi acasa, gasesti dezordinea pe care ai lasat-o dimineata.
Noi plecam si in graba, caci trebe sa aungem pana in 8 la scoala.

S-a intors sotul, complet detasat si mirat ca Victor incepe scoala tot la 8..
S-a detasat, dar lasa ca il introduc eu iar in sistem.

Ioana, deci o sa ne intalnim in fiecare seara/dimineata la cresa.
De cand veniti? De luni ?

A, si cand au la cresa papanasi/clatite Anca cere portie dubla.
Ieri si la fripturica de vita cu piure a cerut tot portie dubla.
In schimb fructele nu ii prea plac, si nici mamaliga cu branzica.

Kid, Anca face mofturi la un fel nou de mancare sau la o consistenta noua. Dar cand il primeste a doua oara, nu il mai refuza.
Acum tu nu ai nici o graba in legatura cu bucatelele.

Irina, mie imi place vila gasita de tine, dar parca vad ca nu mai e disponibila.
Eu incerc sa mai gasesc ceva prieteni care sa ni se alature.

Dana_Lucia, draguta ca intotdeauna. Pe mine m-au ajutat mult incurajarile tale cand am inceput cresa.

Alina, felicitari ptr bebe 2.
Ce frumos, sa retraiti odiseea inca o data in aceeasi formatie.
Lasa ca distantele nu mai conteazaacum, de cand cu internetu' si DC.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ca tot vorbiti de masinute , Alexia a primit masinuta asta.Cand a vazut-o s-a speriat asa tare ca a inceput sa urle, 2 zile nu intra in camera unde era, acum s-a obisnuit cu ea, o atinge,nu mai plange cand o vede dar nu vrea sa se urce in ea si tipa cand o vede ca merge.Sper sa se obisnuiasca cu ea.
In schimb de volanul vorbitor e super incantata. Se joaca tot timpul cu el.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

a propos de somn, pe radu l-am culcat aseara de-abia la 21.00! (pt ca am inceput sa incerc sa-l culc treptat cat mai tarziu, in ideea ca, daca si-ar fi pastrat programul de somn 19.00-7.00, eu nu l-as mai vedea deloc de cand incep serviciul!). drept urmare, dimineata s-a trezit ca a sunat mama la interfon la 9.30 . si cu ocazia asta cred ca-i fac un singur somnic oficial pe timpul zilei, pt ca a inceput sa tot sara somnul de dupa-amiaza. doarme mai tarziu, la pranz, 2-3 ore.
dar am vazut ca mai sunt copilasi care au un singur somn in timpul zilei, nu?

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

alexuta, chiar ma gandeam la volanul ala vorbitor si vroiam sa te intreb de el. cred ca o sa-i iau si eu lui radu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Moaaaama, e randul meu sa ma mir de bebeii mancaciosi! Sa ii pastreze Dumnezeu asa papaciosi ca tare bine o fi!
Alexutz papa asa: dimineata lapticul, cam 250 de ml, la 11 mar cu putin biscuite, la 3 piure cu carnita sau ou sau un borcanel de un an, cam 150 de g mananca din piure, la ora 17.00 un iaurt sau cereale cu laptic, tot cam 150 de g, iar seara la culcare cam 150 de ml de lapte. Asta e tot, intre mese nu mai papa nimic, pentru ca ea nu papa din manutza si eu nu-i dau altceva...

Acum...eu sunt o mama denaturata, de multe ori ajung acasa si ma iau cu una cu alta sau cu joaca cu ea si uit ca pe la 6 seara ea trebuie sa pape...si ea nu cere...mi s-a intamplat sa nu ii dau nimic pana mi-am amintit si atunci cand mi-am amintit era deja prea tarziu. Daca ii dau dupa 7 seara nu mai mananca laptele dupa baie, asa ca...

Zano, bine ai revenit!

Multumiri mamicilor care m-au mai linistit cu bucatelele. Daca sunt bucatele mici si moi (cum sunt cele din borcanelul de un an) le papa, dar daca sunt tari, bucatele de mar de exemplu nu... O sa se invete ea, de fapt nu asta ma enerveaza ci ca nu papa din manuta nimic...

Kristinutza, avem si noi volan vorbitor de la Vtech, nu pot sa spun ca se omoara dupa el...apasa pe claxon, care e un buton rosu in mijlocul volanului si cam asta e. Acum a devenit din ce in ce mai pasionata de pianul ei (e de la Fisher Price, dar asemanator cu cel de la Chicco), deci eu cred ca investitia in pian e mai buna. Poate sa se joace cu el mai mult timp, ti-am zis ca am avut o fetita de 4 ani in vizita care a stat numai la pian cand a venit la noi. Eu cred ca se va juca si mai tarziu cu pianul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza sa stii ca volanul asta e o super inventie.Are meniu in franceza si engleza si invata copiii sa numere pana la 10 si cateva cuvinte despre scoala, parc, casa etc. Oricum Alexia vorbeste intr-o limba straina ca nu pricep ce zice, poate invata franceza si engleza sa inteleg si eu.
Legat de somn, Alexia doarme cam o ora dimineata, somn de frumusete si mai adoarme intre orele 15-18, cam 2 ore apoi adoarme la ora 23 si se trezeste la 6 dim.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput