Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30
Raspunsuri - Pagina 5
amo2004 spune:
quote:Ai nu fi suparata! Am vazut noi pozele. Mi-au placut foarte mult cele cu galeata in cap, cea in care le tine pe cele doua Tweety la piept sau le plimba cu masina. Si cea cu insiratul cartilor e mishto, a muncit ceva baiatul!
Originally posted by bubu05
Liviana, dedicatie speciala pt. tine!
Vad ca nu a vazut nimeni pozele noastre ....
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
amo2004 spune:
Voiam sa mai salut doua mamici, pe Clara si pe Adita.
Clara, ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii. V-am admirat pozicile, Sebi seamana foarte bine cu tati iar gagalicea cu tine, desi parca are ceva si de la tati. Sunteti tare frumosi toti patru. In mod special mi-a placut cat e de dragastos tati cu puii lui .
Adita, e mortal Nectarie cat de important se simte imbracat la tol festiv! Faza cu dormitul cu capul pe palmea mea o face si Mihai. M-a distrat insa ca al tau iti indease capul in perna hi hi.
amo2004 spune:
Oana, imi pare rau ca nu mai scrii pe aici. Nu stiu ce s-a inatmplat, nu am timp sa urmaresc si alte subiecte, in general o fac doar daca caut ceva anume. Am ajuns si eu pe cateva topicuri unde nu mi-a placut ce se scria, poate ca daca s-ar vorbi doar despre copii nu s-ar ajunge la certuri. Te pup si sper sa mai auzim de tine.
Simona, multumim pentru articole, sper sa pot aplica ceea ce scrie pe top sanatate, sunt sfaturi foarte bune.
Referitor la cele mai des rostite cuvinte, la noi sunt: "Bravo pui", "Asa, foarte bine", "Ai grija!", "Mihai, fii cuminte!" si din pacate tot in top, "Mihai, nu mai miorlaiiiii!"
Lavinia, sper sa rezolvi cat de curandsi sa ajungi si tu in oaza ta de linistite. Apropo, bona mai e pe acolo sau ai expediat-o acasa la ea?
amo2004 spune:
Uitam, Ubi casa de piatra si multi multi ani fericiti impreuna! Am citit jurnalul de calatorie, mi-a placut foarte mult. Si am admirat-o si pe Alex in rochite, e tare cocheta.
Ubi spune:
Mona ati fost la Sulina?
Bubu si eu am vazut pozele.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
amo2004 spune:
quote:Da, si a fost suuuper! Acum a fost a doua tura, ca am mai fost si cu burtica tot acolo.
Originally posted by Ubi
Mona ati fost la Sulina?
Ubi spune:
Iata citeva alimente bogate in zinc:
• scoici
• susan si seminte de dovleac
• orezul maro
• branza
• oua
• mazare si linte
• carnea de curcan
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
lbelciug spune:
Buna fetele, abia acum am reusit sa recuperez ce-ati scris.
Vai Amaya, ce dulce e Andrei cum doarme in patutul cel nou! Multumesc mult pt poze. Patul arata foarte bine, insa eu am o singura temere: Matei se foieste extrem de mult si imi este teama sa nu-si paraseasca patutul, caci o iarna pe covor sigur nu-i o idee buna... Andrei nu a "cazut" din el? Si inca ceva, daca nu te deranjeaza sa-mi spui: salteaua din burete e destul de tare ca sa le mentina puilor spatele drept? (oare cedeaza in timp?)
Tu cum te mai simti? Te mai necajesc arsurile?
Hehe, Ubi, aniversare fericita si multa sanatate! Si noi sarbatorim 5 ani acusica: vineri, pe 27. Nu fii suparata ca nu e sotul acasa, sunt sigura ca veti recupera la intoarcerea lui.
Bubu, si Matei se foieste ingrozitor la schimbarea scutecului, uneori ma loveste la piept, in burta, insa de multe ori eu il pacalesc cantandu-i melodia preferata.
Dintre expresiile de atentionare, cred ca cele mai frecvente sunt: Matei, nu; te lovesti; faci buf; cazi; da-te jos; nu e voie; capul; bravo!
