Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bic, eu predau la o gradi montessori...imi plaaace la nebunie...
Si David merge acolo si sunt super multumita de ce progrese face, ce lectii au, si educatoarele bineinteles!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

miau-miau are dreptate. Asa am cautat si noi.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

miau-miau are dreptate.

Ei uite, nu mai speram sa aud asa ceva. In ultima vreme toti ma persecuta.
O sa printuiesc si o sa inramez si o sa duc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

URAAAA, in sfarsit dupa cativa ani de asteptare mi-a venit scrisoare de aprobare de la labor certification. Uf, inca 2 etape si intru si eu in randul rezidentilor permanenti .

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sper sa revina Anamaria... Nu stiu ce s-o fi intimplat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Oana, felicitari! Sa dea Domnul sa fie cit mai repede si restul etapelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oana, supeeer. Felicitari. Sa se termine cat mai repede procesul. Sa zic ca ne-a venit si noua saptamana trecuta, dupa asteptari de vreo 5 ani jumate? Parca nici nu m-am putut bucura prea tare ca am fost speriata rau de tot cu coreenii astia.
Aveti idee de ce Ocebine si-a inchis contul? Imi pare tare rau ca a decis sa plece ca o citeam cu mare placere.
Azi la noi ninge.
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Apropo de statutul de good driver in California: pe sotul meu l-au considerat good driver din prima, aveam doar 2 luni de US, carnetul de aici de abia luat. Dar avea de multi ani din Ro (desi tinar), fara pata si probabil a contat si asta. Peste tot ne-am facut insurance auto fara "pile", adica recomandari. Deci nici despre asa ceva nu poate fi vorba. Cred ca este vorba mai degraba despre norocul fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Azi dimineata la ora 7:46 America a ajuns la 300 de milioane!!
http://www.census.gov/main/www/popclock.html
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Citeam acum cateva zile referitor la asta, o serie de articole 5 episoade de acelasi autor: www.csmonitor.com/2006/0912/p01s03-usec.html" target="_blank">1, www.csmonitor.com/2006/0919/p01s03-ussc.html" target="_blank">2, www.csmonitor.com/2006/0926/p01s01-ussc.html" target="_blank">3, www.csmonitor.com/2006/1003/p01s02-ussc.html" target="_blank">4, www.csmonitor.com/2006/1010/p01s02-ussc.html" target="_blank">5

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Buna la toata lumea, sunt Will, si eu stau in Romania, dar am indraznit sa scriu aici, pentru ca dat fiind ca stati in America sunt curios de ceva. Voi sarbatoriti Halloween? Pentru ca eu m-as muta acolo doar pt. sarbatoarea asta, se sarbatoreste marfa rau de tot acolo in satucele si periferiile oraselor unde sunt multe case, voi aveti copii care i-ati trimis sau i-ati lasat anul trecut sa mearga dupa bomboane adika eu unul mas duce si acum chiar daca am 19 ani. Si voi cum o sarbatoriti intre voi sper ca puteti sa imi raspundeti mersi mult.

Mergi la inceput