Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III
Raspunsuri - Pagina 17
Alma2006 spune:
Astazi am avut o zi buna! 2FB in caiet si un FB pe carnet! Eu sunt racita cobza de doua zile dar piticii nu mi-au urmat inca exemplul! Asa ca avem sanse sa petrecem un 1 Decembrie linistit!
In alta ordine de idei si noi il asteptam pe mosu' si noi am dat bani pentru doamna, deci nimic nou!
Spunea Andrei Gheorghe intr-o emisiune de a lui:
"mai sunt treizeci si ceva de zile pana intram in UE! Si ea nici macar nu stie ce o asteapta!![]()
In mod normal nu-l simpatizez pe tip dar asta mi-a placut! Spune multe!
Minivacanta placuta tuturor!
Lala_D spune:
Felicitari Sebi 
!!!
Alma sa iti treaca raceala cat mai repede
si sa o tii doar pentru tine ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
helbi spune:
quote:
Originally posted by cge
In primul rand "La Multi Ani: tuturor Andreelor si andreilor, bobocei, mamici, tatici, bunici.
Mentiune speciala ptr Helbi.
Multumesc pt uarari si, daca veti prin familie sau printre prieteni sarbatoriti, va doresc sa petreceti frumos, alaturi de ei!
La multi ani si Andradei si mult succes la scoala!
Am fost azi cu Bianca la control la ochi si nu are nimic pe fundul de ochi. Asa ca, m-am linistit. A primit scutire pt temele de azi si pt ziua de maine, ca are pupilele dilatate, dar pina sa ajungem la dr isi facuse deja lectiile la Hort, asa ca a fost ok.
oanagabriela spune:
Cu o mica intiirziere
urez si eu la Andrei, Andree si bobocul Andrada "La multi ani", sanatate si sa creasca mari, frumosi si destepti
.
Dupa o perioda mai dificila in octombire si noiembrie, am impresia in sfirsit ca si puiul meu si-a gasit ritmul si rezultele se vad: am primit aprope numai TB (FB) la toate excercitiile din clasa, nenumarate stelute (un alt fel de FB) si recompense. La citit merge f.bine acum, la ultimile 3 dictari a facut aproape perfect, la matematica s-a descurcat bine de la inceput. Am reusit sa o conving sa mai vorbeasca si ea cu invatatoarea si sa mai raspunda la ore. In fiecare zii o intreb daca a zis si ea ceva...
O profesoara de patinaj i-a scris la sfirsitul unui curs acum 2 ani : "Petit train va loin", adica "trenul mic ajunge departe", si intr-adevar asa este, merge mai incet dar se descurca bine pina la urma. Trebuie ca noi sa avem rabdare si sa asteptam.
La voi vine Mos Nicolae?
Va urez o duminica frumoasa.
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
Alma2006 spune:
Buna, fetelor!
Noi maine nu facem scoala pentru ca mergem la circ. Sebi e fericit dar mie mi se par cam multe pauze!
Oricum, vroiam sa va intreb ceva: cat la % din ceea ce stie acum copilul vostru considerati ca reprezinta contributia scolii si cat la % contributia voastra? Ma refer in special la calitatea muncii si nu la volumul temelor! Educatia furnizata in scoala formeaza un tot unitar? Temele reprezinta sau nu o sedimentare a ceea ce s-a lucrat in clasa? Iar testele, reprezinta o verificare a ceea ce s-a initiat in clasa si s-a aprofundat mai apoi prin teme acasa?
Nu va cer sa intrati in amanunte, inteleg ca poate nu se poate dar daca puteti da-ti-mi si mie niste procente!
Pana acum, din punctul meu de vedere 25% reprezinta scoala. Cel putin in cazul nostru si pana acum! Mai tarziu nu stiu ce va fi...
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
O zi buna!![]()
april spune:
Noi tot racite, iar eu din ce in ce mai rau.
De vreo saptamana Andrada mi se plange de dureri de picioare (la incheietura soldului). Cred ca o sa-i fac un ASLO si VSH sa nu cumva sa fie ce ma tem eu. Sper ca nu, vad eu dupa analize. De obicei, in perioada asta, intrarea in iarna, avem pb de tot felul.
Voi ce ziceti de durerile de picioare? Poate fi si de la crestere, insa eu am avut dureri mari cand eram de varsta ei si m-au descoperit cu reumatism. De aceea stiu ce inseamna aceasta boala si vreau ca daca se adevereste sa fie macar in stadiu incipient, nu ca si la mine, unde nu se mai putea face mare lucru.
cge spune:
April, ii tinem pumnii Andradei sa fie alarma falsa.
Sa stii ca si Victor a avut pb. cu ASLO marit pe la 4 ani.
I-am facut tratament cu Retarpen injectabil 4 sapt, si a fost ok.
We asta prelungit a fost racit Victor : vineri si sambata.
I-a trecut cu antitermice si cu Oscilo.
Duminica a fost ok, dar apoi a racit sora-sa.
In rest, l-am lasat sa se odihneasca, mi s-a parut foarte obosit.
Ne pregatim de mos Nicolae, si de sarbatori.
OanaGabriela, felicitari Antoniei.
Ce frumos i-a scris profesoara la patinaj. ![]()
Helbi, si Biancai felicitari ptr ochisorii sanatosi.
Acum serios, cand ii vezi bolnaviori, iti dai seama ca agitatul cu calificativele nu are niciun sens.
Alma, la noi procentul cu ce invata la scoala si afterschool este cred eu de 75%, restul de 25% e acasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Hei, a venit mosu' pe la bobocei ?
Au fost multumiti de cadouri ?
Victor a fost, a zis : "Mi-a adus exact ce mi-am dorit".![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
helbi spune:
quote:
Victor a fost, a zis : "Mi-a adus exact ce mi-am dorit".
Neatza si La multi ani celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta si alte derivatii!
Da, a venit si la noi si Bianca a zis la fel ca si Victor