Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Marinela,tare dragut Iaris!Nu seamana a copil care nu mananca.Incearca niste vitamine,poate la voi au efect. sa treca repede raceala.

Norina
,sanatate lui Teo.Poate reusesti s-o faci bine fara antibiotic.

Miflore
,nici Bianca nu bea apa ca nu-i place,bea numai ceai.

Godzila,tare curajoasa Iulia cu rama si ce scumpa e cu floricica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Am uitat sa va zic ca Bianca e bine cu gatisorul,ieri am terminat antiboticul,nu mai are nici diaree,deci merita banii ecoflorina.In schimb ma doare pe mine gatul de ieri si parca nu vreau antibiotic,incerc cu diverse alte chestii naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Diana, Mary, Maddy, multumesc .
Mary, mi-au dat lacrimile cand am vazut ce ai scris. Eu i-am spus de mai multe ori lui valen ca n-am s-o las singura la greu (sau la bine ) si uite ca m-am tinut de cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kristinutza, hai sa te lamuresc cu mezelurile:
- contin f multi conservanti (nitriti) care sunt f nocivi, atat pentru adulti, dar mai ales pentru copii. Acestia le confera o culoare roz, uneori placuta (cu cat sunt mai roz, cu atat e mai rau)si un numar mare de zile de garantie.
- contin multa sare, care dupa cum stim atrage apa si uite asa castiga un plus la gramaj (in avantajul producatorului)
- au in compozitie grasimi bine mascate si carne de o calitate indoielnica (ma refer aici la parizer, crenwursti, carnati, salam s.a. - la care noi nu vedem decat o pasta, nu bucati de carne)
Ca sa fii pe deplin lamurita, poti cauta pe net efectele nitritilor/nitratilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Petrut mananca mai mult decat ar trebui, socotind dupa ce a scris Anya20, insa doar in 3 mese, lapte deloc. Apa "botezata" cu suc pentru culoare, cat cuprinde, de unde si pisu' cat cuprinde.
Nu ma las pana nu-l induplec sa accepte laptele. O iau usor, cam la 3 zile i-l dau sub o forma noua, ma refuza, iar il amestec cu ceva, iar ma refuza. In schimb fiecare masa are un produs din lapte: smantana, branza, crema de branza, iaurt, cascaval.
Anya20 pediatrul mi-a zis sa-i dau lapte si daca nu accepta sa fac orice, sa-i dau lapte de soia, lapte fara lactoza, lapte cu suc, colorat, numai sa-i dau. El nu vrea si pana accepta e ok daca ii dau la fiecare masa produse din lapte? Inlocuieste laptele sau ma pacalesc singura ?!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutare tuturor, iaca si apar si eu eu la ora destul de tirzie dar nu am putut rezista tentatiei de a intra si ura in primul rind "sarcina usoara" Alinei. Sa te bucuri din plin de momentele unice ale sarcinii Alina si la final sa-ti stringi in brate minunea care sa fie sanatos/oasa si sa fiti fericiti cu totii!
Multa bafta Mirunei la gradi. Ioana nu iti face probleme, eu pe Alberto il duc vinerea cite o ora, doua caci ii place tare mult sa se joace si chiar ma gindesc din ianuarie sa il inscriu cite doua jumatati de zi si asta in contextul in care are cu cine sa stea acasa dar pentru socializare cred ca e f.bine si imi si plac mult atmosfera si dotarea acestei gradi/camin privat.Daca vrei detalii despre cum e aici (pret/conditii), trimite-mi un e-mail.

[purple]Miflore[/purple,] mersi mult ca ai admirat nazdravanul!

Gata ma retrag si eu la somnic.
Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya20, ce veste frumoasa! Felicitari din toata inima! Sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bb super!

Mie nu-mi vine sa cred ce cantitati de mancare insirati. Pai nici eu nu mananc atata, pe cuvant! Am ramas tablou! Noi avem 5 mese, fara nici o gustare, ba chiar masa de seara de la 17 e simbolica, un iaurt de regula, altfel zice pas la laptele de dupa baie. Exclus orice intre mese. Haha, de aici si greutatea lui cred..

Karmenutza, iti tin pumnii, ce rahat de raceala a luat!

Ioana, ma bucur tare pt cresa, nu se compara nici cu cea mai tare bona, si nici cu noi, pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am vazut poze cu iaris cel activ. marinela, copiii astia cred ca se gandesc sa ne faca economie la mancare. l-am vazut pe iaris, arata f bine, nu e slabanog, merge in picioruse, ma gandesc ca au ai nostri un metabolism diferit de al majoritatii .

da, anya, nu sunt deloc bune mezelurile . si n-o sa-i mai dau lui radu macar pana la 3 ani.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'!
Ia ghiciti voi ce am facut noi aseara!Va spun tot eu. Am mers la Focul lui Sumedru!In toata zona fostului judet Muscel in seara de dinainte de Sf. Dumitru se face un foc mare si vin multi oameni si copii si impart covrigi, mere nuci.Alexia a fost foarte incantata de foc si a rontait si ea 2 covrigi primiti. Noi am mers undeva la tara si se vedeau asa frumos, pe dealuri, din loc in loc, focuri.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ohoho, am admirat asa niste copii frumosi!
Vera, legat de Zepter, eu folosesc pentru Ana; cica se pastreaza toate vitaminele, fierbere in aburi, nu scade apa la fierbere, etc etc; nu stiu sa-ti zic amanunte, maica-mea le-a cumparat (sa traiasca, ca-s tare scumpe); spune-mi ce te intereseaza despre ele si vorbesc eu cu o tipa care se mai pricepe. Am admirat-o pe Iuia cu rama si cu floricica, e superba!
Ruxandra, cu maaaaare intarziere, LA MULTI ANI SOTULUI, SA FIE SANATOS SI S-ADUCA BANI MULTI ACASA!
Adica Matei ti-a dat pampers-ul sa-l schimbi? Si Ancuta Cristinei la fel? Si ziceti ca au tot un an, ca si Ana???
Multumesc mult fetelor pentru urari!
Felicitari si pentru Irinuka Nuka! Bravos!
Ioana, dimensiuni! Eu sunt sigura ca Mirunica nu va avea reactii la vaccin; Bafta multa la cresa!!! Ce frumos, Miruna si Ancuta colege!
Roxi, bine c-ati scapat cu bine din accident! Of, cred ca te-ai speriat rau...fetelor, trebuie neaparat sa stea copilasii in scaunelul de masina, Ana sta asa-si-asa, mai plange, mai sta, dar o tin acolo. Darius e frumos foc, l-am vizionat!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput