Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, dar ce-i cu linistea asta pe aici?
Ati postat exact 14 mesaje azi. Slaba activitate...
Shobo, asteptam pozeee, mai ales ca nu ne-ai spus care a fost destinatia vacantei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt obisnuita cu linstea de la noi, asa ca am timp de tv.
Acum de ex ma uit la VOX, la niste emisiuni despre producerea alimentelor, iar la 20:00 ma uit la " Das perfekte Dinner".

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, multumesc, si voua la fel!
o mica pauza ca asta conteaza mult, am vazut pe propria piele.

Liviana, pun poze cu ghicitoare , dar stai ca n-am gasit timpul, piticul se tot invarte pe aici si nu ma lasa...

crinuta, nu ma uita pls cu rasp la intrebarea mea de azi, tks a lot.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, sa ne spui si noua cum e The perfect dinner, ok? .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Eu nu sunt pentru dormitul in acelasi pat cu copilul. N-as fi de acord nici cu dormitul in aceeasi camera dar deocamdata suntem fortati de spatiu.

Vorbiti de baclavale....abia astept sa se intoarca de la bairam prietenul nostru tatar. Yami, yami ce de bunatati face mami a lui

Acum 2 minute a zis "becul" - clar si la obiect

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bubu stiam eu! Vladut al meu are numai 80 de cm.

Ubi ce mare si frumoasa e Alexandra!

Mai stiti ceva de Ixxi? A fost infatisare la proces acum o luna. Poate s-au razgindit.

Tomasa tu mai esti studenta? Ai inceput scoala?

Anda sper ca au trecut bubitele Irinei si ca sinteti bine cu totii!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, hm, grea intrebare mi-ai pus.
Din emisiunile vazute de mine, treaba era serioasa, adica copiii nu vroiau deloc sa stea singuri in patutul lor, si nu se multumeau doar ca mama sa stea in camera pana ce adorm ei, ci, plangeau de mama focului, escaladau patul si tot asa.
Iti dai seama ca in emisiune nu arata seara de seara cum se procedeaza, dar mai devreme de o saptaman nu se poate rezolva asa o problema, insa, la voi eu zic ca e relativ simplu.
Nu-ti propune termene limita, deoarece fiecare copil e unic si nu poti stii cum reactioneaza.
Totusi, eu stiu ca el dormea din prima zi acasa singur, cum de a ajuns sa fie dependent de prezenta voastra in camera?
Oricum, daca te apuci de " tehnica" asta, trebuie sa te tii de ea ca altfel degeaba de apuci.
Regula: nu vorbesti cu el deloc. Stai pe covor, sau pe un scaun ceva, nu te uiti la el, daca se ridica il asezi la loc si il acoperi fara sa ii spui nici un cuvant.
Daca el insa e pasnic si nu plange, poti incerca sa te apropii de usa iar apoi sa iesi din camera.
Daca iese din camera dupa tine aplici din nou aceeasi regula: il pui in pat fara discutie, si repeti figura ori de cate ori va fi nevoie.

Eu am incercat sa fac asta, dar nu m-am tinut, insa, Rayan a luat-o ce pe o joaca si radea de mama focului, iar eu la rasul lui nu rezist, asa ca izbucneam si eu intr-un ras si se ducea totul pe apa sambetei. Deci nu fa ca mine ca nu e bine.

Referitor la " Das perfekte dinner", este o emisiune super faina.
In fiecare saptamana se organizeaza un grup de 5 persoane si fiecare gateste pentru ceilalti, iar ceilalti dau puncte.
In final castigatorul primeste 1500 euro.

