Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30
Raspunsuri - Pagina 4
bubu05 spune:
Adita, ma bucur mult ca ai scris, Nectarie e un scump, si faze cu nervi avem si noi...Sarcina usoara in continuare si sa ne spui ce ai facut la eco!
Cu olita...la fel si eu, ca si voi, sunt comoda si astept sa se duca singur la wc. Eu astept sa ne dea caldura in calorifere si m-am hotarat sa-l tin in chilotei si pantaloni si sa spal angro la ei pana se prinde care e faza. Acum e f. frig in casa, nu pot inca sa-l las asa, mai ales ca sta si mult pe jos.
Magga, e elefant?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
adita spune:
pe mine nu m-ar deranja sa spal chilotei, la noi e si foarte cald, n-ar fi o problema cu frigul, mie problema principala mi se pare ca nu se uda doar chilotei si pantalonasi ci si covoare, canapele si alte chestii care nu sunt prea usor de spalat, si nu vreau sa-mi miroasa toata casa a pipi
uite si ultimele noastre poze aici
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
Bubu, dar de ce stati cu frig in casa? De ce nu dai drumul la calorifer electric? Eu daca ar fi frig nici baie nu i-as face.
Bine, aici iar sunt vreo 40 de grade, dar daca as fi in Ro as fi dat demult drumul la caldura.
Prefer sa stau in tricou decat cu 100 de bluze. Eu sunt friguroasa rau si sub 24 de grade nu " functionez" bine deloc.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
sirimie spune:
Adita, sarcina usoara in continuare si felicitari pentru copii frumosi si cuminti!
kita felicitari pentru teren! In ce zona este? Si va urez redresare financiara rapida!
Am gasit ceva interesant despre alimentatia copiilor:
http://www.topsanatate.ro/article.php?id=19347
Edit: am gasit aici sfaturi despre alimentatia cind esti racit: http://www.eva.ro/dietafitness/articol528.html. Am mai citit si in alta parte ca sint bune alimentele care contin zinc pentru a evita raceala. Ce alimente contin zinc, eu nu stiu, stie cineva
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Crinuta, am un calorifer electric, dar nu face fata la toata casa, merge in continuu noaptea la Vlad in camera si inainte de baie il pun pe hol sa intre si in baie putina caldura. Sunt sub 24 de grade sigur in casa si e destul de rece. Dar ce sa faci daca stau la bloc, unde bosorogii de pe scara au votat sa nu se dea drumul la caldura...nu intereseaza pe nimeni ca ai copil mic. Acum ne vom monta repartitoare, deja pe scara s-au pus la majoritatea, apoi fiecare va da sau nu drumul la caldura de la caloriferele proprii. Dar pana atunci mai e...asa ca rabdam, nu avem ce face...
Asta vara cand il tineam doar in chilotei a udat doar parchetul, spre bucuria mea, asa ca sper ca nu va uda covoare si canapele, dar va trebui sa aplic metoda asta sa scapam cumva de pampers.
Adita, tare frumosi sunt copilasii tai! Mai ales imbracati la tol festiv, cu cravate, sunt superbi! Vad ca si voi aveti caloriferul electric in functiune.
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu, uite cum am procedat eu: am cumparat 2 calorifere ( unul pentru fiecare camera) + o aeroterma mica, care incalzeste baia in 5 minute, si pe care in rest o tineam in bucatarie.
Este foarte eficienta pentru baie.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
adita spune:
noi nu avem calorifer electric, dar apartamentul nostru e foarte calduros. n-avem nici un perete la exterior, avem un balcon lung cat tot apartamentul, inchis, si probabil de-asta e foarte cald. daca ar fi dupa mine, nici n-as vrea sa dea drumul la caldura, ca devine insuportabil. sper sa nu mai murim de cald anul asta, macar acum am rezolvat robinetii de la calorifere, ca nu se inchideau, si era cumplit de cald
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
bubu05 spune:
Da, Crinuta, asa am zis sa mai luam inca un calorifer, dar speram ca ne dau drumul la caldura si am tot amanat. Nu-ti mai zic de factura la lumina cat vine , dar asta e, bine ca avem de unde plati.
Adita, parca asa am vazut intr-o poza un calorifer. Noi avem apartamentul pe colt, si e mai rece, plus gresia de pe hol, care e lung...
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Liviana, dedicatie speciala pt. tine!
Vad ca nu a vazut nimeni pozele noastre ....
Poze cu Vladutz