Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Neata!
Subscriu la ce a zis Ileana cu molifta si botezul.
Stiti care e mai nou expresia preferata a lui fi-miu? "Taci ca m-ai tampit de cap!" Imprumutata de la ma-sa, bineinteles. I-am zis asa de vreo 2 ori cand vorbea nonstop si acum el o foloseste cu succes. Cand am fost in parc ne-am oprit la o terasa sa bem o cafea (eu cu tati) si el un suc si langa masa noastra era un cuplu de mosi care turuiau nenica... L-am vazut eu pe David ca se uita destul de des la ei... Pana n-a mai suportat si le-a strigat:"Taci ca m-ai tampit de cap!"
Iar in casa isi da drumul la diverse jucarii care canta si urla ca din gura de sarpe la ele:"Taaaaaci! M-ai tampit de cap!"

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alessia, eu ma asez la calculator ca sa ma relaxez, ca altfel cred ca eram nebuna pana acum. Irena nu ma solicita cum ma solicita fi-miu, care de cand se scoala (pe la 8) pana cand se culca (9.30) nu sta o secunda si nu tace mai mult de 1 minut. De fapt cred ca nu exista minut in care sa nu zica el ceva. Si cand se uita la tv nu sta si nu tace, asa e el. Probabil a fost prea cuminte pana la 2 ani si acum isi scoate parleala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

itzy si ai scos si mucisori?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by floricika

itzy si ai scos si mucisori?

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze

Daaaa Flory este suuper ...mucisori din aia mari care nu ies altfel

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mirabelac eu am fost ieri si mi-am facut molifta afara langa biserica dupa slujba ... am fost cu cu bebe dar a zis ca imi face numai mie ca sa pot lua parte la botez...apoi i se va face si lui dupa ce il boteaza.
Noi botezul il facem la biserica Sf Dumitru...mai cum mergi din Podu de Fier spre Eternitate...o biserica alba cu gard verde.E un parinte tare dragut...
amarantina si tot la fel...e o relaxare statul la calculator..mai ales dimineata dupa ce ii dau sa manace imi pot savura cafeaua in liniste

_
mamica de ingeras luptatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Simo, o iau pe Irena atunci ! ;-) Numai bine, daca ne mutam la Bucuresti :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sibylle, scump foc Vladimir!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua mamici, bebici si gravidute, daca mai sunt.

Ma numesc Luca si am vrut sa o vad pe mami mai repede cu o saptamana. Am venit pe lume pe 17 oct., la ora 5 si 10 min am, 3750g, scor apgar 8, 50 cm, la Maternitatea Spit. municipal Radauti cu dna doctor Bobeico Lilia.

Mami se simte bine si eu la fel.Sunt cuminte foc, mananc si dorm.

la toti bebei si mamicile

38+ Luca

Varsta_bebe
poze

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui
copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Noi ieri am avut un incident neplacut: am "atins" capusorul lui bebe de marginea patutului de lemn. A inceput sa tipe ca din gura de sarpe(si eu pe langa el), dar dupa vreo 10 secunde s-a potolit. Eu insa am continuat sa plang vreo cateva ore bune, de nu mai stiau ai mei cum sa ma potoleasca; ma simt o mama denaturata si incapabila sa aiba grija de puiul ei, si nu stiu daca neatentia mea poate fi iertata. Cert este ca pe capusorul lui bebe nu se vede nici un semn rosu sau vreo umflatura ciudata, mananca si doarme bine in continuare. Daca ar fi dupa mine, as fi mers la medic; sotul meu considera ca nu are rost, intrucat nu ne va lua nimeni in seama la spital fara vreun simptom ca bebe nu s-ar simti bine.

In legatura cu iesitul afara, la noi se intampla ceva ciudat: ieri, am iesit cu el deja atipit, si a dormit in continuare. Azi, dupa ce i-am dat sa manance, l-am imbracat, l-am pus in carucior si am iesit din nou afara: nu numai ca nu a adormit, dar a si inceput sa chiraie la un moment dat, de am preferat sa ma intorc acasa sa vad ce i s-a intamplat. L-am pus in pat si s-a linistit; acest scenariu se repeta aproape la fiecare iesire afara. Ce ma sfatuiti sa fac?

Noi am stabilit data botezului pe 11nov, iar preotul ne-a chemat pe amandoi maine sa ne citeasca. Chiar a insistat sa vin impreuna cu bebe, nu doar eu.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am uitat sa spun ca mami a facut cezariana.

38+ Luca

Varsta_bebe
poze

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui
copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput