La France (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Otilica: tare scumpa-i Adelie!
Iar bijuurile sunt o nebunie! Deschizi butic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow, Otilia, m-ai facut sa dau in verde de invidie :)
Deci io ma chinui de nu-s cind cu petroaie si nu stiu cum sa le dau gauri, tu te-ai gindit si la varianta asta? De fapt, singura dorinta pe care o am e sa fac un colan de petre semipretioase de marimi mari, gata slefuite, pe care le iau tot de pe net, da nu-s cu gauri :(

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Otilia m-ai imbolnavit cu bijuteriile pe care le faci!! Sunt super!!
Vecina mea creaza si ea bijuterii..of -tot imi zic sa ma dau pe langa ea, ca-i tare draguta si poate ma invata. Acum vad ca si tu faci! Of ce frumoase sunt!!

Sibylle - ce dulceata de pui ai!!! Citind ce ai scris, mi-au dat lacrimile ca mi-am adus aminte de mine cnd l-am avut pe David (de cnd sunt iar graviduta am devenit tare emotiva..plang din orice). Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Olo - ti-e mai bine? ti-am trimis si un mail.. Imi pare asa rau ca am plecat atat de repede ieri.. Chiar i-am spus lui Cristi. Si ca sa-ti spun ca ne-a prins ploaia si nu am mai ajuns la nici o padure....

Doruletz - La Multi Ani fetitei tale! E asa scumpica!! Poate fac si eu o fetita asa frumusica..

Pupici la toate frantuzoaicele!!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

[b] (de cnd sunt iar graviduta am devenit tare emotiva..plang din orice). Poate fac si eu o fetita asa frumusica..

Draga Luminita,
daca inteleg bine ceea ce ai scris am un motiv intemeiat sa te felicit ! pe toti trei de fapt (David si Cristi pe linga tine) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Spiculetz, felicitari! sa ai o sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa si frumoasa! daca fetita va doriti, asa sa fie! poate reusim sa ne vedem asa cum promisesem, noi am fost in Romania o saptamana la inceputul lunii, ne-am dus la cules de vie (a se citit baut de must+ pastrama de oaie aferenta) si de atuncea tot pe fuga suntem.

Otilia, io m-am ferit sa zic ceva despre fumat ca sunt si io fosta fumatoare si stiu cat e de dificil sa te lasi. trebuie sa insisti da' calm si cu blandete, asa a facut alain cu mine si a reusit sa ma convinga ... dupa vreo cativa ani. Poate il convingi macar sa foloseasca patchurile sau guma de mestecat cu nicotina (desi si alea sunt scumpe).
A trecut furtuna pe la voi, scaparati teferi?

gata, la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Mihaela (Mihiasiro) si Doruletz - multumesc mult ptr felicitari!
Sambata mergem la eco, sa vedem bebelusul. Ar trebui sa implinesc 9 saptamani duminica.
Poate reusim sa ne vedem intr-un weekend!! Pe tine Mihaela nu te-am mai vazut de o groaza de timp! Chiar trebuie sa ne facem timp sa ne vedem!
Iar Doruletz - sigur ca vreau sa ne vedem! Sa iti cunosc grasunica frumusica!

Otilia - e greu cu fumatorii. Tata s-a lasat brusc, dupa vreo 35 de ani de activitate intensa (un pachet/zi), in momentul in care a facut un accident vascular cerebral. Dumnezeu l-a ajutat si nu a ramas cu sechele, insa pe el l-a speriat f tare riscul de a fi paralizat.
Bafta multa cu munca de convingere a tatalui tau.. Explica-i care sunt riscurile, eventual du-l intr-un spital unde sunt paralizati, ca poate se socheaza si se lasa de fumat. (stii tu - ca-n reclamele de sensibilizare de la tele).

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

da, da, Otilia, sigur ca vreau sa le scanezi...in functie si de timpul tau liber, bineinteles...si o sa incerc sa le si traduc, dar deocamdata e SF pt mine cuvintul "timp liber", deci nu-i o promisiune, din pacate ...iti multumesc, deocamdata anticipat, chiar si pt disponibilitate ...multa bafta in tot ce-ti propui...pup Adelita frumoasa

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Am intrat putin, ca sa va spun ca din pacate Dumnezeu a hotarat altceva... Maine sunt programata la spital..
Din ce spuneau ginecologul si ecografistul, inimioara lui bebe s-a oprit acu' o saptamana.
Partea pozitiva in toata durerea asta e ca am capatat dreptul de a face mai multe investigatii. Am atins norma de 3 sarcini pierdute..

Va pup pe toate si sper ca in viitor sa am si vesti mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

Am intrat putin, ca sa va spun ca din pacate Dumnezeu a hotarat altceva... Maine sunt programata la spital..
Din ce spuneau ginecologul si ecografistul, inimioara lui bebe s-a oprit acu' o saptamana.
Partea pozitiva in toata durerea asta e ca am capatat dreptul de a face mai multe investigatii. Am atins norma de 3 sarcini pierdute..
Imi pare tare, tare rau!...
"Bon courage" pentru miine, iti tin pumnii!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Imi pare rau Luminita!Poate tot raul spre bine si in curind o sa ai inca un bébé asa cum iti doresti.
Pupici

P.S.Am o albinuta care zboara linga nume si nu stiu de ce.Dar imi place la nebunie

Mergi la inceput