Se filmeaza de cum merge la cumparaturi, cum gateste, cum decoreaza ( este ff importanta decorarea mesei), cum se prezinta ca gazda, etc.
Mama ce fain gatesc nemtii, au atatea retete interesante, care mai de care mai complexa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Revin si eu si scriu ceva mai mult. Am avut o perioada mai grea si sper sa o depasesc usor usor... Shobo si eu imi doresc si eu sa fac inca un bebe, in afara bucuriei de a avea un copil minunat, pot sa spun ca asa puternica cum m-am simtit in sarcina si in alaptare nu am fost niciodata. E adevarat ca dupa ce am intarcat am cazut ca o mamaliga dar... pediatra careia i-am povestit mi-a zis ca e normal dupa atata vreme de lupta sa mai si cazi.. Una peste alta ma apuc de faut inca un copil. Cochetam de mult cu ideea dar m-am hotarat.

Fetelor si eu as vrea sa adoarma puiul singurel. Dupa ce l-am
intarcat am reusit sa-l fac sa adoarma stand cu el in pat. Inchid lumina ma asez langa el (soarme in pat de o persoana) si astept sa adoarma. La inceput spuneam o poveste dar nu parea sa-l distreze prea tare, iar de adormit adormea doar duipa ce terminam si mai avea fro 10 minute de pauza. Acum adoarme in medie in 10-30 minute. Dar problema mea e ca stau pe o margine de pat intinsa langa el iar problema mea cu spatele ma supara destul de tare de cand am inceput experienta asta. Asa ca ca voi incerca sa fac in asa fel incat sa plec din camera. va tin la curent.

Am fost si noi la doftor acu' 2 saptamani si are 12,5 kg si 87 cm (tot asa cum il masurase si acu 3 luni deci se pare ca masuratoarea nu e foarte precisa pentru ca el de atunci a mai crescut sigur cativa cm)Presupun ca atunci avea mai putin. Oricum la greutate e bine, doar pe mine ma deseala, ca nu mai merge cu caruciorul, si pe jos ii place mult, nu oboseste doar ca nu merge de manuta ca nue fraier si tre sa alerg dupa el. iar pana in parc facem de 5 ori mai mult decat ar trebui. Mai merge cu tricicleta dar ba pe ea ba pe jos... stiti si voi.

Am vazut ca aveati niste ghicitori haioase. Am si eu una "cati"? va zic si raspunsul E taxi. Iar azi am auzit doua cuvinte noi "dege" (sterge) si "doae" (soare). Vorbeste mult dar iti trebuie dictionar ca sa talmacesti cuvintele lui.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza.

Ana-Maria, mult succes, sa reusesti ce ti=ai propus. sper ca problemele nu au fost de sanatate si au trecut.

eu sint incintata, am fost azi la Cresa ciobanasului (sector 2), mi-a placut mult, personal foarte amabil, curatenie luna, m-a trecut pe lista de asteptare pentru luna ianuarie si mi-a zis ca de obicei nu sint propbleme, caci pe parcurs se mai retrag copilasi, merg la gradi, etc, asa ca am toate sansele. M-a dus sa vad o clasa cu copii de virsta Rebeccai, erau tare cumintei, stateau la masute si erau supraveghiati de 2 asistente/infiermiere. Aveau jucarii in clasa si tobogane de plastic si erau cam 15 copilasi (foarte veseli mi s-au parut).Personalul este alcatuit din asistente si infirmiere, si directorul cresei este doctor. Era meniul zilei afisat la intrare. Mi-a placut. conditii: sa fii din sect 2, sa lucreze parintii, micro si vaccninarile la zi (micro nu mai stiu daca toata familia sau numai ea). amaya, la voi cum a fost cu micro/\?
Cladirea este mare, genul clasic de gradinita cu parter si etaj, curte foarte mare, iarba, bancute, iar ideea de cresa pe care o aveam eu in cap s-a dus, din fericire (adica gen saloane de spital, cu patururi ca gratii si copii muciosi plingind acolo). Nu stiu zau de unde aveam imaginea asta, ca nu am fost niciodata intr-o cresa. Poate asa erau pe vremuri si am auzit povesti.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia multumim!!! problema mea a fost o stare de anxietate. Am scapat in mare masura... Asa ca ma pun pe treaba! Si tie mult succes cu cresa!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput