Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Azi dimineata la ora 7:46 America a ajuns la 300 de milioane!!
http://www.census.gov/main/www/popclock.html
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

L-am notat, tot vrem noi sa dam o fuga la Austin...
Draguta intimplarea! Adevarul e ca in curind mi se acreste de atita bbq. Mi-e dor de un restaurant sofisticat, cred ca asa am tot dat-o inainte cu restaurantele din NY... Bine ca n-am descris si mincarurile...

Edit - fir-ar sa fie, iar apare raspunsul inainte de intrebare!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Danutza, e vorba tot despre statul roman. Ei cer toate actele alea, de unde reiese ca e birocratie aici?
Cit de greu a fost sa obtii certificat de nastere american pentru copil? Cum e sa-l obtii pe cel romanesc? Chiar daca nasteai copilul in romania tot era mai complicat sa-l obtii. Noi am completat un formular la spital si certificatul a venit acasa. Nu cred ca poate fi mai simplu decit asa.
Edit - acum mesajul a aparut cu citeva in urma! Incredibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Pentru steaks si bbq va invit la Dallas...

Andrada, sa ne fie la mai mare/multi!

Cel mai bun BBQ l-am mincat in Austin la Stubb's...aveau duminica gospel si apoi BBQ...acuma imi ploua in gura rau de tot...Ultima oara cind am fost acolo am luat la pachet (invelit in folie) si la aeroport m-a pus sa desfac (nu vedea la raze ce am acolo)...n-am reusit sa-l invelesc la fel de binela loc si toata cursa de avion inapoi i-am innebunit pe toti pasagerii de miros...putzea tot avionul a BBQ cred ca m-au injurat tot drumul.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori306 spune:

multumesc fetelor de raspunsuri, sunteti tare dragute.

o sa stam de pe 7.11 pana pe 9.11. hotelul mi se pare destul de scump avand in vedere ca este cu baie comuna. am platit pentru 2 nopti 215€. altceva mai bun si la un pret accesibil nu am gasit. sunt bucuroasa ca este intr-o zona buna si ca este foarte curat (am vazut poze si am citit pareri ale turistilor care au fost acolo). cu baia o sa ne descurcam noi 3 zile,ca doar in studentie (4 ani)tot baie comuna am avut .

cum spuneam,nu mai am rabdare. sper sa avem noroc de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Sinzi, in CA statutul de good driver se obtine dupa 18 luni. Ii intereseaza daca ai avut carnet in Ro dar nu conteaza decit daca ai avut ceva abateri, altfel nu "se pune" pentru good driver.
Si eu am platit peste 1000$/an la inceput dar nu am avut de ales.
Cred ca cel mai bine e sa intrebi la compania unde sunteti voi asigurati dupa cit timp se obtine statutul de good driver si vezi atunci. Sau mai shop around si vezi ce rates iti dau altii.
Noi cind ne-am mutat din CA in Seattle ne-au crescut asigurarea la apropae dublu, peste 600$/ 6 luni si cind am intrebat de ce au spus ca sunt foarte multe claims aici. Urmarea? I-am schimbat imediat. Acuma suntem cu sopirla dar sa vedem cit o sa stam cu ei.
Parerea mea e sa ceri quotes la citeva companii si te lamuresti. Daca ai AAA incerca la ei, mie mi-au dat cel mai bun pret la inceput.

CamiM, cine spune ca aici nu exista birocratie nu stie ce vorbeste Succes cu certificatul de nastere.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

In alta ordine de idei...de ce vreti voi sa le faceti acte romanesti copiilor?Copiii care se nasc pe ter american sunt americani indiferent de parinti, sau nu?
Noi am decis ca Aidan nu va avea cetatenie romana ca e prea multa bataie de cap.sa ma duc sa stau pe la usi sa cer apostile si apoi sa vin in ro si sa stau si mai mult pe la usi.
Mai bine asa.E american si gata.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

In primul rind pentru ca nu se stie niciodata ce lege geniala mai emit romanii si poate ca la un moment dat in viitor ii va trebui unui cetatean strain viza albastra cu punctulete portocalii si luata numai de la un ghiseu roz ca sa intre in Romania si atunci iti bati capul cum sa-i faci cetatenie romana mai repede.
In al doilea rind, cum Romania va intra in curind in UE, va fi nemaipomenit ca la un moment dat, cind va fi Smaranda mare, sa aiba drept de lucru in UE.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

danutza, merci mult de info.

Si o intrebare pentru mamici: ce stiti ce scolile Montessori? V-ati dat copilul la asa ceva? Cei de la noi accepta copii incepind cu 18 luni. Mi se pare totusi cam scump, vreo $1000 penutr patru zile full-time.
La ce alte daycare/scoli va dati copiii?

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Eu nu am avut o experienta directa dar stiu niste parinti nemultumiti. La ei era vorba de scoala. Pina la urma au dat-o la scoala publica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Bic

danutza, merci mult de info.

Si o intrebare pentru mamici: ce stiti ce scolile Montessori? V-ati dat copilul la asa ceva? Cei de la noi accepta copii incepind cu 18 luni. Mi se pare totusi cam scump, vreo $1000 penutr patru zile full-time.
La ce alte daycare/scoli va dati copiii?

Bicule, nu te lua dupe numele institutiei. Trebuie sa mergi sa vezi cu ochii tai. Am vazut Montessori curate, altele imputite, depindede zona si cine le frecventeaza. Asa ca si mod de operare teoretic si pe mine m-au incintat. Nu poti decide decit la fata locului. Eu am optat dupa indelungi cercetari la una care tinea de o biserica (n-are importanta religia, nici macar nu era de aceeasi religie) dar care era extrem de curata, calduroasa, femeile curate si cu mutre inteligente, copiii curati, linistiti. De fapt am incercat initial una unde dupa 2 zile am renuntat dupa o vizita inopinata, a doua am stat vreo luna si am renuntat din motive de copii care injura, conditii de dormit proaste si ingrijitoare de copiii habar n-am de unde luate. Nu te uita la pret, ca e pacat sa economisesti la asa ceva. Mai bine economisesti din alte parti si dai copilul la ceva mai de doamne ajuta. Pregateste-te sa cauti temeinic si sa te inscri pe mai multe liste de asteptare ca cele bune oricum sint pline.

Mergi la inceput