Magga, merci ca nu m-ai uitat cu raspunsul. Oricum cred ca e bine sa invete Hanna si lb romana, chit ca o va vorbi doar cu tine. Elefu=elefantul?
Fetele, eu as zice sa nu le dati cu lac puilor pe unghii. Ei simt nevoie sa duca degetele la gura din cauza dintilor in crestere si probabil ar deveni mult mai nervosi daca le-ati da cu lacu AniBite. Cred ca este eficient, dar mai tarziu, dupa ce le cresc dintii, in caz ca-si pastreaza obiceiul...
Lavinia mama, dar de ce ii dai de mancare in casa? La noi e regula: se mananca numai la bucatarie sau eventual afara (ronteieli).
Adita, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre copii si despre tine. Probabil N. e asa mamos pt ca sta in preajma ta cel mai mult. Am vazut pozele. N e mortal rau cu cravata si bretele. Si antim e tare frumos imbracat de ziua Sfantului lui (vesta e facuta pe comanda?). Nici Elenei nu-i sta rau cu baticutz. Frumoasa familie ai. Burtica te face tare aratoasa.
Haha, Bubu, merci pt dedicatie. Oricum trebuie sa recunosc: la voi n-au trecut inca oitele! Imi place mult si poza cu caldare in loc de cap. Si ce papucei draguti are Vladut! Nu si-i da jos din picioare? Ce bea cu paiul? Lapte sau suc? Mama si ce serios morfoleste papa din castron! E o figura, ce mai!
Va pup!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Amaya spune:
Liviana, aceeasi temere am avut-o si eu insa, surprinzator, de 3 nopti si 2 zile de cand doarme in el nu a ajuns nici macar o data pe covor (in timpul noptii l-am verificat cam la fiecare jum. de ora iar la somnul din timpul zilei il vad in permanenta pe monitor), si ia in considerare faptul ca el pe timpul zilei dormea numai pe covor.
Buretele saltelei este f.solid si nu cred ca se va lasa curand, poate cand o avea fi-miu 20 kg . Si ramasesm datoare cu un detaliu, canapeaua nu are pic de lemn in ea. este 100% burete (spuma poliuretanica) iar husele sunt lavabile (cu fermoar).
Eu ma simt foarte bine, arsurile inca le mai am si prevad ca nu ma vor mai lasa pana la sfarsit (ca la prima sarcina).
Apropo de lacul AntiBite, cumnata mea mi-l luase pt. mine, fara sa stie ce este, credea ca este lac pur si simplu. Eu, Slava Domnului, nu am nevoie la Andrei fiindca nu a avut niciodata tendinta sa-si bage degetele in gura, iar pentru dinti roage covrigei si mere, insa, sa fiu sincera, n-as fi ezitat sa-l folosesc la nevoie.
Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, imi place mult de tot canapeaua. zici ca ai comandat-o direct de la producator??
oare o fi acum disponibila si pe buburuza? pe mine m-ar incinta una portocalie, sa mearga cu restul camerei, or avea??
Bubu, si eu ti-am vazut pozele aseara. mi-au placut. am remarcat ca ai canapea de la Mobexpert ca a mea parca, dar a mea e portocalie(ca model, a me se desface in 3 ca un pat de mijloc), si canapele ca ale mele, doar ca ale mele sint mai ...coniac la culoare
Ubi, multi ani fericiti!si noi facem tot 5, acum la iceput de noiembrie. doamne, ce a mai recut vremea...
Adita, esti o mamica frumoasa si ai 3 copii frumosi. Bravo tie!
Expresii folosite: Rebecca,nu ai voie pe scaun! (de la computer), Rebecca, da-te jos! Rebecca, o iei! Rebecca, nu te mai invirti! Rebecca, ai grija sa nu cazi! Rebecca, ne suparam!
Ultimele cuvinte: a inceput sa il strige pe taica'su pe nume: Do'uu (il strigam eu si a inceput si ea), papucu (orice incaltaminte), degheghe (degetelul);
Patricia si Rebecca (05.02.05)