La France (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Gabriela, de cind tot vroiam sa-ti spun ca ti-am admirat si eu pozele cu fetitele, sa-ti traiasca frumoasele!
Cit despre parul Adelitei... i-am taiat virfurile (pentru prima oara-n viata ei - asa cam 10 cm) imediat dupa botez, nasul ei e coafor, detine cel mai frumos salon din Senlis si si-a bagat foarfecele-n parul ei. Asa ca acum nu mai e asa de lung, oricum era o corvoada pentru mine s-o pieptan dimineata si sa-i fac codite inainte sa plece la gradi. Acum e ceva mai simplu...

Ce ma bucur ca va plac bijuurile mele, imi creste inima cind va citesc. Pasiunea mi-a venit asa, deodata, cautam un colier pentru Adélie in chihlimbar, am nimerit pe tot felul de site-uri in care laudau efectele benefice ale pietrelor naturale (ametist, quartz roz etc...) si apoi am gasit numai fire cu pietre insirate de cumparat (nu coliere terminate)... Si mi-am zis ca lasa c-oi face eu un nod, ceva, ca sa le purtam. Si din site in site am nimerit pe altele cu tehnici, apoi cu carti... M-am ruinat cumparind carti, pietre, ustensile... Si asa am inceput sa creez/fabric bijuuri.
Acum ma bate serios gindul sa termin contractele in curs (am 2 copilasi) si sa nu mai iau altele, sa ma ocup doar de muzica si de bijuuri, caci altfel nu am timp destul.
Gata, am zis!

Va pup mult si va multumesc de incurajari!

PS: cu tata... la inceput am adus din RO n° maxim de cartuse, dar el fuma cite 2 pachete pe zi! Pe linga faptul ca ne ruineaza imi mai impute si casa! (ma rog, fumeaza in camera lui, dar tine usa deschisa intr-una!) De abia am reusit sa-l mai ponderam si sa-l facem sa scada la 15-20 tigari pe zi. I-am luat si de-alea de rulat, dar tot costa mult (si-n plus e cam greu de rulat cu o singura mina).
Din Spania ne-a adus cineva odata doar un cartus si acum nu mai are, din RO ar fi cea mai buna solutie, dar cum mergem asa de rar (de fapt, de ce sa mai merg acolo? Nu mai am pe nimeni.)
Gabriela, merci pentru idee, esti tare draguta!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

otilia: nu ma pot abtine sa nu intervin si eu.. ai facut niste bijuterii absolut fantastice. te felicit! poti sa-mi dai si mie cateva link-uri folositoare , te rog? ma bate si pe mine gandul!

in paranteza fie spus: scuze ca am citit de tatal tau.. insa nu gasesti nicaieri tigari mai ieftine? pana si in avion gasesti un cartus cu 15 euro.. ! poate la aeroport?! e pacat sa irosesti atata banet! o saptamana excelenta va doresc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by disperata

otilia: nu ma pot abtine sa nu intervin si eu.. ai facut niste bijuterii absolut fantastice. te felicit! poti sa-mi dai si mie cateva link-uri folositoare , te rog? ma bate si pe mine gandul!

Merci , sigur ca-ti dau linkuri.
Uite cele mai folositoare:
http://www.perlesandco.com/index.php (ai si citeva modele explicate in detaliu la rubrica "schemas")
http://www.lacabaneaperles.fr/ (aici ai o gramada de modele - neexplicate, doar ca idee, la rubrica "modeles de bijoux")

Daca te pasioneaza iti mai dau si alte adrese ;).

PS: stau cam departe de aeroporturi, de Spania etc... Suntem pierduti intr-un colt de Bretanie, la tara. Ne-am gindit pina si la posibilitatea plantarii tabacului, dar se pare ca nu-i asa simplu! Si nenorocirea e ca daca n-are "doza" face ca toti dracii si urla!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion

Mergi la inceput

ma bag si eu // nu's de ce... dar sa facem un calcul.. daca pe 1 luna va costa 150 de euro... cred ca v-ar costa mai ieftin daca v-ati deplasa 1 data la 1-2 luni si ati cumpara de unde-i ma i aproape.. ca 2 luni inseamna 300 de euro.. ii un drum pana-n romania!

in fine.. daca stateam mai aproape va ajutam eu.. dar brussel-ul ii departe!

multam fain pentru link*uri.. acum ma uit peste ele!! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dragele mele,

Va multumesc la toate pt urari. Sper ca ati remarcat romana lui Ronan. :-) Vi-l prezint pe VLADIMIR

E o minune in viata mea !

Cu drag, Sibylle

Mergi la inceput

wow! ce site-uri interesante! m-am uitat putin si la preturi! mi se par acceptabile! cred ca atunci cand te apuci de lucru.. suna altfel, nu? ai mai cred ca ai nevoie si de instrumente de lucru.. sunt scumpe? am vazut in centrul brussel-ului un bazar cu tot felul de astfel de bijuterii! sunt absolut minunate si credeam ca oameni ce le confectionau aveau talent cu carul! insa pe site-urile astea vad ca tre sa ai doar rabdare.. talent mai putin. daca le urmezi sfaturile si ai putin gust iti iese ceva!

merci inc-odat'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Sibylle, minunat puiu tau! sa va aduca numai bucurii si sa va faca fericiti pin' la adinci batrineti!

Otilia, ti-am scris si dincolo, unde-ti multumeam pt traducerea cartii! daca n-ai citit, iti mai multumesc inca o data! iar ideea cu bijuterii, imi place atit de mult! le-am vazut pe-ale tale, si mi se par atit de greu de facut, desi eu sint buna la lucru manual, si la capitolul rabdare( stiu sa tricotez, crosetez, dar asta se intimpla inainte de-a avea un pui)...de intrat pe site-urile pe care le-ai dat o sa intru miine, ca-i tirziu, desi sint curioasa... crezi ca se pot face bani? ca va trebui sa fac si eu la un moment dat, deh...si materia prima? de unde o iei?...am inteles ca ai gasit undeva, tu, dar in general, de unde se pot procura margele, pietricele? hai, te las acum, sper ca nu te-am ametit cu intrebari...multumim oricum pt idee

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sibylle, , e superb, dulce si scump, Vladut -Vladimir al vostru, o combinatie minunata de voi doi, o dulceata, te cred ca esti indragostita de el!

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sib.....a meritat asteptarea! E minunat!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Sibylle, sa-ti traiasca, e tare dulce!

Kiss, ti-am raspuns si la subiectul acela, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256&whichpage=8

Iti scanez paginile si ti le trimit daca vrei, da?
Margele, pietricele etc. se pot procura de pe alea 2 situri de mai sus, dar si de pe altele, cit si de pe ebay.

Pupici, revin mai incolo...

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion

Mergi la inceput