Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 25
anasia spune:
april, asa s-ar situa calificativele, ideea e ca (sfatul inspectorilor) nu ar trebuie sa facem referire la sistemul de notare vechi(fb este 9-10 etc);am folosit aceasta corespondenta prin clasa a IV-a, cand trebuiau sa se obisnuiasca cu sistemul de notare in clasele gimnaziale; legat de -fb, cand e b etc, se stabilesc anumite obiective pt anumite teme;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Lala_D spune:
Mai avem doua zile si incheiem semestrul ![]()
Azi am primit carnetul cu notele si mediile incheiate pe semestrul I : FB pe linie ![]()
![]()
Yuuuuupyyy ....am scapat de un semestru 
Au primit si ceva teme pentru vacanta, nu foarte multe din fericire, mai ales ca intentionam sa plecam la munte , la ski 
Vacanta placuta boboceilor !!!!
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
A inceput si scoala.....si dupa o saptamana de vacanta fara lectii.....se cam vede....parca cie mai urat, parca nu mai stie socotii, de fapt nu-i prea sta capul la lectii, poate am gresit interzicandu-i orice teme pe perioada vacantei.
note inca nu a luat....vedem noi saptamana viitoare....
fluturasul meu
cge spune:
Victor a fost la circ azi.
Sper ca i-a placut ca o merita.
Nu de alta dar in vacanta a fost in tabara de unde s-a ales cu o enterocolita si uite asa s-a ales praful de vacanta lui.
Sapt asta am facut eforturi si noi si el ca manance de regim.
Sper sa fie ok, si sa avem un weekend mai linistit.
Weekend placut va doresc si asteptam vesti despre boboceii vostri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Lala_D spune:
Noi am fost avertizati ca urmeaza un semestru greu si obositor .
Intradevar toata saptamana au tinut-o numai in dictari, despartiri in silabe si probleme ....bine pe langa orele celelalte care la noi se tin toate, inclusiv sportul in sala de sport ![]()
Asa ca asta e doar inceputul .
La romana au ajuns la b, la matematica operatii cu numere pana la o 100.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
cortez spune:
Mamici, eu sunt ingrozita, astazi a venit baiatul meu acasa cu un desen oribil facut de el.
Desenul arata cam asa: era o pagina mazgalita cu negru iar pe langa mazgaleli, morminte si cruci pe care scria Edu mort, m-au trecut fiori, oare de unde i se trage, ca nu il las sa se uite la filme interzise copiilor sub 12 ani, iar la desene se uita doar pe Jetix si Minimax, iar acasa sigur nu il terorizeaza nimeni. Zice ca asa a visat, dar este ingrozitor....baietii vostri au desenat vreodata asa ceva? Mie nu mi se pare firesc....ce pot face? Ce se intampla in capsorul lui?
Lala_D spune:
cortez al meu nu a desenat asa niciodata dar esti sigura ca nu i se trage ideea de la Scobby Doo ( revista sau desene ) ?
Eu nu cred sa fie ceva grav dar l-as trage un pic de limba sa aflu cam ce ar fi putut sa il impresioneze sau sa il supere .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
april spune:
Andrada, aseara la culcare plangea ca ea nu vrea sa moara (si nu e pt prima data). Asa din senin. De abia am linistit-o. Eu nu stiu sa fi avut asemenea ganduri. Dar cred si eu, ca si Lala, ca desenele astea sunt daunatoare copiilor.
fluturasul meu......www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dada
Mercedes spune:
cortez-incearca cumva sa l descosi de unde pana unde ideile astea. Mergi si pe la scoala sa vezi daca s-a intamplat ceva iesit din comun.Iti doresc multa rabdare.
Fetelor voi le mai cititi copiilor? ce anume ce carti? eu mai am o fetita de aproape 2 ani si le citesc in continuare. De ex. ieri am citit Hansel si Gretel la care Cristi(7,5 ani) imi spune,, mami nu mai citi povestea asta ca nu mi place,,
Eu ieri am ramas blocata si ma gandeam asa oare e indicat sa citesc in continuare si pentru cel mare sau nu? - a inceput alfabetul in septembrie( e in clasa I cum sunt si copilasii vostri) si normal nu au ajuns inca la final, oare sa l las sa citeasca singur?
Voi lasati copiii sa citeasca singuri si daca da reusesc ei sa perceapa la varsta asta tot ce citesc?nu ma refer la abecedar acolo e simplu sau ,,sa citim cu ana,, astea sunt cartile de la scoala ci lecturile suplimentare.
Sunt convinsa ca incepand cu clasa a doua va tb sa citeasca singur dar ma intereseaza saltul de la cele cateva litere pana la perceperea a ceea ce citeste- sper ca m am facut inteleasa deoarece scriu pe fuga
Cristi a luat si el calificative de FB pe linie iar in vacanta a lenevit.
Nu stiu cum sunt copilasii vostri dar cristi e foarte obosit sau lenes? sta pana la 16 la scoala eu ajung in jur de ora 17 acasa iar in jur de ora 18 ii verific lectiile, citeste pentru a doua zi iar mai apoi le citesc la amandoi.
Astept cu interes raspunsurile voastre.