La France (60)
Raspunsuri - Pagina 4

chatonel spune:
wow, Otilia, m-ai facut sa dau in verde de invidie :)
Deci io ma chinui de nu-s cind cu petroaie si nu stiu cum sa le dau gauri, tu te-ai gindit si la varianta asta? De fapt, singura dorinta pe care o am e sa fac un colan de petre semipretioase de marimi mari, gata slefuite, pe care le iau tot de pe net, da nu-s cu gauri :(
Toulouse, la ville rose

spic de grau spune:
Otilia m-ai imbolnavit cu bijuteriile pe care le faci!! Sunt super!!
Vecina mea creaza si ea bijuterii..of -tot imi zic sa ma dau pe langa ea, ca-i tare draguta si poate ma invata. Acum vad ca si tu faci! Of ce frumoase sunt!!
Sibylle - ce dulceata de pui ai!!! Citind ce ai scris, mi-au dat lacrimile ca mi-am adus aminte de mine cnd l-am avut pe David (de cnd sunt iar graviduta am devenit tare emotiva..plang din orice
). Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Olo - ti-e mai bine? ti-am trimis si un mail.. Imi pare asa rau ca am plecat atat de repede ieri.. Chiar i-am spus lui Cristi. Si ca sa-ti spun ca ne-a prins ploaia si nu am mai ajuns la nici o padure....
Doruletz - La Multi Ani fetitei tale! E asa scumpica!! Poate fac si eu o fetita asa frumusica..
Pupici la toate frantuzoaicele!!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

frunzaverde2 spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
[b] (de cnd sunt iar graviduta am devenit tare emotiva..plang din orice). Poate fac si eu o fetita asa frumusica
..
Draga Luminita,
daca inteleg bine ceea ce ai scris am un motiv intemeiat sa te felicit ! pe toti trei de fapt (David si Cristi pe linga tine) !

doruletz spune:
Spiculetz, felicitari! sa ai o sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa! daca fetita va doriti, asa sa fie! poate reusim sa ne vedem asa cum promisesem, noi am fost in Romania o saptamana la inceputul lunii, ne-am dus la cules de vie (a se citit baut de must+ pastrama de oaie aferenta) si de atuncea tot pe fuga suntem.
Otilia, io m-am ferit sa zic ceva despre fumat ca sunt si io fosta fumatoare si stiu cat e de dificil sa te lasi. trebuie sa insisti da' calm si cu blandete, asa a facut alain cu mine si a reusit sa ma convinga ... dupa vreo cativa ani. Poate il convingi macar sa foloseasca patchurile sau guma de mestecat cu nicotina (desi si alea sunt scumpe).
A trecut furtuna pe la voi, scaparati teferi?
gata, la frantzuzoaice

spic de grau spune:
Mihaela (Mihiasiro) si Doruletz - multumesc mult ptr felicitari!
Sambata mergem la eco, sa vedem bebelusul. Ar trebui sa implinesc 9 saptamani duminica.
Poate reusim sa ne vedem intr-un weekend!! Pe tine Mihaela nu te-am mai vazut de o groaza de timp! Chiar trebuie sa ne facem timp sa ne vedem!
Iar Doruletz - sigur ca vreau sa ne vedem! Sa iti cunosc grasunica frumusica!
Otilia - e greu cu fumatorii. Tata s-a lasat brusc, dupa vreo 35 de ani de activitate intensa (un pachet/zi), in momentul in care a facut un accident vascular cerebral. Dumnezeu l-a ajutat si nu a ramas cu sechele, insa pe el l-a speriat f tare riscul de a fi paralizat.
Bafta multa cu munca de convingere a tatalui tau.. Explica-i care sunt riscurile, eventual du-l intr-un spital unde sunt paralizati, ca poate se socheaza si se lasa de fumat. (stii tu - ca-n reclamele de sensibilizare de la tele).
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

kiss spune:
da, da, Otilia, sigur ca vreau sa le scanezi...in functie si de timpul tau liber, bineinteles...si o sa incerc sa le si traduc, dar deocamdata e SF pt mine cuvintul "timp liber", deci nu-i o promisiune, din pacate ...iti multumesc, deocamdata anticipat, chiar si pt disponibilitate
...multa bafta in tot ce-ti propui...pup Adelita frumoasa
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

spic de grau spune:
Am intrat putin, ca sa va spun ca din pacate Dumnezeu a hotarat altceva... Maine sunt programata la spital..
Din ce spuneau ginecologul si ecografistul, inimioara lui bebe s-a oprit acu' o saptamana.
Partea pozitiva in toata durerea asta e ca am capatat dreptul de a face mai multe investigatii. Am atins norma de 3 sarcini pierdute..
Va pup pe toate si sper ca in viitor sa am si vesti mai bune.

Otilia spune:
quote:Imi pare tare, tare rau!...
Originally posted by spic de grau
Am intrat putin, ca sa va spun ca din pacate Dumnezeu a hotarat altceva... Maine sunt programata la spital..
Din ce spuneau ginecologul si ecografistul, inimioara lui bebe s-a oprit acu' o saptamana.
Partea pozitiva in toata durerea asta e ca am capatat dreptul de a face mai multe investigatii. Am atins norma de 3 sarcini pierdute..

"Bon courage" pentru miine, iti tin pumnii!

Adélie la p'tite souris

Bijoux passion

Floricici din gradina mea

Corina spune:
Imi pare rau Luminita!Poate tot raul spre bine si in curind o sa ai inca un bébé asa cum iti doresti.
Pupici
P.S.Am o albinuta care zboara linga nume si nu stiu de ce.Dar imi place la nebunie