Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt III

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

OanaGabriela, Helbi, chiar vroiam sa va intreb la voi la scoala se poarta cadourile de Craciun la invatatoare ?
Sau e practica exclusiv romaneasca ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Multumesc fetelor pt urari, sper sa se faca bine Andrada. Dar ma mai ingrijoreaza ceva: ce vreo saptaman se plange ca o "sageata" in tampla dreapta. Sunt cam speriata, nu stiu ce inseamna asta. Poate doar oboseala, dar as vrea sa ma linistesc eu ca e doar atat. Poate o sa mergem la un neurolog sa vedem ce e. O cam doare si capul seara. Cred ca ii obosesc ochii. Poate ar trebui sa dam si pe oftalmologie, cine stie, poate are nevoie de ochelari. Zice ca vede bine la tabla, insa sta cam aplecata la scris si citire.

De Mos isi doreste un parfum Barbie, asa ca mosu' si-a facut datoria e pus bine la adapost pana marti seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squrriel spune:

Aprilnu te mai ingrijora asa. Andrada a fost bonavioara si aceste dureri pot fi de la tuse, laringe inflamat sau nodulii de langa ureche. Un consult ORL cred ca ar fi mai indicat. E cale lunga pana la neurolog (Doamne fereste!). Nu cred ca are lesinuri sau pierderi de memorie, dezorientare etc. Lasa ca o sa se faca bine (sirop de ridiche alba ai incercat? este "bestial" pt tuse.)
Si Gabi si-a facut lista de mos Nico si Craciun din care spicuiesc:
joc PC, minge de fotbal, echipament de fotbal, masina teleghidata si cateva dulciuri. Mai sunt cateva dar mi se pare cam mare pt ce-si mai dorea.
Pt doamna invatatoare nu am discutat nimic (ref cadou) dar, pe 5 dec. avem sedinta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

April, multa sanatate Andradei. Sa stii ca si eu am avut pb cu Bianca acum 3 sapt. A durut-.o rau capul si a vomat, asa ca am ajuns la spitals i am ramas acolo pe un WE. Mi.a zis dr de serviciu ca singura chestie care o vede mai "altfel" e o diferenta intre pupile. Una mai mare ca cealalta. A sunat la neurolog si asa au ajuns la concluzia ca e mai bine sa raminem in spital pt observatii. Nu a avut nimic deosebit, a doua zi pupilele aveau accesi dimensiune, de atunci nu a mai durut-o capul, dar maine o duc la control la ochii si am cerut sa-i faca si fund de ochi (eu i.i fac control de 2 ori pe an si pina acum nu a avut pb.,=

La noi nu s-au cerut bani pt cadouri pt invatatoare si profele de mate si sport. La Hort insa, am primit un plic in care sa punem 2 euro (daca vrem) ca sa le ia la invatatorii de acolo ceva simbolic din partea copiilor.
Cind era la gradi, dadeam fiecare cit vroiam, dar nu mai mult de 5 euro (si erau 5 educatoare) si comitetul de parinti cumpara ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

La copiii mei la scoala se duc cadouri la invatatoare/profesori si chestia ma dispera caci sint in pana de inspiratie.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si la scoala Antoniei se duc cadouri: de Craciun si de sfirsit de an.

In fiecare an la Craciun noi am luat la educatoare cite un glob mai deosebit (aici se gasesc globuri care se dau ca si cadou, facute de mina, cu un design special), ceva simplu, frumos si care nu costa mult. Nu puteam sa concurez cu parintii care veneau cu cosuri mari super ornate...Si chiar mi se parea indecent.

La sfirsitul anului trecut am dus un album f.frumos cu poze din Romania, care a facut o impresie frumoasa si un buchet de flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In primul rand "La Multi Ani: tuturor Andreelor si andreilor, bobocei, mamici, tatici, bunici.
Mentiune speciala ptr Helbi.

Multumesc ptr raspunsul cu cadourile.
Frumoasa practica din alte tari.

Noi am dat mult mai mult ptr cadourile de la scoala (500.000), ca in Romanica nu se apreciaza cadourile simbol, ci cele consistente.

OanaGabriela, imi plac ideile tale de cadouri.

April, sa stii ca si Victor se plange de vreo 2 seri de dureri de cap si ca ii e rau.
Eu pun pe seama oboselii, pe lg. lectiile de la scoala, limbile straine, a avut de invatat si rolurile ptr serbari.

Aseara l-am culcat inaintea sora-sii si de dimineata s-a trezit inainte sa sune ceasul.

Sper sa se odihneasca we asta prelungit.

Azi e la aniversarea prietenului lui ce a ramas la gradi.
Aniversarea este la un loc special de petreceri tinut tot de cei de la gradinita lui.
Deci se va reintalni si cu educatoarele si cu alti fosti colegi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Fetelor al meu cand s-a plans de dureri de cap a fost o problema de la ochisori si in urma controlului oftalmologic am primit ochelari .
Poate ar fi indicat si la voi un control

In alta ordine de ideei si noi am strans bani atat pentru cadoul copiilor de Mos cat si pentru cadoul invatatoarei.

Sunt foarte fericita ca la lucrarea de control la matematica fiul meu a luat un FB curat, rezolvand toate exercitiile fara nicio greseala

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii zilei de azi: Andreea si Andrei si un "La multi ani" special Andradei

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumim de urari
tot ce-mi doresc e sa fie sanatoasa.
cred ca o sa dam si pe la oftalmologie
sanatate tuturor si un 1 Decembrie placut.
Asteptam Mosu'

Mergi la inceput