Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Scumpik lui, felicitari si bine-ati venit acasa, tu si bebe Luca!

Si Teo isi cauta o fetitza scumpa si dragalasa. Se ofera careva?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza si o zi buna tuturor!

Am pus si eu POZE CU VLADUTZ. Sa stiti ca nu sunt prea fidele realitatzii, adica de fapt in realitate Vladutz e mult, MUUUUULT mai frumos!!!!!!!!!!! Cred ca ati obs si voi cu ai vostri, nu-i asa? Sunt mai frumosi in realitate decat in poze.

Sandra, la lampa nu l-au tinut degeaba, poate doar a exagerat cu durata (3 zile) dar noroc ca au adus lampa la mine in salon si il aveam mereu alaturi, sa-l pazesc de sufocare. Ziceam ca probabil au bagat prea mult antibiotic in el de-aiurea pt o simpla piodermita. Ai mei au zis ca n-au mai vazut asa branule grosolane cum avea in manutze... nu se punea asa ceva la copilas asa mic

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am o problemuta: astazi facem 6 zile si azi noapte i-a cazut buricutul lui Luca. Se poate asa repede? Cu ce pot sa dau pe buricut, ca in acel loc e putin gabui si umed.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui
copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Scumpik, tamponezi cu spirt si dai cu baneocin pudra.

Eloise, ce de pleata are Vladimir! Si e ft. expresiv!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Scumpik noua ne-a cazut buricutul in a 3a zi pt ca a fost cordonul ff subtire. Nu i-am, facut baita imediat ci dupa cateva zile. Da-i cu alcool de 70 grade sau spirt si apoi cu baneocin pudra la fiecare schimbat de pampers.

Adriana se poate ca bb sa nu ii placa ca este prea infofolit, nu s-o suporta imbracat asa gros, iar in patut e mai lejer si poate sa miste in voie din picioruse si manute. Nu iti mai face pb pt lovitura ca nu7 cred ca este asa de grav. Nu sunt piticotii astia asa de firavi...stai linistita.

Eloise e haios foc piciul tau Si are un parrrrr. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Itzy-Bitzy
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

edit...ca mi-a intrat mesajul de doua ori

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, in primul rand multumim frumos pt urari!
AndraPG, dana210773 si scumpik_lui, felicitari pt. bebei, sa fie santosi si cuminti!
Scumpik_lui si Mariei tot la 6 zile i-a cazut buricelul nu e nici o problema. Noi i-am dat doar cu spirt pentru ca la ea nu a supurat si nu a curs absolut nimic.
Sibylle, Mephala, Eloise aveti niste baietei superbi! Sa va traiasca. Nici nu stiu la care din voi sa ma inscriu cu Maria!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

scumpik_lui bine ai venit acasa cu bebe luca,refacere rapida si bebe cuminte!
eloise vladut este un dulcic,ce misto ii sta parul in poza 2.matei al meu e cam cheliut si pe deasupra mereu gasesc puf din cap pe caciulita.

astept sa mi se trezeasca gangania sa o scot afara cat mai este soare.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Buna...dimineatza la amiaza! Doamne ce-mi doresc sa am si eu problemele voastre o data!Nesomn tzitzi umflate cu sau fara lapte ...Mi s-au lungit urechile asteptand copilul asta sa vina! De maine intru in prelungiri...
Eloise dragalash foc Vladut si un par de invidiat.O sa-ti spun daca e adevarata treaba cu arsurile ca si pe mine ma ucid.
Scumpik lui felicitari! Sa-ti traiasca bebeul si sa fie un mare mancacios!
Se pare totusi ca raman singura burtica . Daca cumva va decideti sa treceti la Bucurii de sept-oct, din partea mea nu e nici o problema. Va gasesc eu
tuturor bebelacilor.
Dana39+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Eloise...o dulceata de baietel..FELICITARI.!!
scumpik_lui bine ai revenit acasa.
Eu am reusit sa il adorm pe Sebastian si sa il pun in patut... acum sa vedem pentru cat timp...pentru ca vreau sa il invat in patutul lui..e greu in pat si nici eu nu ma odihnesc cum trebuie ca stau mereu cu grija sa nu dau peste el..

_
mamica de ingeras luptatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput