Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30
Raspunsuri - Pagina 11
Amaya spune:
Patricia, cum sa faci micro copilului? Doar tu si tati faceti micro. Noi avem un prieten care lucreaza exact in domeniul asta si ne-a adus doar buletinele completate. Pentru copil ar trebui sa-ti dea de la cresa o fisa pe care o completeaza medicul de familie (noua asa ne-a dat).
Liviana, WHAT????? Acum am citit la Mamici de mai-iunie 2007. Noua de ce nu ne-ai spus? FELICITARI, sarcina usoara si un bebe sanatos, cuminte si frumos ca Matei (poate o surioara!?!).
Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Shobo spune:
Livianaaaaaaaaaaa, este adev??? dc da FELICITARI si DOAMNE AJUTA!!!
O sa fie bine, vei vedea!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
V. Erica spune:
Buna seara mamici,
Pe fuga urez si eu sarcina usoara Livianei secretoasei (si multumesc pt info ref la link poze).
Crinuta, sigur ca vreau sa ne-ntalnim cand mai vii in Ro.
Ana Maria, succes la conceptie!
Amaya, ai tradus pe undeva articolul acela al lui Oprah (de la sb. "Banii"), ca sunt curioasa tare, dar realmente n-am timp sa-l traduc eu insami.
Ruxi il spune aproape perfect pe "r", a exersat cu "Eric".
O alta chestie ciudata pe care-o face don`soara zilnic e sa ne ceara bani si sa-i puna in propriul buzunar (cand pun masina de spalat tb sa-i controlez buzunarele ca si pe-ale noastre de banuti pusi la pastrare). Si nu stiu de unde naravul asta...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Alina Maria spune:
Multumesc de raspunsuri , sangele a fost pe pempersul curat .Nu s-a repetat figura ceea ce e bine .
Liviana multe felicitari si putere sa fie bine pana la capat .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Amaya spune:
Erica, nu l-am tradus, n-as avea timp, este foarte multa si stufoasa informatia de acolo. Si eu am citit complet abia in cateva zile tocmai din lipsa de timp. Dar este extrem de interesant si folositor daca esti decis sa schimbi ceva.
Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Witchie spune:
Felicitari Liviana!
Sa fie intr-un ceas bun si sa iti dea Dumnezeu o fetita frumoasa si sanatoasa!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Nu mi-a mers netul de ieri dupa-masa, si ce nasol eeee!
Si ce vad:
Livianaaaa, felicitari! Dar tu nu zici nimic?
Alina, poate e o fisura mica si nu se observa...nu stiu ce sa-ti zic...
Fetelor, am fost si noi azi iar la cresa, am vb. cu asistenta sefa, a fost tare draguta, lui Vlad trebuie sa-i facem IDR, exudat si copro, iar noi doua analize, nu le-am retinut, sunt scrise pe fisa. Mi-a spus ce hainute si lucruri sa-i duc, si mi-a recomandat sa-l las din prima zi pana la ora 16. Vineri mergem la pediatra sa ne dea trimitere pt. analize si intr-o saptamana il ducem. Parca nu am mai avut emotii asa mari acum. Sala de joaca era mare, spatioasa, cu geamuri mari si luminoasa, cu mobilier nou si multe jucarii insirate pe jos. Mi-a spus ca daca mai am jucarii pe acasa cu care nu se mai joaca Vlad sa le duc, ca nu prea au fonduri sa cumpere. Parca mi-a zis ca e 45.000 pe zi, n-am inteles exact, oricum nu o suma mare.
Si inca ceva: azi la pranz nu i-am mai dat suzetele lui Vlad, vreau sa renunte la ele. Deja de 3-4 zile le striga "siza" de la zuza si nu vreau sa se ataseze mai mult de ele. Si l-am pus in pat cu maimutoii, pernuta si paturica si am plecat. Apoi vreo 5 minute le-a strigat "siza, siza!" si le-a cautat in pat pe sub paturi si pana la urma s-a culcat. Sa vedem cum se comporta si la noapte fara ele.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
Livianaaaa, felicitari!
Si eu am visat azi noapte ca aveam o fetita pe numele de Stefania, si ma gandeam ca "de ce i-am pus numele soacra'mii?", desi pe ea o cheama Alexandra;
Cam cochetam cu gandul ca iese o "italianca", dar astazi am "confirmarea" ca am fost cuminti prin strainatate;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bubu05 spune:
Liviana, dar noua de ce nu ne-ai spus?? Cate saptamani ai? Ahaaa, de-aia vroiai tu la gineco!
Kita, ce chestie! ai avut cosmar...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kita spune:
Nu, Bubu, eram asa fericita cand m-am trezit.......caci eu fac parte din categoria celor pe care "soacra nu le-a calcat pe bataturi"
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album