La France (60)
Continuarea de aici.
Poftitzi va rog
Raspunsuri
georgianab spune:
Felicitari Sibylle si Ronan pentru voinic! Sa creasca mare, sanatos si sa aiba noroc!
Asteptam pozici.
gabgabriela spune:
Bine ai venit, micut pui de roman!
felicitari parintilor iar taticului un 10 cu felicitari , ca la noi , ptr mesajul in lb romana!
delphin spune:
FELICITARI SYB PT.O ASA REALIZARE!
Sper ca totul a decurs bine pt. voi toti trei si va doresc toate cele bune, un bb mancacios si dormicios!
pozici noi
oana cretu spune:
Eu ma retrag de pe forum pentru totdeauna. Am multe adrese de mess, sper sa tinem legatura. Va pup si cu lacrimi in ochi pun capat (regret unele subiecte, dar nu mai rezist). Bafta in continuare si multa fericire va doresc! Editez sa va zic ca dupa ce imi inchid contul, MP nu mai imi puteti trimite, asa ca las adresa de mail aici: oana_george14@yahoo.fr
spic de grau spune:
Oana, ce Dumnezeu s-a intamplat? Ptr ce ai avertisment rosu???
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
ralu spune:
Oana-imi pare tare rau. Eu cred ca multa lume o sa-ti simta lipsa pe forum!! Pacat ca pleaca atatea oameni de treaba!
Te pup si multi pupici lui Seb
Mirunda spune:
OANA, , ce DUMNEZEU s-a intamplat? DE CE pleci?
Nu inteleg nimic, te rog, ce ce intampla?Miru
kiss spune:
Mirunda, Lumi, va raspund eu, desi n-am acordul Oanei: au plecat de buna-voie sau le-au fost inchise conturi multor fete, in urma acelorasi discutii iscate in jurul banarii lui Jocelyn, care si-a facut un nou forum...ele au incercat timp de citeva saptamini sa afle motivul banarii celei din urma, si de-aici discutii, raspunsuri care n-au fost pe placul niciunora ...dar poate draku nu-i atit de negru pe cit pare
Sibylle, cind vii? te-ai indragostit de pitic iremediabil? ...
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"