Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 6
danutza_c spune:
Oana, felicitari!
Siminaf, eu aveam carnetul de vre-o 18 ani din Ro si nu a contat la statutul de good driver la nici o companie din CA. Si nu numai la mine, am intrebat pe foarte multa lume, romani evident, si toti mi-au spus acelasi lucru.
Deci cred ca depinde de stat, in primul rind, si de companie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Siminaf spune:
Pai tot de California vorbeam si eu. Iar prieteni de-ai nostri care nu aveau carnetul din Ro de mai mult de 10 ani, au fost trecuti "din oficiu" ca avind carnet de la 16 ani (!). Si ei tot in California. Probabil depinde de compania de asigurari. Dar noi ne-am mutat de la o companie la alta dupa cea mai buna oferta, nu mai sintem la aceeasi de la inceput.
Editez cu o rectificare la cotele prezentate 2 pagini mai devreme: acum platim 82/luna, nu 88, my bad. Si nu ne-a crescut asigurarea, ci am schimbat noi masina, intr-una mai noua si mai mare.
danutza_c spune:
Siminaf, nu stiu ce sa zic. La mine asa a fost, si la mai multi la fel. In orice caz dupa 18 luni sigur ti se da statutul de good driver.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
nematics spune:
quote:
Originally posted by danutza_c
Siminaf, nu stiu ce sa zic. La mine asa a fost, si la mai multi la fel. In orice caz dupa 18 luni sigur ti se da statutul de good driver.
sa nu ne pierdem speranta
danutza
mey, mie mi l-a dat din prima (statututl de good driver) si cu carnet luat cu o luna inainte! Dar l-am luat de la un agent din localitate, nu de pe internet; pe internet am scos o rata de 360$/6 luni si de la el am primit insurance cu 160/6 luni (deci mai putin de 30$ pe luna); conteaza f mult si credit score.
CRISMIR spune:
Beiiiii, a plecat si ANAMARIA?????????....hmmmmmmm,nu intru doua zile pe aici si ...s-a mai suparat cineva rau si a plecat!!!!..ufffff...si mie imi pare rau de ea!
Felicitari OANA!...la mai mare!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
CamiM spune:
Oana, Ciuf felicitari!! speram ca la un moment dat sa ne putem lauda si noi cu asa ceva!!
Nematics multumesc frumos de idee pentru legalizat traducerea, ai dresptate ca stiu ca la cealalta universitate aveau notar si tot, o sa il pun pe sot sa se intereseze si poate reusim asa. Daca e necesar o sa iti dau un mesaj pe mail sa te rog sa imi trimiti si mie formularul.
In legatura cu al 300000000-lea american am inteles ca de fapt se pare ca numarul s-ar fi atins acum cateva saptamani.
Cami & Sofia
poze Sofia
William spune:
Buna la toata lumea, sunt Will, si eu stau in Romania, dar am indraznit sa scriu aici, pentru ca dat fiind ca stati in America sunt curios de ceva. Voi sarbatoriti Halloween? Pentru ca eu m-as muta acolo doar pt. sarbatoarea asta, se sarbatoreste marfa rau de tot acolo in satucele si periferiile oraselor unde sunt multe case, voi aveti copii care i-ati trimis sau i-ati lasat anul trecut sa mearga dupa bomboane adika eu unul mas duce si acum chiar daca am 19 ani. Si voi cum o sarbatoriti intre voi sper ca puteti sa imi raspundeti mersi mult.
blackpanterro spune:
Anamaria, imi pare rau ca te-ai decis sa pleci....imi erai tare draga!
Bic, ma gandeam si eu la chestia cu asta ca e bine sa fie cetatean roman pt intrarea in EU.Dar noi dupa atata locuit in EU nici nu vrem sa auzim de mutat aici.E aiurea rau, tone de birocratie si taxe CRIMINALE.Eu nu stiu sincer cum traiesc nemtii.....desi vad ca se descurca :)
Daca e sa ne stabilim altundeva decat US o vom face in Australia ca mi draga rau.Sau ne gandeam la Belize, au niste programe de pensionare tare faine.
yoohooo, 300 de milioane!!!!La mai multi!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
blackpanterro spune:
A si noi avem asigurare la AAA si platim $1100/an, full coverage si asta in contextul in care traim in Germania.Speram cand ne intoarcem in State sa platim mai putin.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Siminaf spune:
Wow! Noi avem membership la AAA, inca nu am facut si insurance la ei, ca aveam deja la altii si tre' sa platim o taxa de incetare timpurie a contractului. Da' mai asteptam citeva luni doar si incerc sa vad ce quote ne dau. Poate merita platita si taxa la ceilalti. Editez ca am calculat si noi platim mai putin acum decit 1100/an, full coverage cu 500 deductible. Dar mai cercetam.
Asta cu Australia e piticu' meu de pe creieras de muuuuuulti ani. Presimt ca peste inca citiva ani spre incolo o sa ne tragem si noi. Mai ales ca avem si prieteni foarte buni acolo, care ne tot asteapta.