Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Rebe a invatat pur si simplu, nu stiu cum, dar la inceput nici ea nu stia, sufla in el. Bea cu paiul inca din vara.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Aseara a venit sotul de la Mangalia pe la 11 acasa (a avut multe comisioane de facut, rude, prieteni..etc). Si copilul sforaia de la 9 jumate. Stam noi la taclale in sufragerie si ne pomenim cu coana Mitza cu ochii carpiti de somn: "Taaaaati". Hai sa bem apa, hai sa ne culcam...se face 11 jumate. Ma duc in bucatarie sa mai vb cu sotul, Mitza dupa noi. "Taaaatiiii". Ne-am pus in pat, era deja 12 jumate si fiica-mea neam sa adoarma (avea chef de joaca). Cred ca pe la 1 noaptea am adormit toti 3 in pat. Eu m-am sculat pe la 6 fara 10, cred ca nici nu respirasem, am dormit in dunga ca biscuitele, eram amortita si cand m-am dezmeticit, am vazut-o pe fiica-mea sforaind intre noi. Sotul, amortit si el a incercat sa se intoarca in momentul ala dar am salvat copilul de la strivire. Uffff ce noapte.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ma bucur sa va citesc mesajele cu aventurile voastre zilnice , super !
Adita mult respect din partea mea , a 4 sarcina , minunat , sa iti traiasca copii si sa ai parte de o sarcina usoara . Frumoase pozele .
Bubu eu chiar te rog sa mai pui filmulete cand ai timp lui Mandy ii plac l-a nebunie si pupa ecranul .
Crinuta si eu am dureri ingrozitoare de cap si m-am dus la dr. si am aflat ca de fapt sunt migrene si am medicamente speciale , vezi ce faci daca se repete fa-i un control .
Ubi imi pare rau de noaptea grea pe care ai avut-o insa pe de o parte sunt geloasa si eu mi-as dori sa doarm cu Mandy insa sotul nu vrea nici in ruptul cpului , voi ati vrea sa dormiti cu puiutii ?
Eu am venit de la lucru si sunt obosita rau asa ca ma duc sa imi fac un ceai .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ubi multumesc frumos pentru raspuns!
Amaya cred ca o sa luam si noi o canapea similara lui Vladut (am supus-o azi atentiei lui tati si pare interesat ) Ai luat-o de la Cora Pantelimon si nu se poate lua decit la comanda? Sarcina usoara in continuare!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara ladies!

Amo mercic pt urare,sa te auda Cel de sus,ca abia astept sa plec.Bona o mai am,ne asteapta,nu mai poate de dorul Nataliei(imi zicea o data sa o trimit pe Natalia cu jupanul ca are ea grija de fata zi si noapte)si intre timp se plictiseste.

Magga cauta-i un amant soacrei,poate se mai potoleste...Si instaleaza ym mai repede.

Witchie tu unde esti soro?Ca nu te mai vaz deloc nici aici nici online.Ti-am si telefonat si nu raspunzi.Sunteti bine?

Liviana,eu ii dau sa manance numai in bucatarie dar nu sta ea intr-un loc,pleaca mereu cu mancarea dupa ea,mai trece si mai ia o gura daca nu o las sa plece.Chiar nu pot s-o tin numai in bucatarie.Iar mama fuge dupa ea prin casa sa-i mai dea sa pape,eu nu am rabdare si merg pe principiul ca daca ii e foame vine ea si-mi cere.

Bubu si eu am vazut strengar frumos.Si Alexandra cocheta.Si pe restul copiilor i-am vazut doar ca nu mai apuc sa-i si laud.

Crinutza,aid mubarak!

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, trebuie sa-mi intreb cumnata de unde l-a luat si iti spun.

Alina, si eu as vrea sa dorm cu piticul macar o seara, insa el nu adoarme deloc cu noi in pat, am incercat sa-l luam cu noi in unele nopti cand era mai agitat insa nici chip sa adoarma chiar daca era super - obosit.

Sirimie, ma bucur ca va place si voua, eu a trebuit sa duc ceva munca de lamurire cu tati al nostru si in final am luat-o fara acceptul lui insa s-a vazut obligat sa recunoasca faptul ca este frumoasa, utila si ca Andrei e foarte fericit sa doarma si sa se joace in ea...nu am luat-o din Cora, acolo nu o au si nici nu o aduc (fiindca , cica, nu e cerere). O gasesti pe site-ul Buburuza sau o poti comanda direct de la fabrica Bioflex din Sibiu insa acolo trebuie sa le explici clar ca este vorba de Canapeaua extensibila Ursy si ti-o vor trimite prin curier.

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

In primul rand va spun ca m-am pricopsit cu un virus pe yahoo messenger, asa ca daca primiti ceva de la mine ( nu eu am trimis) sa nu dati click ca e virus.

Lavinia mama, eu sunt crestina, deci ii transmit urarea aceasta sotului. Merci mult.

Noi mancam in casa, asa ne place si gata. Aspir zilnic, dar nu imi place sa mananc in bucatarie, de altfel nici nu avem loc aici, iar in dining room nu avem tv iar eu fara tv nu mananc. Hehe, mama denaturata.

Apropos de dormitul cu parintii in pat, tot citeam ca nu e bine, ca bla,bla, bla, dar eu am dormit cu mama pana la liceu si zau ca sunt mai mult decat independenta, personalitate am, la 14 ani am plecat de acasa in alt oras sa studiez la liceul de muzica, deci... cu ce m-a afectat?
Asta nu inseamna ca intentionez sa dorm cu Rayan pana la liceu, dar nici nu fac o drama din faptul ca dorm cu el. El doarme foarte bine cu noi, e adevarat ca eu ma trezesc ba cu un o palma, ba cu un piciorus adorabil de baietel pe fata, dar nu ma supar, ca doar cine e minunea mea mica si scumpa?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Alina, eu nu am migrene, mama insa se lupta cu ele de vreo 30 de ani si sunt cumplite din ce povesteste.
Pe mine m-a ajuns oboseala iar eu nu sunt tipul rezistent. Daca nu dorm 10 ore sunt franta. Si asa ma simt obosita mereu, dar luna asta am exagerat si acum ma resimt.

Amaya, poate ne vedem maine pe yahoo.

Eu iar am o stare proasta, de fapt de la foarte proasta in jos.

Ieri citeam ca Germania a propus o lege prin care romanii si bulgarii sa nu aibe drept de munca decat cu conditia sa fi lucrat cel putin 1 an sau 1,5 jumatate legal inainte de aderare.
Pai daca parlamentul aproba legea asta, good bye Germany, deci Magga, here i am ;).

Daca nu reusesc, fac afacere in Ro si gata, ca ma si enervez.

Erica, si tu esti cu idei de afaceri. Poate ne intalnim sa discutam, ne mai vin idei ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta stiu ca esti crestina,dar mai stiu in ce tara esti si ce se sarbatoreste acum in jurul tau.Cate baclavale ai mancat azi?

Lavinia

Mergi la inceput

N-am mancat ca e prea dulce pentru gustul meu, dar zilele viitoare ma vad cu ceva amici si sper sa aibe dulciuri pe gustul meu, desi ma indoiesc.
Mie nu-mi plac astea siropoase, mie imi plac alea cu crema, frisca, etc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput