Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 24
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by tasia
Am fost azi juma' de zi in parc... iam fcut baitza lui bebe si acuma doarme, mai tarziu incercam operatiunea "BIBERONUL"
alessia80 bebe al tau o fi mai ascultator si de aceea papa si biberon si tzitza cu sau fara protectie, al meu dak e figurant ca tasu' nici nu stiu la ce sa ma astept de la el![]()
AndraPG,dana210773 felicitari pt bebei !Refacere rapida
lullabay laptele il pastrez in recipiente cu inchidere etansh de la AVENT.de
Mario (25.09.2006)
pozele noastre
Si al meu e figurant ink din burtik cand tot facea mishto de noi...da' seamana cu mine
Ahhhh, Neatza'
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)poze
mexxa spune:
Buna dimineatza si de la noi..!!
Sebastian are cateva zile decand este mai linistit noaptea...insa cand ajungem in casa de la plimbare plangee...nu are stare, iar afara doarme si e foarte multumit.
Mai nou se dezbraca noaptea de pantalonasi...da din picioare pana sii da jos apoi scoate piciorusele peste patura si sta cu ele catarate...dimineata era cu un picior pe fata mea![]()
Seara daca vad ca se foieste prea mult il las in pampers si se linisteste...il las sa adoarma asa apoi il invelesc. Sper sa tina metoda asta mai mult timp.
Ieri am fost la biserica si mi-am facut molifta de 40 zile...nasa a orbit cu preotul exact ce trebuie pt biserica adus...abia astept sa terminam si botezul ca sa ne linistim si noi.
Noi saptamana asta ne apucam de strans bagajele...uff ce urat suna.
Eloise bine ai venit acasa. Eu ti-am spus ca in maternitate e jalnic...de la conditii pana la personal...am incercat sa te pregatesc sufleteste
insa stii tu cum e....pana nu vezi pe pielea ta nu crezi cu adevarat.
Tasia felicitari pentru reusita cu operatiunea biberonul..![]()
edit: Va doresc o saptamana frumoasa fara bebei plangaciosi si mai ales nopti linistite.
_
mamica de ingeras luptator
poze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
itzy-bitzy spune:
Neatza!!!
Amarantina si Ileana am ras de am murit cititind despre nazdravanii vostri. Eu la al doilea nu ma mai incumet claaar.
Papusha noastra e ff cumite, doarme, papa, dar oricum mi se pare ff greu. V-am spus eu ca erau cam inconstienta cu venirea lui bb...ei bine acum m-am trezit la realitate...sunt chiauna si eu la doua ore fixx paraca are ceas in fundulet urla dupa tzitizi...ieri i-a tras lui tati cateva palme si l-a zgariat tipand de foame...eu ma pregateam sa o alaptez si o tinea el...face rau tare cand i-e foame...adica urla de se inroseste.
De azi a inceput sotul meu serviciul dupa o luna de concediu. In general noaptea il lasam sa se odihneasca si eu doar ma trezeam , papa si o culcam in patut. Ei bine...azi-noapte ca sa isi ia ramas bun de la tati a facut noapte alba...acum doarme dusa dar azi-noapte era cu ochii cat cepele si voia plimbata prin toata casa....eu am cedat pana la urma si i-am pasat-o lui si m-am culcat un pic ca nu mai puteam....cred ca el e zombi la serviciu ...
Voiam sa spun fetelor cu problemele cu mucisorii ca noi am rezolvat-o cumparand Batista bebelusului. Eram fooarte reticenta la inceput insa nasa mea care a nascut cu 2 sapt inaintea mea o fol de la 3 zile, doctorita pediatru mi-a spus sa o fol ca sunt multe mamici ff multumiote, asistenta la fel, pe site am citit la fel pareri pro si am cumparat-o pana la urma.
Vreau sa va zic ca e suuper. Se fixeaza la furtunul de la aspirator dar NU trage ca aspiratorul ci muult mai incet insa constant si scoate mucisorii. Indiferent cat de tare dai aspiratorul ala isi regleaza singur puterea de aspirare. Bebelina statea nemiscata daca o vedeati, chiar inchisese ochii ca pt somnic. II placea la nebunie. Cu pompita de la chicco am traumatizat-o tzipa ca din gaura de sarpe.
Vauva, Ralucutza, Mephala si Anangel

Toti bebeii sunt niste scumpi ce sa mai...multumim
Anangel La multi ani si casa de piatra sa fiti fericiti si sa va bucurati de bb. Abia astept intalneala![]()
Eloise bine ai revenit!!!!!!!!!!!! Uita tot din spital si bucura-te de minunea mica!
Va pup si va doresc numai bine si bebei cumintei, papaciosi si dormiciosi
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Aaaa si am uitat s ava spun...ca m-am dus acum la ea sa verific cum doarme ca un ingeras.... apropo de ce zicea Ionica sa ne bucuram de fiecare moment de acum ca trece ff repede.
Cand o vad cu fatzuca aia mica si bucalata ce grimase face...zambeste shmechereste,viseaza si gesticuleaza, cand se intinde scoate un sunet ca un elefantel din trompitza, ne scoate limbuta, se sperie ca fraierushul cand trage cate un partz, se sperie si de mainile ei cand se intinde sau cand trage aer cu zgomot la alaptat, dupa ce face kk zambeste 2 minute asa de satisfacuta...cauta tzitica cu gurita ca o piranha si cand o prinde nu ii mai da drumul...Cum sa nu o iubim de ne topim? Sunt adorabili bebeii astia!!! Dupa ce mananca ridica o manuta si gangureste cu agitatie in semn ca vrea sus sa eructeze. In 2-3 luni am inteles ca va trece perioada asta un pic mai grea ...asta e face parte din miracolul nasterii si al fapului de a fi parinti
Va pup inca o data
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
adameasca spune:
Care-va-sa-zica, Itzy, am ajuns de rasul vostru...
Lasand plangerile la o parte, e frumos sa ai doi copii, e frumos sa vezi cum Luk o iubeste pe sor-sa, cum din joaca isi aduce aminte de ea si zice ca vrea s-o vada si el putin cum doarme, cum o pupa. Intai cere voie si daca ii explic ca nu e voie, ca-i da virusii si ei, zice hai sa mai asteptam o zi poate trec si pot s-o pup.
Iar Ilinca a inceput sa devina atenta la el, cand se joaca langa ea il urmareste cu privirea mereu, imi imaginez mai tarziu ce frumos o sa fie...
Cheauna de cap eram si eu cu Luk, la inceput, acum parca nu mai sunt asa, cu toate ca dorm mai putin, nu mai apuc peste zi sa dorm mai deloc, ca de regula nu dorm in acelasi timp copiii
Si fi-mea a avut noapte relativ alba, pana la 2 jumate si-a vaitat burtica, iar acum doarme ca o valiza-n gara, de vreo 4 ore jumate n-a mai cerut mancare... ![]()
Eu la capitolul imbracat bebelushi nu ma mai pronunt, Ilinca este extrem de friguroasa, daca nu e bine infofolita, mult prea infofolita dupa gustul meu, ii este foarte frig. Asa ca o las in pace, o imbrac mereu bine si sper ca se va regla candva cu temperatura.
Sandra, eu cred ca mananaca suficient gargaritza ta. Incearca si da-i mai mult, daca nu vrea, inseamna ca asta e ritmul ei.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Mirabelac spune:
adameasca hai sa-ti explic mai bine: noi facem botezul dupa 40 zile, deci eu la 40 zile trebuie sa ma duc cu David in brate la molifta, dar fiind nebotezat nu am voie, cica molifta ti-o citeste cu bebe in brate botezat!!! Preotul mi-a spus ca la botez nu voi putea participa deoarece nu am molifta citita (care nu mi-o citeste cu bebe nebotezat). La voi cum a fost ca sunt intr-o mare dilema, vreau neaparat sa particip si eu la botez. Merci mult!
tasia eu ii dau din amandoi sanii iar la urmatoarea masa incep cu ultimul san din care a mancat.
Eloise imi pare rau ca ai trecut prin atatea la spital, eu la Elena Doamna am fost foarte multumita de toata lumea (in afara de anestezist care m-a luat la mishto cand i-am spus ca la mine nu prind anesteziile, a zis ca-s eu fricoasa), de dr mea, de asistente, de infirmiere, de neonatologi, si mai ales de asistentele de la copii, care ne-au ajutat enorm de mult cu furia laptelui, am invatat f. multe din spital, aproape tot ce trebuie despre copil. O fi spitalul mai nashpa dar din punct de vedere al personalului a fost super ok. Sa fiti sanatosi amandoi si sa uiti cat mai repede ce ai patit acolo. 
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006) POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
adameasca spune:
Mirabela, io zic sa mai intrebi si alt preot. La ambii copii, pe care i-am botezat in jur de 6 sapt, am mers la biserica ptr botez si ianinte de a incepe slujba m-a chemat preotul intr-un colt de biserica si mi-a citit. Apoi am putut participa la botez. Nu am tinut in brate nici un copil, erau deja dati la nashi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by adameascaquote:
Originally posted by amarantina
Ileana, ce sa fac, dupa weekend am parul cretz!!
