Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Oana, si Victor serbeaza aici Halloweenul, ce e drept numai la after-school. Ei il vor serba joia asta, ca vineri e zi scurta fiind ultima zi de scoala.
Si au preferat sa serbeze Halloween=ul sapt asta, ca sapt viitoare e vacanta si nu vor mai merge toti la after school.
Asa ca asta seara am facut bagheta de vrajitor, pelerina si palaria le aveam deja. Tati se intoarce maine seara si ne aduce desaga ptr dulciuri.
Victor nu mi-a zis ca ar trebui sa duca dulciuri si ei la after school, dar cred ca e o idee buna.
Au facut si ei fantome, au si scheleti.
Si toata seara a cantat:"Tonight is Halloween" si inca un cantec cu "Mr. Pumkin".
Andreia, felicitari Biancai ptr curaj.
April, felicitari Andradei ptr scris.
Eu am impresia ca fetele scriu mai frumos decat baietii.
Mihaela, felicitari ptr rata si .. ptr rabdare.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by april
azi avem sedinta cu parintii.....e de dat bani pt renovarea din mini-vacanta..........si de aflat noutati despre prichindei.....
La ultima sedinta cu parintii, cand ne-a intrebat doamna daca avem vreo intrebare, am rugat-o daca se poate sa ne spune cateva vorbe despre fiecare copil in parte. Si mi-a spus "credeti ca intereseaza pe cineva de copilul dvs?" Apoi a indulcit tonul "pentru asta vorbim in particular".
Am vorbit in particular... gramada: s-a facut coada la catedra fiecare voia sa auda cum se descurca copilu, asa ca vrand, nevrand am auzit de alti copii, si altii de al meu.
Marturisesc cinstit ca pe mine chiar ma intereseaza de alti copii, nu de curioasa (desi m-am facut ca focul!) ci pentru a vedea ce hram poarta cei cu care petrece catva ore pe zi.
Mi-a fost jena sa raspund, dar ma cam mananca limba.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Cristina , cred ca asta-i ultima ''moda '' in randul invatatoarelor. Cumnata mea imi povestea ca in 3 ani de scoala a piticului ei niciodata la sedinte invatatoarea nu a spus ce fac copii individual ci doar cum se descurca in general . Exprimarea era ceva de genul : '' 80 % stiu sa desparta in silabe , 45 % exceleaza la matematica '' etc
Dupa aceste generalizari nu aveau decat sa se duca personal si sa o traga de maneca pentru aflarea in care dintre procente se situeaza piticii lor
La noi invatatoarea am aflat ca are alta tehnica : spune ceva de genul '' X '' este cel mai bun la matematica , ''Y '' exceleaza la muzica , '' Z '' povesteste minunat ...adica cate o bila alba la fiecare elev, despre prostioare spune tot separat la fiecare parinte in parte , ( am inteles de la parintii din seria trecuta ca doar daca sunt probleme de genul bataie intre elevi , o mentioneaza in sedinta ).
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
oanagabriela, helbi si cge va doresc o sarbatoare de Halloween minunata, sa se distreze piticii bine de tot
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
Da, cam asa e la sedinte, din 24 de copii 9 nu stiu literele mari de tipar, 3 nu stiu sa-si scrie numele, etc. Doar cu un singur copil are pb insa discuta in privat. Totusi, copilul in cauza facand pb si colegilor un parinte s-a plans ca i-a venit baiatul batut de Bobo (vedeta clasei, cel mai neastamparat). Chiar a specificat doamna ca nu mai stie ce sa faca cu el. A incercat toate metodele, ii lasa pe parinti sa vada ce rezolva. In rest e multumita de copii, merg bine si sunt ascultatori, vorba doamnei e "lege". Si acasa mai aud, "doamna ne zice sa facem asa....asa....nu cum zici tu"
pb am eu la GO, ca habar n-am ce si cum si fata are teme iar eu imi pun mainile in cap. n-am vazut in viata mea GO
ma lamureste si pe mine cineva ce-i ala GO, este vreo carte din care sa ma documentez si eu? ca sotul s-a crucit si el....zicea ca suntem deja depasiti....pai chiar asa sa fie?????
cge spune:
April, poate te ajuta:
http://go.arad.ro/
Cand eram copil am avut si eu jocul asta, dar nu mi-a placut ca mi s-a parut greu. Da' sa nu ma spui Andradei
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
april spune:
multumesc cge ...ma apuc de treaba
Andradei nu-i spun nimic mai ales ca aseara mi se smiorcaia ca nu stie sa-si faca temna si daca primeste insuficient???... e destul de speriata si asa.....
biluta28 spune:
CristianaT despre rata nu pot sa spun decat ca a ramas la doan\mna dar ce face cu ea oricum Ana a fost incantata ca i-a spus ca-i splendida si a intrebat-o ce si cat a facut ea din rata si cat eu si cine i-a facut nuferi si fata i-a spus ca trei mama si unul ea (ea e mai naiva si astfel de chesti nu prea stie sa minta) asa ca ea a facut conturul, eu lipit fulgi si pictat impreuna eu mai mult umplut goluri de culoare.
Cat despre dictare a zis doamna sa facem noi acasa cu ea si eu nu reusesc sa aflu de la Ana cum denumeste inv. toate semnele asa ca ce sa fac sa nu-i dictez din semnele a caror denumire nu o stie??? La scoala ce va face oare la o astfel de dictare??
Ieri a fost pedepsita la scoala ca nu a stut sa faca un "oval" a pus-o sa stearga si sa faca iar si in loc sa deseneze la ora de desen ea a facut ovale si a ramas cu desenul ne facut. Nu stu cum sa apreciez situatia?? o fi bine ca a pedepsit-o sau o fi rau? , ma gandesc ca ea are talent si nu as prea crede ca nu stie sa faca oval?? Am pus-o si acasa sa faca unul si a facut acum eu nu mai inteleg ce fel de oval trebuia sa faca la scoala???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
Lala_D spune:
Biluta
uite niste denumiri :
- semiovalul
- ovalul
– zala
– bucla
– carligul
– noduletul
- linie lunga
-linie scurta
-baston
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
Mercedes biciul este linia dreapta cu serpisor sus sau jos ?
Uite ca de asta nu stiam ....Bogdan ii spune steag
O zi excelenta tuturor !
Lala.