Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aha, crinuta, tot e bine si o sapt, credeam ca e mai spre o luna asa... si deja ma gandeam cat inaintez in fiecare seara caci camera lui C e mica si as iesi prea rpd .

pai va povesteam eu cam acum 2 sapt cred ca a avut o sperietura nasoala intr-o noapte, ca dim l-am gasit INGHETAT in pat, facuse pe el de la un pampers pus prost cred si astia nu dadusera drumul la caldura si era dezvelit tot...etc - m-am si speriat in acea dim cat de rece era corpul sau. Ee, in seara urmatoare a urlat ingrozitor la pusul in pat asa cum facem noi de cand s-a nascut si cum se invatase f bine... se arcuise tot si m-am speriat, zic stai sa vezi ca incep figurile de om mare deja... l-am lasat in pat urland nasol si am iesit enervata inchizand usa dupa mine cum nu faceam de obicei si am si zis pe un ton nervos NANI! si in 1-2 min ne-am pomenit (va dati seama ca ne-am speriat NASOL) cu el in sufragerie urland... ce facuse? sarise peste gratiile patului si avea un cucui drept in frunte f rosu... in primul rand nu puteam crede ca a sarit din patul lui, NU ne asteptam ca poate face asta... in al 2-lea rand in acea seara il pusesem in sacul de dormit, deci va dati seama cum o fi sarit cu tot cu sac peste gratii...apoi ne-a spus nasa ca dc linia gratiilor este sub sau egala cu linia osului sternului sare oricand, deci atentie amatorilor. una peste alta am tras o sperietura in seara aceea mamamia si am sunat dr-ul sa intrebam dc tb sa-l ducem la spital ca fruntea arata nasol... a zis ca dc nu a lesinat nu e nevoie, sa-i punem rece acolo si sa-l culcam. a, si inca ceva, ne arata patul pliant din sufragerie, nu mai vroia in cel de gratii sub nici o forma. asa ca am inversat paturile si de atunci doarme in cel pliant si din acea seara stau cu el in camera pana adoarme. adoarme totusi rpd, sa zic 10 min dar eu totusi as vrea sa revenim la bunul obicei de adormi singur in camera. singura mea pb este ca mi-e frica ca dc ies si-l las urland iar sare si se loveste nasol, Doamne fereste! in acea seara am si realizat ca a crescut suficient de mare cat sa faca ce vrea cu noi ... mai dificila treaba de acum, ne-am zis! si asa e! odata ce nu-l mai poti lasa urland in pat caci se poate rani, devine grea pb, RABDARE CU CARUL ca sa mentii lucrurile in ordinea de dinainte ... hehehe, rad eu dar asa e!

cam asta este.. multumesc mult pt detalii, dc mai ai eu sunt amatoare ca sa stiu ce am de facut. deocamdata de ieri seara am trecut de pe fotoliu pe covor jos (ma asez la orizont si ma fac ca dorm, el ma verifica de 1-2 ori, adica se ridica in picioare si eventual mai mormaie ceva dar se aseaza la loc imediat ce ma vede acolo jos). aseara a tb sa ma ridic totusi o data sa-l reasez eu ca incepuse sa mormaie mai tare si nu se mai aseza.

multumesc mult

anamaria, iti doresc bafta, sa fie bine si sa ne dai vestea cat mai rpd, dupa cum iti doresti!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

inca ceva, eu dc as mai avea o camera pt bb2 cred ca de maine m-as apuca de el (as trece peste frica de crescut, etc), insa lipsa ei ma sperie f tare... pt stilul meu e f greu sa ma descurc cu ei in aceeasi camera.. caci imi tb spatiu sa-l educ la fel si pe cel mic.. om vedea!

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Azi cand am ajuns la leagane sa fac atac de cord. Toate erau la pamant si muncitorii le incarcau in remorca tractorului.

Saptamana trecuta am scris al n-lea mail la primaria sectorului 1 si mi-am exprimat revolta pentru lipsa unui parc si a unui loc de joaca ca lumea in perimetrul casei mele.

Am intrebat ingrijorata pe muncitori daca le scot de tot sau nu. Si ei au zis ca ne fac un parc mai mare si mai frumos. Parc...ma rog, 5 leagane erau intre blocuri pe bulevard. Decat deloc, mai bine astea.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Ubi, ce idee BUNA!!! aceeasi pb o am eu in perimetrul meu . e un singur parculetz cu aceleasi chestii de care zici tu, dar e plin de rahat de caini si mizerie , nu pot sta prea mult cu copilul acolo ca se umple de toate astea... E un mare of al meu asta cu parcul. Ma poti ajuta cu textul conceput de tine pls sa trimit si eu la primaria sect 6 la noi? poate ajunge unde trebuie si se iau ceva masuri, cine stie, merita incercat!

Multumesc tare mult.
pt a nu ocpua spatiul aici imi poti trimite pe PM. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo, iaca textul:

Din ciclul: Respiram mai bine- sectorul 1 redevine "sectorul verde" va supun atentie episodul: "Piata Chibrit - Piata Domenii".

Domnilor din Primarie, va intreb: o mama cu un copil intre 0-2 ani unde ar putea respira aer curat in acest perimetru?
Singurul parc (daca am putea sa-l numim asa) e Ciresarii. Cei de la “SERVICIUL INSPECTIE ZONALA” s-au plimbat pe acolo sa vada in ce stare este? Sau imi raspundeti ca apartine de Ministerul Invatamantului (dansii au negat) si deci nu prezinta nici un interes pentru Primarie. Care este statutul lui? Va putem ajuta si noi cetatenii cu ceva? Am facut munca patriotica la scoala si nu mi-e rusine sa dau cu sapa si ca mine sunt si alte mamici. Puteti conta pe noi.

Si va mai intreb: Copii mai mari unde ar putea sa se joace in siguranta? Imi veti raspunde desigur ca in locurile de joaca pentru copii. Sper ca ati vazut ca am subliniat in siguranta. Prin grija primarului avem 2 astfel de coltisoare: 100mp cu 3 leagane mai de Doamne-ajuta in spatele terenului de rugby de langa Ciresarii si 2 topogane fatzoase la capatul autobuzului 300 in Piata Chibrit. La cel din urma am putea sa inchidem putin ochii caci in timp gardul ce-l inconjoara a fost stirbit pe alocuri iar groapa de nisip nu mai are demult nisip. Pentru primul insa va multumim dar asteptam si o extindere a lui caci in restul de parculet au ramas leaganele de fier reci si neprietenoase – nu mai zic de spatiu verde care nu prea e ingrijit.

Si daca imi spuneti ca degeaba le puneti ca oamenii le strica, va dau o solutie: un echipaj de la jandarmerie, politie, gardieni…de unde or fi care sa “mature’ zi si noapte zona. Inceputul e greu, dar odata ce vom deveni (oare?) civilizati va v-a fi mai usor. Intrebati si pe vecinii europeni cum au descurcat ei situatia ca doar au si ei “uscaturile” lor.
In rest, va felictam pentru parcurile din Pajura si Kiseleff dar pentru noi sunt cam departe.

Va multumesc,
Cristina Zaman – mamica de fetita de 1 an jumate – care spera ca in curand sa aiba unde sa se joace.

Mi-a sarit tandara ca noi primim un ziar in cutia postala: Vocea Primariei si astia tot trambiteaza cu parcurile si locurile de joaca din sect 1. Numai ca incep sa se repete, adica lauda de mai multe ori acelasi spatiu ceea ce nu e corect. Asa ca i-am "amendat"
Succes!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor urgent raspuns pleaseee , am gasit in papers-ul lui Mandy picaturi de sange am sters-o si nu imi dau seama de unde a iesit .
Am fost la dr. si a spus ca arata bine si sa o tin sub observatie daca se mai intampla sa il anut .
Voi ce ziceti ?

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor multumesc pentru incurajari dar nu va asteptati sa va dau vestea cea buna prea repede pentru ca prima data am ramas insarcinata dupa 3 ani de incercari.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alina, nu stiu ce sa-ti spun... O fi constipata Mandy? Care e starea ei generala?
AnaMaria, nu zice hop pana nu sari gardul. Dupa prima sarcina, se mai schimba lucrurile si s-ar putea sa ramai insarcinata mai repede decat crezi. Succes la conceperea lui BB2!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alina picaturile de sange erau in scaun sau in pampersul curat? Noi am patit asa dar avea in scaun cateva picaturi clare de sange. Si am constatat ca erau de la o mica fisura. se constipase si i se sparsese si un vas de sange.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Liviana mi-a scapat mie ceva?

Felicitari! (pt curaj!)

Mergi la inceput