L-am tot frecat la creieri pe David s-o iubeasca pe soru-sa si acum a ajuns in extrema cealalta. In casa n-am pic de liniste ca e tot timpul peste ea si o trezeste din somn. Iar asta cand se trezeste si incepe sa urle e foarte greu de potolit. Vrea sa manance desi e satula, ii dau peste cap programul, se agita si mai rau, etc. Iar in parc David e groaznic: nu lasa pe nimeni sa se apropie de carut, nici macar pe mine sau pe ta-su, zice ca fetita e a lui. Au venit copii sa se uite in carut si a inceput sa urle ca descreieratul sa nu puna mana, ca fetita nu e a lor ci a lui, ba chiar a imbrancit o fetita care venise si daca nu interveneam cred ca o si batea! Cand e vorba de Irena nu mai asculta deloc, parca e apucat! In plus de asta urla la toata lumea din parc sa faca liniste ca doarme fetita si cica o trezesc, dar nu-si dadea seama ca o trezea chiar el! Tipa la copii: "Baaa, fi cuminte si taci ca doarme fetita!" etc etc. Iar Irena s-a trezit des (desi ea doarme nonstop cand e la aer) pentru ca el tipa intr-una si hatana carutul, dadea cu el in gropi, etc.
Si dintr-atata ai parul cretz deja?Luk nu e chiar asa de posesiv, dar situatia nu-i cu mult diferita nici la noi. N-ai usa la camera fetii s-o tii inchisa? Ma rog, fi-mea nu doarme ziua, dat exact cand reusesc s-o adorm apare Luk in peisaj si pentru ca e gelos ca o legan pe sor'sa, el se apuca de trantit usi. Deja a sarit varul de pe perete de la camera unde sta Ilinca, pe cuvant.
Sau isi pune niste chestii zornaitoare in portbagajul de la tricicleta si alearga cu ea prin casa, deci zgomotul de fond e garantat.
Si el vrea sa plimbe carutul afara, deci o zgaltzaie la greu. Dar ii distrag mereu atentia, asta functioneaza cel mai bine. Mai trist este ca imi pierd rabdarea, tip la el si apoi imi pare tare rau...
Foarte interesanta va fi saptamana asta, ca nu il duc la gradi din cauza ca-i racit... Sa vezi nervi pe capul meu pana vineri.Da'-i frumos cu doi, asa-i?
Ileana
poze,poze si iar poze...

Fetelor, toata stima si respectul! Eu nu inteleg cum mai aveti timp sa intrati pe forum. Eu abia apuc sa postez de 2 ori dimineata ca dupa 12...Ce sa zic...Bravo!!!
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)poze
amarantina spune:
Neata!
Subscriu la ce a zis Ileana cu molifta si botezul.
Stiti care e mai nou expresia preferata a lui fi-miu? "Taci ca m-ai tampit de cap!" Imprumutata de la ma-sa, bineinteles. I-am zis asa de vreo 2 ori cand vorbea nonstop si acum el o foloseste cu succes. Cand am fost in parc ne-am oprit la o terasa sa bem o cafea (eu cu tati) si el un suc si langa masa noastra era un cuplu de mosi care turuiau nenica... L-am vazut eu pe David ca se uita destul de des la ei... Pana n-a mai suportat si le-a strigat:"Taci ca m-ai tampit de cap!"
Iar in casa isi da drumul la diverse jucarii care canta si urla ca din gura de sarpe la ele:"Taaaaaci! M-ai tampit de cap!"
adameasca spune:
Simona, ai grija mare ce vorbesti, ca vezi cum spune tot din casa. Si asta e doar inceputul...
Expresia preferata a lui fi-miu e o intrebare, de fapt: "Am voie.... nu-stiu-ce?" Eu explic frumos ca nu are voie sa faca ce vrea, pentru ca si pentru ca, expun motive clare. Si el se duce apoi si face fix ce vrea el. Da' macar m-a intrebat... 
Alessia, mai intram si pe forum, ca e dependenta mare.
Cam asta e singura mea placere care mi-a mai ramas, hai si cafeaua de diminieata asortata de vreo 4 tigari. ![]()
Ma duc sa schimb un mare kk si apoi plecam p-afara. Pu si o zi frumoasa!!
Ileana
poze,poze si iar poze...

Refacere rapida
de
Mario (25.09.2006)