Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
Magga, imi pare rau ca ai avut probleme. Sunt sigura ca mai toate cuplurile au momente de criza.
Una peste alta, poate mai vorbim pe yahoo. Cand ai timp da buzz.
Vroiam sa spun mai multe dar nu sunt in stare. Ma doare capul si nu trece. Scriu cand ma simt mai bine.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Amaya spune:
Patricia, da, am comandat-o direct de la Bioflex, din Sibiu. Din cate am vazut si-a revenit si Buburuza, dar la ei dura cam o saptamana sa mi-o aduca si eu aveam nevoie urgent. Cand am intrebat de culori parca mi-au spus doar de galben si albastru insa poate iti fac pe comanda portocalie. Sunt foarte draguti cei de la fabrica.
Crinuta, bea o cafea mai tare pentru durerea de cap, poate ai tensiunea scazuta. Pupici lui Rayan.
Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
magga spune:
ha-ha v-am spus eu ca e simplu. bravo ati ghicit intocmai.
Bubu da si eu am vazut pozele. iti seamana leit feciorul. zic eu.
hmmm...mai vin eu
si semintele de floarea soarelui au mult zinc.
Crinuta...la mine pb e soacra:D din pacate nu imi merge ym-ul. trebuie sa ajung sa il reinstalez.
bubu05 spune:
Ei, nu m-am suparat , multumim de aprecieri! Dar asteptam sa vad reactii
Liviana, papuceii i-am luat din Metro, 150.000, si au arici si nu-i da jos, chiar mi-i aduce el sa i-i pun, zice "pupucii". Cu paiul bea laptic cu fructe Fulga si acolo papa ananas proaspat.
Patricia, da, e ca a ta canapeaua Mobexpert, dar de 3 locuri. Tu i-ai scos husa sa o speli la masina? Canapelele din piele ecologica cum rezista? Noi le avem de 3 ani si deja la o cusatura s-au destramat...
Vad ca multe din noi aniversam 5 ani de casatorie. Si noi, pe 3 noiembrie, tot 5!
Eu azi am fost taaare suparata pe Tara Romaneasca si pt. tot ce se intampla in ea, pt. faptul ca traim intr-o astfel de tara....am fost cu Vlad in parc, el s-a urcat in toboganele cu tuburi, eu il asteptam la iesirea din tub si a venit la mine cu o manuta plina de kk . Pe unul dintre tuburi era un kk! Imi venea sa mor, nu mai puteam de nervi, va dati seama ca am plecat imediat de acolo si nici nu vom mai merge acolo
Sa nu mai spun ca ieri in acelasi parc a venit o "boschetara", cred ca avea si ceva la cap, vai de ea, si s-a asezat pe o banca exact in mijlocul locului de joaca unde era plin de copii si si-a dat pantalonii jos si a ainceput sa-si toarne apa pe picioare sa se spele . Deci...nu mai am cuvinte...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, am uitat sa-ti spun si eu ti-am vazut pozele, eu ma uit la toate pozele si cum toti copii nostrii sunt minunati nu vreau sa fiu redundanta si sa spun iar si iar acelasi lucru tuturor, si mai ales nu vreau din greseala sau din amnezia-mi tipica de sarcina sa sar pe cineva si astfel sa par nedreapta. Deci, chiar daca nu spun nimic EU VAD TOATE POZELE, ALE TUTUROR.
Acum, intrebare pentru tine: cum a invatat Vladut sa bea cu paiul?
Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
magga spune:
Bubu nashpa situatie...inteleg reactia
ca sa te linistesc te anunt ca acum un an hanna umbla in patru labe in iarba pina ce a calcat cu minuta intr-un kk de ciine (desi e interzis sa nu-i stringi fecalele bishonului din dotare)...
da mai fetelor si eu ma uit la toate pozele. asta daca vreti sa stiti.
uite, Danielei, de mult am tot uitat sa-i spun ca mi-a placut de Mariuca ei la mare.
magga
crinuta spune:
Magga, nu minimaliza problema soacrei ( sunt sigura ca nu o faci). Ti-o spun deoarece mama a avut probleme uriase din cauza soacrei si erau la un pas sa divorteze, iar asta a fost nimic pe langa altele.
Eu am avut soacra buna dar din pacate a murit.
In rest, sunt sigura ca te descurci, fiind fata desteapta, insa ... soacrele astea...., de ce-or fi asa frate.
Patricia, nu am dormit azi noapte si am luat 3 pastile si abia dupa a 3-a m-a lasat cat de cat capul. Acum beau a doua cafea.
Vad ca pica netul cam des iar, dar asa e cu dial up.
Mi s-a instalat Rayan in brate, deci nu mai pot scrie, doar citi.
revin
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, eu sint deja la a 2-a husa, pe care inca nu am spalat-o, dar poti sa o speli linistita la masina, cu detergent de colorate.
eu pe prima am spalat-o prima data pe loc cu vanish sau biocarpet, nu mai stiu, si s-a facut tare urita, a doua oara am spalat-o la masina si nu a mai suferit nici o modificare.
Canapelele sint noi, se comporta destul de bine, dar partea extensibila mi se pare foare proasta. Sotul meu doarme singur in ea, eu dorm pe cea de la Mob in dormitor, si ma gindesc cu groaza daca trebuie sa dormim impreuna in sufragerie...tare mi-e ca schimbam iarasi canapelele. ale tale sint la fel? parca esti intr-un pat din ala pliant de pe vremuri.
Si noi tot pe 3 am avut cea civila, pe 4 religioasa, pe 5 ziua mea , asa ca mereum avem de sarbatprit.
Crinuta, dar de ce te doare?de #537;a oboseala?
si eu m-am trezit la 4.30 cu o durere groaznica de cap si l-am trimis pe Doru in dormitor la Rebecca. Pina nu ies ultimii molari nu mai rezist...Rebecca doarme 10 minute, dupa care se trezeste si plinge. Pune mina pe obraz si imi zice buba, si tot asa o tine toata noaptea. Tare ne-au mai chinuit maselele astea.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Ubi spune:
Amaya - de unde e lacul de unghii???
Stiti cum a invatat Alexandra mea sa bea cu paiul? I l-am taiat pe jumate ca sa nu aiba de tras prea mult si din 2 incercari a reusit sa traga si sa nu sufle. Acum bem cu paiul direct din sticla.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos