La France (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Dragele mele compatrioate,

A venit randul meu sa plec si nu puteam s-o fac inainte de a-mi lua ramas bun de la voi.
Am petrecut momente frumoase impreuna, pentru care va multumesc.
Am avut parte si de momente mai putin placute, ca in viata, nimeni nu e perfect :)

Tot ce mai vreau sa va spun este ca cine are adresa mea de email o poate comunica fara probleme acelora dintre voi care vor vrea sa o cunoasca, ca voi raspunde fara deosebire tuturor (cu intarziere de obicei... cine ma cunoaste, stie ...).

Un gand special Corinei, care m-a adus aici. Nu mai enumar pe nimeni, ar insemna sa fac o lista luuuungaaaa.... ma gandesc, insa, la toate.

Sarcina usoara fetelor care asteapta un bebelus, nastere usoara cand va fi sa fie,

Sanatate la toata lumea, succes si curaj pe mai departe,

Va imbratisez,

Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Imi pare rau ca se destrama "clubul frantzuzuzoaicelor".... va urez sa fiti iubite si sa reusiti in viata asa cum va doriti, in cel mai rau caz :)
Bafta in toate cele si multa sanatate!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Sybille si Ronan felicitari sa traiasca Vladi si sa va adua numai bine in lumea asta!

Salut Oana si bafta multa cu recursul!

... si tare mai sunt trista când vad ca tare multe fete simpatice isi iau zborul de pe DC. Pacat, eu zic ca discutiile trebuie sa fie constructive.

pupicei
Liliana & Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna la toata lumea!!

Oana nu mai poate raspunde, are contul inchis.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hop si io la frantzuzoaice ca n-am mai dat demult p'aci!

In primul rand felicitari Sybille si Ronan, sa va traiasca Vladimir sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii! de abia astept poze cu bebelacu mic!

Otilia, ce mai faci? ce mai face tatal tau, ai rezolvat cu actele, s-a acomodat aci? Am admirat-o pe printesa ta in poze, ce mare s-a facut si ce par lung si frumos are!

Noi taman am implinit un anisor (ce repede trece timpul!) si drept "recompensa" ne-am oferit un sejur in Guadelupa, plecam luna viitoare. A mai fost cineva in Dom Toame cu bebe mic? aveti vrun sfat, vreo impresie de impartasit? merci beaucoup!

Am auzit la radio ca de pe 7 noiembrie incep spectacolul Batuta, la teatrul tigan de la Aubervilliers, www.zingaro.fr/" target="_blank">Zingaro. Pare interesant, sonoritatea e foarte familiara...

la frantzuzoaice

PS Lu, oana, va doresc si voua succes mai departe si sa va iasa totul asa cum vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Otilia, ce mai faci? ce mai face tatal tau, ai rezolvat cu actele, s-a acomodat aci? Am admirat-o pe printesa ta in poze, ce mare s-a facut si ce par lung si frumos are!

Doruletzule, ce mare si frumoasa s-a facut Alexandra, La multi ani fericiti in continuare, sa va bucurati de ea pina la adinci batrinete! Si vacanta placuta in Guadelupa, ah, ce-am mai merge si noi!!!

Cu tata n-am facut absolut nimic, nici macar n-au catadicsit sa-mi raspunda cei de le Prefectura (desi au trecut mai mult de 3 luni de cind le-am trimis recomandata si 6 luni de cind am fost personal sa-i vad!!!), asa ca asteptam si noi intrarea in UE, pina atunci suntem cuminti...

Nici pensia din RO n-a reusit s-o ia, la inceput i-au facut card sa-si scoata banii direct aici si n-am vazut NIMIC, apoi au zis ca nu mai platesc pensii decit in Israel, iar acum ne zic ca ne trebuie procura pentru cineva din Bucuresti care sa i-o ia si sa i-o trimita. S-ar putea sa ne coste procura, traducerile, legalizarile si trimisul mai mult decit are el pensie, asa ca... In plus fumeaza ca un apucat (cam 1 pachet pe zi = 5 euros =>> 150 euros pe luna) etc etc...

Cam atit.

Eu mi-am descoperit o noua pasiune: creatul bijuteriilor :))
Chiar doruletz, cind veniti pe la noi, sa-ti recuperezi si bratarica ascunsa de Adélie data trecuta... Si sa vezi ce bijuuri frumoase am facut, am mai multe colectii, din pietre naturale (ametist, lapis-lazuli, quartz roz, jad etc...), colectie marina (sidef, perle de apa dulce, coral rosu sau roz) sau, pentru seara, cristale Swarovski.
Am deja citeva comenzi si-s mindra tare...

Unde mai pui ca saptamina trecuta am cintat la Novotelul din Carnac si muzicienii lui barbatu-meu se roaga de mine sa ma apuc de cintat.
Asa incit cred ca in curind o sa-mi urmez pasiunile...

Gata, m-am laudat destul, va mai las si pe voi.

Numai ginduri bune pentru toate fetele care ne citesc!

Adélie la p'tite souris
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Daca vreti sa admirati citeva dintre bijuurile facute de mine:
http://s63.photobucket.com/albums/h147/floricici/bijoux/

Gata, mi-am schimbat si semnatura.

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

otilia, ti-am admirat bijouurile, sunt superbe, felicitari! Cum ti-a venit ideea? ai facut cursuri, sau ai studiat singura 'tehnologia de fabricatie'? Oricum, e o ocupatie super-interesanta si daca iti mai aduce si bani atunci e perfect! Bafta!

Sigur o sa mai venim sa vedem curtea cu floricici si sa gustam din minunata ciorbita de legume! in perioada asta insa ne-am cam epuizat zilele de concediu, da' las' ca se reinnoiesc ele acus acus

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Otilia, felicitari pentru bijuterii!
Sunt fenomenale! Talentul asta trebuie cultivat! si intretinut!
Sa-ti aduca numai bucurii!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Otilia, te felicit si eu ! Sunt chiar "opere de arta" !Cand mai ai timp si rabdare sa le faci ?? Oricum ,bravo!

Iar ptr tigarile tatalui tau chiar nu ai gasit o alta solutie ptr a te costa mai putin? Prieteni romani care mai vin aici sau chiar aduse din Spania , la negru ?Eu iti promit sa-ti aduc la vara ! Daca reusim sa mergem cu totii , am dreptul la mai multe cartuse...Si cum la noi nu fumeaza decat cumnatul...pot s-o fac ! Dar pana la vara, mai e , este drept!Dar eu trebuie sa ma decid repede , daca vreau sa am bilete de avion mai ieftine !

La noi , scoala (cu fetele),mici plimbari in week-end si atat.

pe toate!

Mergi la inceput