Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Daniela, merci de raspuns! O sa incerc.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

salutari tuturor mamicilor si piticilor!!

ne-am intors si noi duminica dupa amiaza insa tot am vrut sa scriu si n-am mai reusit pana acum. pe Codrin l-am gasit ok, ii trecusera mucii si tusea. cele 3 femei (bona si bunicile) s-au inteles ok (pe alocuri au mai fost contradictii dspre cum sa faca cu piticul insa in final s-au inteles ). cica socra a facut mai sefa asa in ce-l priveste pe Codrin, dar mama mea este tipul fff tolerant si a lasat de la ea. la fel mi-a zis si bona, cre dca a fost distractiv tare sa le fi vazut in actiune... ma rog, noi multumim Domnului ca este copilul sanatos si ca am putut respira si noi cateva zile singurei .

am inceput sa citesc de pe unde ramasesm (e cam mult).. dar sper sa recuperez.

crinuta , faza cu adormitul si iestiul din camera ma intereseaza si pe mine, de vreo 2 sapt Codrin adoarme imediat doar dc sta cineva cu el in camera asa pe intuneric. iar eu as vrea sa revina la bunul obicei de a adormi singur, adica sa ies imediat ce am stins lumina. am citit ce ai vazut tu la supernanny si de aseara am inceput treaba cu departatul catre usa tot mai mult. a mers, dar inca sunt tot in camera . imi poti spune, pls cam in cate nopti ieseau acei parinti definitiv din camera?.. cred ca nu-i chiar usor dar sunt convinsa ca da rez. tks a lot!

o sa incerc sa pun si niste poze.

ma intorc la citit din urma.

aaa, am vazut ca a nascut tigabita, sa va traiasca minunea nr 2 !!! poate mai prind si eu curaj

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

haideti la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, mai am 2 guri in cana. Und etrebuie sa vin?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Si eu sunt la cafea!

Sunt aici cu sufletul la gura fiindca astazi face piticul vaccinul antigripal la cresa si este primul vaccin la care nu sunt langa el. Sper sa nu-l doara.

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, ti-ai schimbat Id-ul pe yahoo?

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, din cauza virusului aluia idiot care facea ravagii pe vechiul id, desi dupa ce am dat restore la pc nu a mai aparut, dar.... eu sunt fata precauta si am zis sa nu risc.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Amaya, exista niste biberoane cu pai, sunt practice ca nu se uda. Maria a invatat cu unul din asta.

Magga, multumim pentru aprecieri.

Alina, stii cum e, daca dormi cu ea ai vrea sa scapi, daca e prea independenta, devii nostalgica. Eu, care sunt cand asa, cand asa, spun ca e mai bine sa fie mai independenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Bubu am vazut si eu pozele. Nu-i asa ca Vladut al tau arata ca un copil mai mare? Mie mi se pare tare inalt si smecher

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, cred ca are 88-89 cm, nu stiu exact si de smecher...ce sa mai zic...ca e!

Crinuta, am primit virusi dar n-am deschis!

Si Vlad bea cu paiul tot din vara, pur si simplu a tras odata si a invatat. Eu i-am luat o cana de la Canpol cu pai si sunt f. multumita de ea. Mai bea si din sticlute cu tzutzuroi, iar acum invata sa bea din sticla normala sau din cana. Dar e super tare, nu bea si el inghititura dupa inghititura, bea o data, apoi inghite, i-a sticla de gura si tot asa!

Amaya, ii tin pumnii lui Andrei la vaccin! Noi mergem maine la cresa sa aflam ultimele detalii, adica ce haine sa-i duc, etc. si apoi in cateva zile mergem la analize. Tot amanam...nu-mi vine sa-l duc...of, of!

Shobo, sa va fie de bine concediul in doi! Bine ca s-a inteles baiatul cu bunicile si bona, restul nu mai conteaza!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput