Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ma dar ce putin platiti voi pe asigurare. Noi platim 1000$/6 luni cu 250 deductible, 2 masini, 2 soferi si asta fara nici un ticket sau accident .

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

84 $ pe luna doi soferi, un Mecedes C 240. La fel fara nici un ticket.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Recunosc ca noi avem doar un sofer (sotul meu) si o masina, da' e mare, si cica si asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

A si noi avem asigurare la AAA si platim $1100/an, full coverage si asta in contextul in care traim in Germania.Speram cand ne intoarcem in State sa platim mai putin.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Adriana sa inteleg ca asigurarea din America va acopera masinile cu care circulati in Germania? Intreb pentru ca ne tot bate un gind sa ne ducem o masina acasa in Ro si sa o lasam cu numere de America, si sa-i platim aici tot ce trebuie, numai sa stim ca e asigurata.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Noua cind ne-am mutat in Seattle ne-au crescut insurance-ul cei de la 21st la vre-o mie/6 luni. Cica sunt prea multe claims aici in WA! Evident ca i-am schimbat rapid cu sopirla si avem acuma ceva peste 600/6luni la 2 masini si 2 soferi, ambele full coverage. Noi tot primim oferte prin posta si cred ca o sa ma apuc sa caut ceva mai ieftin, pentru ca in CA plateam cam tot atita dar pe 1 an.

bAly, merita sa-ti transporti maisna de aici in Ro? Nu mai bine cumperi una acolo deict sa dai banii pe tarsnsport si sa-i faci full casco sau ce alte asigurari au mai aparut? Ma gindesc si eu...

Bic ce ai facut cu apostila? Ai reusit ceva?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, da sotul e militar american cu ordine in Germania si la baza militara exista un birou al AAA, au si Geico dar a fost mai scump.Ei ne-au asigurat masina(europeana pe care am cumparat-o in Italia) aici in Germania.Dar vezi ca conteaza mult pretul asigurarii in functie de tara in care se conduce masina.Aici in Germania e foarte ieftin pt ca traficul e ok, accidentele nu sunt la ordinea zilei etc.
Cand locuiam in Italia insa plateam $2800/an pt ca traficul era super nasol, accidentele erau ceva "normal" si de aceea...trebuie sa te interesezi cum e cu Romania sa vezi daca merita.
Transportul nu e cine stie ce scump.Noi initial am vrut sa cumparam o Toyota 4RUNNER din State si sa o aducem aici, costa $1200 inclusiv asigurarea pe mare.Pana in Ro cred ca e mai scump, ar fi super sa o aduca numai pana in Franta la Callais si de acolo sa o conduca cineva din familie acasa in RO.Asa cred ca ar fi mai ieftin.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oanacn, poate in Florida sunt mai scumpe...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Hi dragelor,
Vin si eu cu o intrebare pentru mamici de pitici , care au mai trecut prin asta , aici fiind.
Astazi am primit hirtie de la scoala lui fiicamea ca au cazuri de Scarlet Fever in clasa asta fiind scarlatina romanesca nu? Am dat eu cautare pe net sa citesc despre boala asta sa fiu pregatita just in case , ca fata deocamdata e bine, dar as vrea sa stiu de la voi cam ce a-ti facut si cum . Am inteles ca la doctor trebuie mers musai .
si astept sa-mi impartasiti din experienta voastra.

„A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI si OANACN eu nu stiu de ce plati voi asa de mult,dar noi platim 700$ pt 2 masini pe 6 luni si asta pt ca am luat a doua masina acuma,inainte plateam 400$ pe una pe 6 luni...cred ca e rezonabil,nu?... si ne vedem duminica

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele,
eu cam rar scriu dar va citesc. Si de data aceasta chiar sunt revoltata pe functionarii romani. Sincer, chiar parca iti fac o favoare, asa te trateaza.
Exact ca si Carolyne, i-am facut si eu fiicei mele in septembrie 2004 certificat de nastere. Si am fost amandoi parintii. Am avut nevoie numai de certificat de casatorie, pasapoarte parinti si certificat de nastere al fetei, in original, nu tradus,nu nimic...ca doar suntem in US si consulul ar trebui sa cunoasta engleza. Si am avut certificatul cu cod numeric, cu tot in mai putin de jumatate de ora. Dar era condul atunci domnul acela dragut...acum lucrurile s-au schimbat se pare, caci la carma este o tanti, apriga si-n vorba si-n fapta.

Msl, eu am calatorit cu cea mica in Romania cu pasaport american, si nu m-a intrebat nimeni de nimic. Si la noi certificatul de nastere american a venit la o luna jumate. Tot atunci a venit si ssn-ul fetei. In tara i-am facut pasaport romanesc ca sa evitam necesitatea de a lua viza la fiecare trei luni. Acum vrem sa mergem sa o luam acasa si ptr ca mumasa naroada ia pierdut pasaportul american, vom veni numai cu cel romanesc si cu certificatul de nastere, ca sa documentam ca e cetatean american.

La mine a plicat spitalul ptr mine, dar bineinteles dupa ce eu am comlitat formuralele cu datele fetei.

Hai ca m-am lungit si voi deja ati primit suficiente raspunsuri.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput