Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

mai fetele, ce le stiti voi pe astea legate de masina. sunt uimita si admirativa. eu habar nu am, folosesc sotul din dotare pentru chestii din astea.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

mai fetele, ce le stiti voi pe astea legate de masina. sunt uimita si admirativa. eu habar nu am, folosesc sotul din dotare pentru chestii din astea.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Hehehe. La noi eu ma ocup cu tot ce inseamna finante, asigurari, bills. Absolut tot. Sotlui doar ii spun, sa nu fie chiar pe dinafara cind e intrebat. Cu a doua masina, el era inca la dealer, cind eu ii "rezolvam" de acasa, la telefon, cu asigurarea. Si i-au trimis-o in citeva mnute direct acolo. Adica pe un telefon vorbeam cu compania de asigurari, pe celalalt cu sotul meu, sa-mi dea datele masinii, faxul dealerului, etc. Apoi convenindu-ne compania respectiva, la urmatoarea nu am facut decit sa o contactez pe aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Oau, oare numai noi platim 1340$/6 luni? Avem o singura masina, noua, si un singur sofer fara abateri... Poate din cauza de stat (New Jersey)...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bucluc, eu stiu ca NJ are cea mai scumpa asigurare. Dar parca tot e mult...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

In Illinois noi platim in jur de $600/6luni 2 masini si 2 soferi, din care o masina noua. Cand locuiam in Chicago plateam cu aproape 300$ mai mult, in acelaseasi conditii, doar pentru ca locuiam in oras. De cand ne-am mutat la "tara" (suburbii) pretul a scazut considerabil, in plus am mai facut cu ei si asigurare pentru bunuri si mi-au mai scazut ceva. Noi suntem f. multumiti de allstate.

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

va intreb si eu ceva care ma 'roade"

acum 3 ani cand am nascut a trebuit sa platesc 500$ la OB inainte sa nasc.pe atunci aveam alt plan la asigurarea medicala...
acum aveam alt plan la blue cross-blue shields si dr. tot la fel mi-a spus ca trebuie sa platesc inainte de 32 de sapt , 500$ plus alti 300$ pentru circumcizie la pitic! am zis ok , dar sotul a spus ca nu se poate asa ceva...a sunat la asigurare si a aflat ca cei 500$ sunt pentru spital si nu pentru DR. iar pentru circumcizie este gratuit.
Am sunat inapoi la dr. meu si i-am spus ce si cum...ma zapacit de cap 1 ora la telefon pana am sunat la asigurare si eram toti 3 pe fir fara ca dr. sa stie ca eu asculatam conversatia...la care dr. cand a auzit ca sunt cei de la asigurare a spus ca a fost o grseala si ca nu trebuie sa platesc nimic.

acum stau si ma gandesc, oare cate greseli face el sa ceara la toate "burticile" care se duc la el , cate 500$ inainte de 32 de sapt...bani care intra pe numele lui...normal ar fi trebuit ca acesti 500$ sa iti trimita spitalul unde nasti bill after ...

am discutat cu alte persoane in sala de asteptare inainte sa intru la el sa ma controleze si DA! toate au spus ca au platit cei 500$ la dr., nu am zis nimic sa nu cumva sa imi creez probleme , dar este against the law!...

a mai platit cineva bani la OB inainte sa nasca? daca DA , voi ce asigurare aveti?

multumesc

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu nu am platit absolut nimic nici la medic, nici la spital, nici pt cezariana.. pt nimic ce tine de sarcina...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Elena, se poate face reclamatie pentru astfel de venituri necuvenite si ilegale. Sigur se poate face reclamatie! Cum adica sa-ti faca probleme?! Pai sa vezi ancheta naibii ce o sa-i faca lui! Nu-l lasa asa, reclama-l!

Ai grija de tine si de simburel. Si de cel mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Elena, ar trebui sa postezi un subiect cu problema asta la generale ca sa mai vada si cei de acasa ca aici nu sunt toate roz si frumoase si ca te poti arde tare rau si chiar mai rau aici.
Stii ca asta e intr-adevar ilegal si ii poti crea mairi neplaceri doctorului daca faci reclamatie si reclama ca face asa ceva.
Macar ti a vrut doar sa iti ia niste bani, eu am avut incredere si am facut operatie ca sa pot sa fac bebe si dupa operatie (aveam 3 fibroame mici si chiste endoemtriozice pe ovare) m-a bagat in premenopauza si mi-au spus Sorry! You can always adopt! De chestia asta ce zici? Si eram foarte OK din punct de vedere hormonal inainte de operatie cu toata endometrioza.
M-am invatat minte sa nu mai am incredere in doctorii de aici si sa ma las orbeste pe mina lor, dar din pacate, cu ce pret?

Hai ca mi-a crescut tensiunea ca mi-am adus aminte de toata chestia asta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Sorry la discutia cu ratele pentru asigurare nu ma bag ca noi suntem aia rari are nu au masina si ne descurcam fara!! Nu stiu cat o sa mai dureze pana atunci insa ne mentinem pozitia!!

Elena e foarte ciudat ce spui tu.. poate a fost ceva gen co-payment pentru spitalizare atunci, acum nu stiu ce poate fi dar sincer nu am mai auzit sa iti ceara bani inainte.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput