Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 23
corinadana spune:
Si eu tot pe gaz am gatit pana acum un an! Era super. Acum am electric si nu mi place. Nu poti regla f repede temperatura ochiului, ca nu i mai pot zice flacara. Risti f repede sa arzi mancarea cu asta electric, cel putin asa mi s a parut.
Cuptorul e ok, nu par sa fie diferente intre ele.
Va pup! Si va urez o Veteran's Day cat mai placuta!!!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CRISMIR spune:
Si noi tot aragaz electric avem...de fapt eu de cand am venit aici ,peste tot unde am stat doar din asta am avut..cred ca in Florida nici nu exista altfel...e o diferenta la mancare,se arde mai repede daca nu esti atent,dar se si face mai repede...iar la cuptor trebuie sa aflii la ce temperaturi vreti sa faceti mancarea/prajitura la aragazul electric si asa nu mai e nici o problema...eu m-am obisnuit foarte bine cu asta si acum parca imi place mai mult.
RAMONA nu cred ca asta sa fie un impediment in a-ti cumpara casa...bafta!!!
Cat despre masina de paine,hmmmmm,si eu am vrut sa-mi iau iarna asta ,mai ales pt cozonac...dar acum stau si ma gandesc ca e mai rentabil sa iau un robot din acela cu multiple functiuni si ala poate face coca ca apoi tot eu o pun in tavi cu umplutura si la cuptor...da,cred ca asa am sa fac
ai un weekend placut la toata lumea1
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Donia spune:
Ma bag si eu in vorba ca vad ca discutati de masini de paine.
Ramona, eu am facut paine cu faina integrala si mi-a iesit foarte buna. Dar masina de paine a venit cu propria carte de retete si sunt retete diferite in functie de ce faina folosesti, nu e suficient sa pui doar faina diferita.
Iar masina mea de paine am cumparat-o de la Walmart, era vreo 50 de dolari candieni acum 2 ani, am luat-o pe cea mai ieftina de pe raft. Daca te intereseaza o sa ma uit ce marca e si o sa-ti scriu.
Iar cu aragazul electric ma descurc bine, cum spune si Crismir. Totul tine de obisnuinta.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Jazz spune:
quote:
Originally posted by danutza_c
Am facut si eu paine doar cu whole wheat si a iesit ca o placa de beton, tare si urita si necrescuta si cu un gust . E comestibila intr-adevar daca o amesteci cu faina alba.
Danutza,
Incearca sa faci painea cu whole wheat pastry flour, are o textura mult mai fina, nu vei observa mare diferenta intre ea si white flour. Poate doar ca painea facuta cu whole wheat pastry flour e mai gustoasa...
Ramona J spune:
Fetele care faceti piine whole wheat cu masina, spuneti va rog ce firma folositi.
Altfel ma gindesc si eu la un robot care sa amestece aluatul.
Si eu sint obisnuita sa reglez din ochi aragazul. In plus imi place sa gatesc la foc mic, mic. M-oi obisnui, ce sa fac?
Am facut oferta la casa, sa ne tineti pumnii...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Donia spune:
A mea e www.epinions.com/Toastmaster_TBR20H_Bread_Maker/display_~reviews" target="_blank">Toastmaster.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
danutza_c spune:
Jazz, merci mult pentru sugestie. Eu cred ca ce am luat e pastry ca e intr-adevar foarte fina dar am incercat pina acuma de 2 ori sa fac painea cu faina asta si a iesit prost. Cu faina alba in schimb imi iese o paine super.
Ramona, de cind am venit aici am avut si eu numai "aragaz" electric si mie personal nu-mi place deloc. Dar daca asta e singurul lucru care nu-ti place la casa nu renunta la ea ca stiu ce greu e sa gasesti ceva care iti place.
Noi acuma am trecut invers, de la electric la gaz, ca ne-am luat si noi casa si a noastra are gaz si ma bucur tare mult de chestia asta.
Ai sa poti la un moment dat sa iti iei masina de gatit din aia cu plita cu suprafata lucioasa care arata super.
E asa cum ti-au spus fetele: e chestie de obisnuinta.
Felicitari pentru casa!
corinadana spune:
Ramona muuuulta bafta, sa va iese toata treaba asa cum va doriti! E un pas mare pe care l faceti. Noi aici la ce preturi sunt la case nici nu ne putem gandi!
SIMINA .
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Bic spune:
gologanii, nu stiu daca ti-a raspuns cineva ca nu am citit tot, dar eu mie una intotdeauna imi place sa primesc filme sau muzica romaneasca. Si cam toata lumea de prin jurul meu tot dupa asta alearga. Plus reviste de scandal sau cotidiane.
La capitolul filme, bani sa ai, ca am inteles ca au aparut acum o groaza. Cel mai mult m-ar interesa filmele mai noi si abia dupa aia afumaturile de dinainte de '89.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Ramona J spune:
Multumesc fetele. Cred ca nu iese pina la urma. Nu le-a placut oferta noastra si nici noua nu ne-a placut casa pe cit sa dam cit vor ei... Nici nu are gaz, nu?
Nu ne grabim. Aici sint multe case la vinzare, nici nu stii care s-o alegi. Apoi ma mai intreb cum o s-o vind la o adica...
Nu ne grabim, dar mi-as dori sa ne asezam odata. Ca uite ca nu mi-am luat nici masina de piine!
Corinadana, vino la Dallas. Aici probabil ca o casa costa cam un sfert cit una din LA.
The best thing you can do for your children is to love your wife.